- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi minerva1988
Ne kadar iyi arkadaş olursanız olun iyi düşünün. Beraber yaşamak çok farklı. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bunu bilmiyorum ailem dışında kimseyle yaşamadığım için bi insanın neyi batar bilmiyorum. uzlaşmacı birisiHangi sorunlar sizi rahatsız eder.yani ev içinde olmasından rahatsız olduğunuz şeyleri onunla konuşman en doğrusu.oda ona göre çıkar eve ikiniz için de en doğrusu karşılıklı konuŞmanz
imkaniniz varsa tek cikin. ben ettim siz etmeyin
şu anda tek yaşıyorum 1+1 yok yakınımda evim soğuk biraz. kafam karıştı yine :) ne zormuş yabence 1+1 e çık tek basına daha iyi.. çekilir dert değil...
ev arkadasıyla güllük gülistanlık olanlar %5 falandır herhalde.. cok zor gerçekten...şu anda tek yaşıyorum 1+1 yok yakınımda evim soğuk biraz. kafam karıştı yine :) ne zormuş ya
şu anda tek yaşıyorum 1+1 yok yakınımda evim soğuk biraz. kafam karıştı yine :) ne zormuş ya
Bastan kurallar koyarsaniz daha kolay olur... Temizlik çok önemli...
Ornegin tuvallette banyoda cöp posetini toplar mi yoksa hep senden mi bekler. Banyodan cikinca sacini olduğu gibi giderde mi birakir. Yemek yapip arkadas cagirip pisliğini ortaya mi birakir . para konusunda eşit davranir mi yoksa ya bende bu ay zor durumdayim diye ustune yikmaya calisir mi.
Tüm bunlari kurala dökerseniz sorun yaşanacak şeyleri en aza indirirsiniz
Benim de çok iyi anlastigim hatta en iyi anlastigigm biri vardı ama pasaklı bir olması beni deli ediyordu.umarım öyle olmazişte bunu bilmiyorum ailem dışında kimseyle yaşamadığım için bi insanın neyi batar bilmiyorum. uzlaşmacı birisi
yeni eve çıkcağız o bana gelmeyecek. teşekkür ederim yorumunuz içinBaştan her şeyi konuşun. Sonradan kötü olmaktansa, şimdi kötü olun hesabı. Ev sizin sanırım, yani sizin düzeninize gelecek. Banyo ve mutfak temizliği, harcamalar, ödemelerin düzenli olması, ortak alan kullanımı, eve gelecek misafirler. Hepsini konuşun.
Yaşınız olgun bir yaş, arkadaşınızda öyle. Çok sıkıntı çıkar mı, sanmıyorum ben. İyi bir birikim olur sizin içinde, tek başına ev çekip çevirmek zor.
Kesinlikle.nokta:)Bastan kurallar koyarsaniz daha kolay olur... Temizlik çok önemli...
Ornegin tuvallette banyoda cöp posetini toplar mi yoksa hep senden mi bekler. Banyodan cikinca sacini olduğu gibi giderde mi birakir. Yemek yapip arkadas cagirip pisliğini ortaya mi birakir . para konusunda eşit davranir mi yoksa ya bende bu ay zor durumdayim diye ustune yikmaya calisir mi.
Tüm bunlari kurala dökerseniz sorun yaşanacak şeyleri en aza indirirsiniz
ben sabahçıyım. o 9-3 çalışıyor . takıntılı biri değilÇok takıntılı ve titiz biriyseniz hic bulasmayin derim ama yok ben fazla takilmam ufak tefek şeylere diyorsaniz maddi açıdan birazda olsa katkısı oluyor.. bide aynı okulda çalışıyorsanız hic tavsiye etmem araniz bozulursa hep yuz yuze bakmak durumunda kalirsiniz
çok samimi arkadaşla çıkmaman aslında avantaj dezavantajdan ziyade,,,çünkü hoşuna gitmeyeb şeyleri daha açıkca döyleyebilirsin,,,Ne kadar dert bilmiyorum ama bugün karar vermem gerekiyor.
26 yaşında öğretmenim bir bayan arkadaşımla (28 yaş) eynı eve çıkma ihtimalimiz var bugün karar vermem gerekiyor. Aynı eve çıkmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir? Daha önce kimseyle kalmadım ünide de ailemleydim. İkimizde öğretmeniz üniversiteden tanışıyoruz orta şeker arkadaşlığımız genelde birlikte vakit geçiyoruz.