Ev arkadaşım :(

Siz de kesin alakayı. Demek ki onun yapısı da o. Çok sosyalleşmek istemiyor. Evde sınırlarınızı belirleyin. İşleri paylaşın kendi payına düşeni yapmasında ısrarcı olun ama gerek yok yani arkadaşlarla tanıştırmaya şuna buna. Asık yüzle geliyorsa kendi sorunu yokmuş gibi davranın. Çok cıvık olmasından iyidir en azından.

Mümkünse kurtulun şu kızdan, böyle insanları hiç sevmiyorum RUH EMİCİLER

Onun yapısı öyle demek ki, yurt/ev/apart arkadaşlıklarında illa ki uyuşmazlıklar oluyor

Kimse kimsenin gönlünü hoş etmek zorunda değil. Niye uğraşıyorsun? Ortak paydada buluşmaya bakın
İletişimi de minimal seviyede tutun

Ne diye tanimadan eve ciktiniz ki? Baban babasiyla anlasti diye siz de anlasirsiniz diye mi dusundunuz? Imkan varsa ayrilin ya da siz de onu gormezden gelin. Zorla gulduremezsiniz yuzunu. Cok da kalp kirmayin

aynı odayı paylaşıyoruz. sınırlarımız çok yok o yüzden ev içinde

Niye bu kadar israrcisin. Bi liste yap ev temizligi ve bulasikla ilgili hangi gunler kim temizlik yapicak bulasik yikicak diye aksam kitle kapini yat uyu.
Yapmıyor. Çok tembel kendisi de söylüyor bunu. Kaç liste yaptım da dalga geçti resmen asla uymuyor. Aylardır tuvaleti ben yıkıyorum artık sen yıka dedim ben memnunum diyor. Ayrıca aynı odayı paylaşıyoruz kapıyı çekip görmezden gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…