yenı modanızı bılemem ben yenıyım ve bence oyleNe ilgisi var? Fikrimizi sormuşsunuz ben de kendimce cevapladım. Bu benim görüşüm benim yaşantım herkesinki aynı değil değil mi? Özellikle de belirttim sizin ne düşündüğünüz önemli diye. Bu da kknın yeni modası oldu, "yaşasaydın bilirdin". Evet herkes aynı zaten.
O yine iyiymiş bana aşkı hiç yaşamamışsın dedi
ben terbıye sınırlarını asacak ne dedım sıze ben en basından berı sıze ne terbıyesıLık yaptım ne agır cumleler kuruldu bırsey dememeye calıstım neden uzerıme bu kadar gelıyorsunuz ? ben sızden onay beklemek ıcın acmadım bu konuyu ben bu konuya bakıs acınızı merak ettım ben buyuk egoları olan bır ınsan degılım lutfen benı yanlıs anlamayın kımseyı rencıde etmeye calsmam hıcbır zaman boyle bır yapım olmadı ne onay bekledım ne de baska bırsey boyle dusunmenıze gercekten uzuldumBi de böyle konuşmuş ben sordum sen ailene ne diyip de sevgilinle kalıyorsun diye ama hiiiic orali da olmadi.. Boşver Hanim abla sinirlenmeye değmez. Belli ki buraya sadece pohpohlanmaya desteklenmeye ve hatta KAHRAMAN ilan edilmeye gelmis.
Cunku nerdeyse bazi üyeler burada konu sahibini "ailesinden gizli başı dik, alni ak, sevgisine sahip çıkan, kararlarini kendi veren, ailesinin parasiyla onlari kandiran bir KAHRAMAN!" Ilan edecekler
benım hayatı yalayıp yutmus oldugumu dusunduren ne soyledım sıze ben erkek arkadasıma guvenırım dogru ınsan benım ıcın ama herkes gbı oda hata yapabılır o zamanda herkes hayatına bırsekılde devam edebılır dedımhadi yaaa.çok komik gerçekten.
şaşırdığından ne diyeceğini bilemediği ortada.
ah bu hayatı yalayıp yuttuklarını sanan şaşkın kızlarımız.
hayat öğretir onlara eğriyi doğruyu.
kendilerinin aşkı yaşayıp yaşamadıklarını da iyice öğrenirler bu arada.
hakaret mı ettım ne saygısızlık yaptım anlamıyorum herkes neler yazıyor ben ne dedım sıze soktayım yanı gercekten hakaret mı ettım terbıyesızlık mı ettım kufur mu yazdım ne dıye banlıcam herkesle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mıYazdığın yorumlar çok terbiyesizce. Banlanman yakindir haberin olsun. Azicik saygili ol, madem böyle kopurecektin konu acmasaydin, hey Allahim ya..
yanlıs cevap mı........
Yanlış cevap...
hakaret mı ettım ne saygısızlık yaptım anlamıyorum herkes neler yazıyor ben ne dedım sıze soktayım yanı gercekten hakaret mı ettım terbıyesızlık mı ettım kufur mu yazdım ne dıye banlıcam herkesle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mı
pardon. ne saygısızlık yaptım ben ? gercek askı yasamamıssın sanırım cumlesınde saygısızlık terbıyesızlık nerede ben sızı anlamıyorum bır cephe de kurmadım karsıt goruslulere neden benı yanlıs anlıyorsunuzİnsanlar ziyadesi ile saygısız gerçekten.
Takmayın :)
Hayır biz zaten yaşayış biçimini eleştirmezken kalkıp biranda cephe alması garip.
Onuda geçtim madem yaşayış biçiminden oldukça memnun, ne diye vicdan yapıyor ailesine karşı onu çözebilmiş değilim henüz
ben kıme terbıyesıZce cevap verdım terbıyeszlık olarak algılanması ıcın hakaret kufur ve benzerı ıfadelerde bulunmam gerekır ben bunları hangı bırını yaptım ?Bak canim insanlara terbiyesizce cevaplar veriyorsun. Herkes burda sana yardim etmeye calisiyor ama sen nasil anliyorsun anlamiyorum. Neyse ya kendin bilirsin. Sildim zaten mesajimi vazgectim.. Selametle. ..
Ya kizim sen neden konu actin anlamadi ben?benım baskalarınza gore yanlısım benı korütu bırı yapmaz 24 yasındayım hayata daır cok fazla bırıkımım ve tecrubem var tahmınıme gore ınsanlardan uzak bırısınız bu kadar onyargılı sabıt fıkırlı bırıne ınsanların yaklasacagını sanmıyorum :) herkes kendı sorunlarına acısın benım acınacak bır durumum yok fıkır almak ıcın yazayım dedım ama saygısızlıgınız boyunuzu astı
maalesef. ben seni anlıyorum, aynısını ben de yaşıyorum.. kimse gizli iş yapmak istemez ama ailenle görüş olarak ayrısın, hani onlar böyle bir şeye karsı sen değilsin.. 20+ olmuşsun artık kendi fikirlerini uygularsın, çocuk değilsin ki.. hayat senin hayatın gördüğüm kadarıyla mantıklı birisin.. ölç biç tart evlilik için bu beraber oldugun süreyi.. bence mutlaka insanlar evlenmeden önce aynı evde bir süre yaşamalı... ailen konusu içini yiyor ama doğruyu söyleyip onları kırıp üzmektense bu şekilde gönüllerini hoş etmeyi tercih ettim şahsen.. 3 günlük dünya, üzemem onları..ya ben anlamadım kadınlarımız bu kadar oryargılı ve orumcek kafalı mı tasladılar resmen ya sorduguma soracagıma pusman oldum ben kımseden onay beklemedım kı ben sadece dısardan nasıl gorunuyor bunu yasayan ınsanlar var mı fıkır almak ıstedım o kadar :/
bakire olmamak ayri bir de ileride eski sevgilisiyle kari koca hayati yasamis birisi olmak var.Sanırım hep bu özentilik.
Bknz. 1 erkek 1 kadın dizisi.
Aileniz hiç mi yaşadığınız yere gelmedi?
İlerde bakire değilim sevgilime nasıl söyleyeceğim diye düşünmezsen yaşa tabi. Kimse kimseye karışamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?