- 19 Ağustos 2016
- 214
- 304
- 103
- 27
- Konu Sahibi wentyworty
-
Mümkünse kurtulun şu kızdan, böyle insanları hiç sevmiyorum RUH EMİCİLERHerkese iyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim. Babamın arkadaşının hiç tanımadığım kızıyla bu sene eve çıktık. Kız Bayburt'tan geldi Ankara'ya. Uzun zamandır rahatsız olduğum davranışları vardı ama bugün sinirlerimi tepeme çıkardı. Bilmiyorum ben mi objektif bakamıyorum acaba. Genelde eve benden sonra geliyor ne selam ne sabah var. Yüzü 7/24 asık. hem de hiçbir sebep yokken. Ben hep gönlünü hoş etmeye uğraşıyorum nedense .Dün arkadaşıma tanıdığımız bir abla mesaj atmış. İftara gelin demiş. Ben de planımı iptal ettim birlikte bişeyler yapalım diye ablanın davetine gideyim dedim. Neyse bugün geldi eve yine bir karış suratla geçti yatağına müzik dinliyor. İftara yarım saat kalmış hala oturuyor. Kalk hazırlanalım evleri uzak zaten anca gideriz dedim. E onlar bizi almayacak mı dedi. Dedim ne bileyim sen konuştun ara bir sor . Aradı meğer abla evimize sipariş vermiş yemek eve gelecekmiş. Bizimki mesajı yanlış 'okumuş'. Peki diyorum madem yanlış anladın mesajı ne diye bu saate kadar bi aramadın sormadın' nasıl olacak abla alacak mısın bizi 'diye . Zaten ben harekete geçmesem hiç yerinden kalkmıyor. Öyle de gamsız ki. Onun yüzünden planımı iptal ettim. Zaten dediğim gibi uzun zamandır asık suratından ve huysuzluklarından bezdiğim için açtım ağzımı yumdum gözümü. Gözleri doldu döndü bi tarafa ben konuşurken kulaklığını taktı. Bende sen bilirsin dedim çıktım odadan. Çok garip bir karakteri var kesinlikle uyumsuzuz. Ev işlerinden erinir, bulaşığını yıkamaz, her türlü ortamıma soktum ama insanlara karşı yabani. Neden bana selam vermiyorsun bir güler yüzün yok diyorum 'mecbur muyum?' diyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Siz ne dersiniz?
Tam yazacaktım bu yorumu gördüm. Icimdekileri anlatmışsın harika bir yorumNiye bu kadar israrcisin. Bi liste yap ev temizligi ve bulasikla ilgili hangi gunler kim temizlik yapicak bulasik yikicak diye aksam kitle kapini yat uyu.
Siz de kesin alakayı. Demek ki onun yapısı. Çok sosyalleşmek istemiyor. Evde sınırlarınızı belirleyin. İşleri paylaşın kendi payına düşeni yapmasında ısrarcı olun ama gerek yok yani arkadaşlarla tanıştırmaya şuna buna. Asık yüzle geliyorsa kendi sorunu yokmuş gibi davranın. Çok cıvık olmasından iyidir en azından.
Uzak durabildiğim kadar uzağım zaten. Ama aynı evdeyiz ister istemez maruz kalıyorumBen böyle insanlardan genelde uzak duruyorum. Kimsenin asik suratını çekemem iki günlük dünyada.
Arkadaş arıyorum zaten ama mumla aramaktan da korkuyorumÇekilir gibi değil O kızı bırak kendi başına kalsın başka bi arkadaş bul yada tek yaşamaya çalış
Yapmıyor. Çok tembel kendisi de söylüyor bunu. Kaç liste yaptım da dalga geçti resmen asla uymuyor. Aylardır tuvaleti ben yıkıyorum artık sen yıka dedim ben memnunum diyor. Ayrıca aynı odayı paylaşıyoruz kapıyı çekip görmezden gelemiyorumNiye bu kadar israrcisin. Bi liste yap ev temizligi ve bulasikla ilgili hangi gunler kim temizlik yapicak bulasik yikicak diye aksam kitle kapini yat uyu.
Yıldım vallahi bendeMümkünse kurtulun şu kızdan, böyle insanları hiç sevmiyorum RUH EMİCİLER
Allah kurtarsın :)Bi asik suratli da bende var. Sinirlerimi hoplatiyo
Artık tövbe. Arkadaşlarıma da bu eziyeti yapamam. Mecbur kaldım arkadaşlık etmeye emri vaki kurbanıyımAsla böyle biriyle ev arkadaşı olmam. Siz de olmayın, ortamlarınıza falan da sokmayın. Bir böcek muamelesi bile yapmayın da anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?