ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

yenı modanızı bılemem ben yenıyım ve bence oyle

O yine iyiymiş bana aşkı hiç yaşamamışsın dedi
ben terbıye sınırlarını asacak ne dedım sıze ben en basından berı sıze ne terbıyesıLık yaptım ne agır cumleler kuruldu bırsey dememeye calıstım neden uzerıme bu kadar gelıyorsunuz ? ben sızden onay beklemek ıcın acmadım bu konuyu ben bu konuya bakıs acınızı merak ettım ben buyuk egoları olan bır ınsan degılım lutfen benı yanlıs anlamayın kımseyı rencıde etmeye calsmam hıcbır zaman boyle bır yapım olmadı ne onay bekledım ne de baska bırsey boyle dusunmenıze gercekten uzuldum

........

Yanlış cevap...

Son düzenleyen: Moderatör:
benım hayatı yalayıp yutmus oldugumu dusunduren ne soyledım sıze ben erkek arkadasıma guvenırım dogru ınsan benım ıcın ama herkes gbı oda hata yapabılır o zamanda herkes hayatına bırsekılde devam edebılır dedım

Yazdığın yorumlar çok terbiyesizce. Banlanman yakindir haberin olsun. Azicik saygili ol, madem böyle kopurecektin konu acmasaydin, hey Allahim ya..
hakaret mı ettım ne saygısızlık yaptım anlamıyorum herkes neler yazıyor ben ne dedım sıze soktayım yanı gercekten hakaret mı ettım terbıyesızlık mı ettım kufur mu yazdım ne dıye banlıcam herkesle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mı

Bak canim insanlara terbiyesizce cevaplar veriyorsun. Herkes burda sana yardim etmeye calisiyor ama sen nasil anliyorsun anlamiyorum. Neyse ya kendin bilirsin. Sildim zaten mesajimi vazgectim.. Selametle. ..

pardon. ne saygısızlık yaptım ben ? gercek askı yasamamıssın sanırım cumlesınde saygısızlık terbıyesızlık nerede ben sızı anlamıyorum bır cephe de kurmadım karsıt goruslulere neden benı yanlıs anlıyorsunuz

Bak canim insanlara terbiyesizce cevaplar veriyorsun. Herkes burda sana yardim etmeye calisiyor ama sen nasil anliyorsun anlamiyorum. Neyse ya kendin bilirsin. Sildim zaten mesajimi vazgectim.. Selametle. ..
ben kıme terbıyesıZce cevap verdım terbıyeszlık olarak algılanması ıcın hakaret kufur ve benzerı ıfadelerde bulunmam gerekır ben bunları hangı bırını yaptım ?

yani yazmayayım diyorum ama okudukça nasıl bir kafan var şaşırıp kalıyorum. konunda "siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ?" diye soruyorsun, senin gibi düşünmeyen her yoruma "senin aklına ihtiyacım yok, sen aşk nedir bilmezsin, sen şöylesin, sen böylesin" gibi cevaplar. sen kalk her haltı ye, sonra başkalarına hakaret ederek kendi vicdanını susturmaya çalış. ailene acıyordum, şimdi de sana acıyorum hem de daha çok. bu kadar hırçınlaştığına göre sen de içinde nasıl biri olduğunu biliyorsun demek ki, mutlu mesut yaşa bununla.

Canım senin düşüncene zıt yorumlar gelince yaşadığın vicdan sorunu daha da artıyor, bu tür konuların buraya açılması sonuç getirmez çünkü doğru ya da yanlış herkese göre farklıdır,sana zıt gelen görüşler sıkıntını arttırır, çünkü rahatlamak istiyorsun bir şeyler duyup onay alıp. Bence konunu kapattır daha çok üzülme, mutlu olduğun gibi yaşa, sevgiler Aykiiiz

Ya kizim sen neden konu actin anlamadi ben?
Madem burdaki bayanlarin goruslerini almak istedin simdi neden hosuna gitmeyen mesajlara kiziyorsun.Herkes dusundugunu yazmis madem kaldiramiyacaktin o zaman konu acmiycaktin.
Sen kendi icinde celiskilisin zaten hem icim rahat degil diyorsun hem de sana uymayan dusuncelere veryansin ediyorsun
Madem kendinden bu denli eminsin kimsenin gorusunu sorma o zaman
bu konudaki benim fikrime gelince
Benimde genc bi kizim var ama asla biriyle ayni evi paylassin istemezdim.

Senin yaşında bende hayata dair çok birikimim tecrübem var diyordum

Yorum bekliyorsun yorum yazıyoruz ters cevaplar veriyorsun. O zaman seni tebrik ediyorum ailenden habersiz iş yaptığın için,daha evli bile değilken aynı evi paylaştığın için ki aynı evi paylaşan erkek zannetmem ki ayrı yatsın tebrikler arkadaşım derslerinin yanında bu hayatınıda devam ettirdiğin için

Sanırım hep bu özentilik.
Bknz. 1 erkek 1 kadın dizisi.
Aileniz hiç mi yaşadığınız yere gelmedi?
İlerde bakire değilim sevgilime nasıl söyleyeceğim diye düşünmezsen yaşa tabi. Kimse kimseye karışamaz.

Beraber yasama olayi ailenizde kabul edilmeyecek bir konuysa, muhtemelen sucluluk duygusuyla huzursuz oluyorsunuzdur

Cunku guvenmiyorsun ve bu konuda haklisin.henuz ogrencisiniz sanirim...umarim ayrilmazsiniz cunku ayrilirsan yikim yasarsin hassas birisin belli..

maalesef. ben seni anlıyorum, aynısını ben de yaşıyorum.. kimse gizli iş yapmak istemez ama ailenle görüş olarak ayrısın, hani onlar böyle bir şeye karsı sen değilsin.. 20+ olmuşsun artık kendi fikirlerini uygularsın, çocuk değilsin ki.. hayat senin hayatın gördüğüm kadarıyla mantıklı birisin.. ölç biç tart evlilik için bu beraber oldugun süreyi.. bence mutlaka insanlar evlenmeden önce aynı evde bir süre yaşamalı... ailen konusu içini yiyor ama doğruyu söyleyip onları kırıp üzmektense bu şekilde gönüllerini hoş etmeyi tercih ettim şahsen.. 3 günlük dünya, üzemem onları..

bakire olmamak ayri bir de ileride eski sevgilisiyle kari koca hayati yasamis birisi olmak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…