Ev arkadaşım :(

İlk zamanlar çok durgundu. Küçük şehirden geldiğini alışamadığını söyledi. Yoldaşlık edeyim dedim. Meğer normal hali buymuş. Fazla empatinin zararları..Artık mesafeyi koyacağım zaten

Ne diye tanimadan eve ciktiniz ki? Baban babasiyla anlasti diye siz de anlasirsiniz diye mi dusundunuz? Imkan varsa ayrilin ya da siz de onu gormezden gelin. Zorla gulduremezsiniz yuzunu. Cok da kalp kirmayin
Tanıdığım biri yoktu burada babam da eve çıkabileyim diye tanıdık birini buldu bana. Ben de kabul ettim yoksa tek başıma eve izin vermezler. Kalp kırdığıma pişmanım ama olan oldu çok dolmuştum malesef

Birlikte yaşanıyorsa, bu işler sırayla yapılır.
Salt başkasının pisliğiyle uğraşmamak için üni. okurken 3 sene yalnız yaşadım. Son sene, -tek başıma yemek yiyesim gelmiyor,sağlığım bozulacak- diye yanıma iki ev arkadaşı aldım. Onların (affedersin) mçtığını sürekli ben temizlemek durumunda kalsaydım, bir süre sonra temizlik bezi olarak dolaplarındaki kıyafetleri kullanıp geri asar, yastıklarını tuvaletten toplatırdım.

Temizlemediği tuvalete, götürün yastığını çarşafını sokun, geri getirip yatağına bırakın.

Benim aklıma ilk gelen sorunlarının olması üzüldüm arkadaşınıza. Galiba uni öğrencisisiniz ikinizde gençliğinin baharında oysa ki neden böyle acaba :S

Temizlik işlerinin sırası tabiki vardı zorla olsa da yaptırırdım. İşi de savsaklardı ya neyse. Baktım olmuyor tepem attı bu sefer de ağladı. Ne yapsam bi yolunu buluyor

Benim aklıma ilk gelen sorunlarının olması üzüldüm arkadaşınıza. Galiba uni öğrencisisiniz ikinizde gençliğinin baharında oysa ki neden böyle acaba :S
Şımarıklığından bu hareketler. Sorunu falan yok. 1 senedir aynı evdeyiz tanıdım artık

Aynı evde aynı odada aynı sofradayız. Mecbur hissetmese bile nezakettir bu. Çok zahmetli mi bi selam vermek. Muhattap olmamak pek mümkün değil işte en aza indireceğim ama
Valla ben ayni evde ayni sofrada annemle 1 sene muhattap olmadim. Sizde didinizin didisini gormezden gelebilirsiniz bence.

Temizlik işlerinin sırası tabiki vardı zorla olsa da yaptırırdım. İşi de savsaklardı ya neyse. Baktım olmuyor tepem attı bu sefer de ağladı. Ne yapsam bi yolunu buluyor

Annesi misiniz siz?
Orası sorumluluğunu almak zorunda olduğu, anasının arkasını toplamadığı bir ev ve bu evi biriyle paylaşıyor.
Aylardır mçtığına kadar temizliğini yapıyorsunuz elin kızının farkındasınız değil mi? Ağladığına içim acıdı demeyin gözünüzü seveyim, temizlik bezi ile çamaşır suyunu üzerine atıp "Ağlarken bi yandan da temizliği tamamla bari" demeliydiniz.
Piremsese bak ya.

Ev arkadaşı değiştirmeden önce burnundan getirin rahatlayın bari.
Sen düşün bak o yastığı tuvalete atma olayını, kıyafetleri filan doldur tuvalete. Oturup daha geçerli bi sebebe ağlamış olur o zaman hem.

Arkadaş olmaya çalışmayın sadece ev arkadaşı olun yeterli,yemeginizi bulaşığınızı,çamaşırınızı ayırın,böylece ne sizin canınız sıkılır ne onun kalbi kırılır.

Ahahah :) Çok haklısnız tam bir piremses. Tabi bi şaşırdım ağlayınca ama umrumda değil şuan. Aklıma soktunuz eyleme dökersem yazarım

aynı odayı paylaşıyoruz. sınırlarımız çok yok o yüzden ev içinde
Ben herkesin odasının ayrı olduğu bir ev gibi düşünmüştüm. Odaysa sıkıntı o zaman başka bir yere geçmeyi düşünebilirsin. Nasıl olsa dönem bitiyor kimsenin sıkıntısını çekmek zorunda degilsin.

Takmayın bu kadar basit. Siz tek başınıza arkadaşlarınızla plan yapın mümkünse ailenize anlatın farklı arkadaşlarınızla çıkın . 3 günlük ömür de vakit kaybetmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…