- 19 Ağustos 2016
- 214
- 304
- 103
- 27
- Konu Sahibi wentyworty
Aynen öyle vakit kaybıTakmayın bu kadar basit. Siz tek başınıza arkadaşlarınızla plan yapın mümkünse ailenize anlatın farklı arkadaşlarınızla çıkın . 3 günlük ömür de vakit kaybetmeyin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle vakit kaybıTakmayın bu kadar basit. Siz tek başınıza arkadaşlarınızla plan yapın mümkünse ailenize anlatın farklı arkadaşlarınızla çıkın . 3 günlük ömür de vakit kaybetmeyin .
Off 7/24 mutsuz insanlar hayat enerjisini sömürmekten başka bir işe yaramıyor, hiç çekilmez.Herkese iyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim. Babamın arkadaşının hiç tanımadığım kızıyla bu sene eve çıktık. Kız Bayburt'tan geldi Ankara'ya. Uzun zamandır rahatsız olduğum davranışları vardı ama bugün sinirlerimi tepeme çıkardı. Bilmiyorum ben mi objektif bakamıyorum acaba. Genelde eve benden sonra geliyor ne selam ne sabah var. Yüzü 7/24 asık. hem de hiçbir sebep yokken. Ben hep gönlünü hoş etmeye uğraşıyorum nedense .Dün arkadaşıma tanıdığımız bir abla mesaj atmış. İftara gelin demiş. Ben de planımı iptal ettim birlikte bişeyler yapalım diye ablanın davetine gideyim dedim. Neyse bugün geldi eve yine bir karış suratla geçti yatağına müzik dinliyor. İftara yarım saat kalmış hala oturuyor. Kalk hazırlanalım evleri uzak zaten anca gideriz dedim. E onlar bizi almayacak mı dedi. Dedim ne bileyim sen konuştun ara bir sor . Aradı meğer abla evimize sipariş vermiş yemek eve gelecekmiş. Bizimki mesajı yanlış 'okumuş'. Peki diyorum madem yanlış anladın mesajı ne diye bu saate kadar bi aramadın sormadın' nasıl olacak abla alacak mısın bizi 'diye . Zaten ben harekete geçmesem hiç yerinden kalkmıyor. Öyle de gamsız ki. Onun yüzünden planımı iptal ettim. Zaten dediğim gibi uzun zamandır asık suratından ve huysuzluklarından bezdiğim için açtım ağzımı yumdum gözümü. Gözleri doldu döndü bi tarafa ben konuşurken kulaklığını taktı. Bende sen bilirsin dedim çıktım odadan. Çok garip bir karakteri var kesinlikle uyumsuzuz. Ev işlerinden erinir, bulaşığını yıkamaz, her türlü ortamıma soktum ama insanlara karşı yabani. Neden bana selam vermiyorsun bir güler yüzün yok diyorum 'mecbur muyum?' diyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Siz ne dersiniz?![]()
bende olay esnasında acaba böyle kocam olsa ne yaparım diye düşündüm bi an ne alakaysa :)Hiç alakası yok ama kocam geldi aklıma kafayı yedim galiba sonunda aynı kocam ve ben
Ne meçbur mu canım pardon. Mecbur tabi aynı evde yaşıyorsa uyumlu olacak. Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil. İşine gelmiyorsa gidecek. Kız diyor ki tuvaleti ben temizliyorum o bu durumdan rahatsız değil. Şuan bu mesajı yazmışsınız o kız siz olabilir misiniz ??Mecbur mu ? Degil. Sizde muhattap olmayin olsun bitsin.
O yüzden şükret tatlım allahtan erkek değil ve baban sana onu bulmamışbende olay esnasında acaba böyle kocam olsa ne yaparım diye düşündüm bi an ne alakaysa :)
DaE mecbur değil insanların kişisel alanları vardır herkes sizin sevdiginiz şeyleri sevmek zorunda değil herkes kalabalıktan hoşlanmak zorunda da değil. Sizden hoşlanmıyo belki sizinle iftara falan gitmek zorunda mı zorla kızın hayatına girmeye çalışan sizsiniz. O da rahatsız bu durumdan belli ki ayırın evleri olsun bitsin
Çok şükürO yüzden şükret tatlım allahtan erkek değil ve baban sana onu bulmamış
Ev ayırmak kolay olmuyor öğrenci için. Evin çok avantajı var bırakmak da istemiyorum evimi. Yoksa meraklısı değilim kızınE mecbur değil insanların kişisel alanları vardır herkes sizin sevdiginiz şeyleri sevmek zorunda değil herkes kalabalıktan hoşlanmak zorunda da değil. Sizden hoşlanmıyo belki sizinle iftara falan gitmek zorunda mı zorla kızın hayatına girmeye çalışan sizsiniz. O da rahatsız bu durumdan belli ki ayırın evleri olsun bitsin
Gitmeyi düşünüyormuş. Doğruysa beklerim gitsin ama değilse çaresini düşüneceğimKardeşim bence sen o kızı ya gönder ya da kendine başka yer bul. Allah daha büyük dert vermesin ama buna benzer bişey üni de bende yaşadım. Seni anlıyorum zor bişey. Gamsız resmen cinayet sebebi
Doğru diyorsun o zaman onu göndereceksin. Açık açık konuş. Zaten bu senede bitti sayılır yaz okulu falan yoksa. Kusura bakma de sen kendine başka bir yer bul ben rahatsız oluyorum böyle diyeceksinEv ayırmak kolay olmuyor öğrenci için. Evin çok avantajı var bırakmak da istemiyorum evimi. Yoksa meraklısı değilim kızın
Kiz nedenini söylemis iste dilberay'in da dedigi gibi zorunda miyimHerkese iyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim. Babamın arkadaşının hiç tanımadığım kızıyla bu sene eve çıktık. Kız Bayburt'tan geldi Ankara'ya. Uzun zamandır rahatsız olduğum davranışları vardı ama bugün sinirlerimi tepeme çıkardı. Bilmiyorum ben mi objektif bakamıyorum acaba. Genelde eve benden sonra geliyor ne selam ne sabah var. Yüzü 7/24 asık. hem de hiçbir sebep yokken. Ben hep gönlünü hoş etmeye uğraşıyorum nedense .Dün arkadaşıma tanıdığımız bir abla mesaj atmış. İftara gelin demiş. Ben de planımı iptal ettim birlikte bişeyler yapalım diye ablanın davetine gideyim dedim. Neyse bugün geldi eve yine bir karış suratla geçti yatağına müzik dinliyor. İftara yarım saat kalmış hala oturuyor. Kalk hazırlanalım evleri uzak zaten anca gideriz dedim. E onlar bizi almayacak mı dedi. Dedim ne bileyim sen konuştun ara bir sor . Aradı meğer abla evimize sipariş vermiş yemek eve gelecekmiş. Bizimki mesajı yanlış 'okumuş'. Peki diyorum madem yanlış anladın mesajı ne diye bu saate kadar bi aramadın sormadın' nasıl olacak abla alacak mısın bizi 'diye . Zaten ben harekete geçmesem hiç yerinden kalkmıyor. Öyle de gamsız ki. Onun yüzünden planımı iptal ettim. Zaten dediğim gibi uzun zamandır asık suratından ve huysuzluklarından bezdiğim için açtım ağzımı yumdum gözümü. Gözleri doldu döndü bi tarafa ben konuşurken kulaklığını taktı. Bende sen bilirsin dedim çıktım odadan. Çok garip bir karakteri var kesinlikle uyumsuzuz. Ev işlerinden erinir, bulaşığını yıkamaz, her türlü ortamıma soktum ama insanlara karşı yabani. Neden bana selam vermiyorsun bir güler yüzün yok diyorum 'mecbur muyum?' diyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Siz ne dersiniz?![]()
ahahha eyvallahKiz nedenini söylemis iste dilberay'in da dedigi gibi zorunda miyim![]()
Ben üniversiteyi bitirdikten sonra o şehirde iş bulmak adına bir iki yıl daha kalmış yurt, dernek, ev derken yüzlerce insanla yaşamıştım. Anlattığınız prototipte birçok kişiyle yaşamak zorunda kaldım. Emici onlar, sömürücü. İnsanın enerjisini son damlasına kadar emip modunu yerlerde süründüren. Tam anlattığınız tarzda biriyle oda arkadaşıydım. Gitsen nereye gideceksin. Ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi vakası resmen.Herkese iyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim. Babamın arkadaşının hiç tanımadığım kızıyla bu sene eve çıktık. Kız Bayburt'tan geldi Ankara'ya. Uzun zamandır rahatsız olduğum davranışları vardı ama bugün sinirlerimi tepeme çıkardı. Bilmiyorum ben mi objektif bakamıyorum acaba. Genelde eve benden sonra geliyor ne selam ne sabah var. Yüzü 7/24 asık. hem de hiçbir sebep yokken. Ben hep gönlünü hoş etmeye uğraşıyorum nedense .Dün arkadaşıma tanıdığımız bir abla mesaj atmış. İftara gelin demiş. Ben de planımı iptal ettim birlikte bişeyler yapalım diye ablanın davetine gideyim dedim. Neyse bugün geldi eve yine bir karış suratla geçti yatağına müzik dinliyor. İftara yarım saat kalmış hala oturuyor. Kalk hazırlanalım evleri uzak zaten anca gideriz dedim. E onlar bizi almayacak mı dedi. Dedim ne bileyim sen konuştun ara bir sor . Aradı meğer abla evimize sipariş vermiş yemek eve gelecekmiş. Bizimki mesajı yanlış 'okumuş'. Peki diyorum madem yanlış anladın mesajı ne diye bu saate kadar bi aramadın sormadın' nasıl olacak abla alacak mısın bizi 'diye . Zaten ben harekete geçmesem hiç yerinden kalkmıyor. Öyle de gamsız ki. Onun yüzünden planımı iptal ettim. Zaten dediğim gibi uzun zamandır asık suratından ve huysuzluklarından bezdiğim için açtım ağzımı yumdum gözümü. Gözleri doldu döndü bi tarafa ben konuşurken kulaklığını taktı. Bende sen bilirsin dedim çıktım odadan. Çok garip bir karakteri var kesinlikle uyumsuzuz. Ev işlerinden erinir, bulaşığını yıkamaz, her türlü ortamıma soktum ama insanlara karşı yabani. Neden bana selam vermiyorsun bir güler yüzün yok diyorum 'mecbur muyum?' diyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Siz ne dersiniz?![]()
Ne meçbur mu canım pardon. Mecbur tabi aynı evde yaşıyorsa uyumlu olacak. Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil. İşine gelmiyorsa gidecek. Kız diyor ki tuvaleti ben temizliyorum o bu durumdan rahatsız değil. Şuan bu mesajı yazmışsınız o kız siz olabilir misiniz ??
Evde sorumlulğunu yapmıyor. Kendi isteğiyle gelip suratını asmasından şikayetçiyim ben. Kimseye zorla bişey yaptıramazsınız zaten isteyip de geliyor her yere.Bence kız senden daha şikayetçidir.resmen bunaldım yani ev arkadaşınız diye sizin ortamınıza girip takılmak zorunda değilki.ev işlerinin kendine düşen kısmını yerine getiriyorsa bırakın kendi haline yaşasın istediği gibi.ister sosyal olsun ister asosyal herles özgür.daha fazla söylenip kalp kırmayın bence kafanıza uymuyorsa yolunuzu ayırın.ben olsam bende zorundamıyım derdim bu şekilde davranış görseydim.