Ev arkadaşım :(

Evde sorumlulğunu yapmıyor. Kendi isteğiyle gelip suratını asmasından şikayetçiyim ben. Kimseye zorla bişey yaptıramazsınız zaten isteyip de geliyor her yere.
Evde temizlik yapmıyormuş çamaşırlarınıda siz mi yıkıyorsunuz,yemekleri kim yapıyor siz mi eğer siz yapıyorsanız sadece kendinize yapın ona yapmayın,evin faturası alışverişine karışıyor mu peki yoksa hepsi sizden mi çıkıyor.

iyi de kız sizin ev arkadaşınız, arkadaşınız değil. beraber plan yapmak zorunda değilsiniz. demek ki karakteri bu şekilde. gönlünü hoş etme çabanıza anlam veremedim, başka hayatınız yok mu*
Var. Eve gelince bari suratını asmasın istiyorum ben bunun için arkadaşım olması gerekmez nezaketen tanımadığımız insana bile tebessüm ederiz yeri geldiğinde. Çok şey istemişim galiba

Bence kizin yapisi oyle zaten. Ben yurtdisinda okudum malasef avrupalilar genel olarak ortak alan kulaninca herkes kendi ruh halinde oluyor pek biseyler paylasarak yapmiyorlar. Bu arkadasinizda da tipkisinin aynisini sezdim. Yani bence asik suratligi size degil kendi ruh hali oylle.. kendi icinde yasiyor. Anlasamiyorsaniz ayri takilmaniz daha mantikli
Evet huyu böyleymiş. Bende anlaşamıyorum ama birlikte yaşamak zorundayız bi süre daha

Evde sorumlulğunu yapmıyor. Kendi isteğiyle gelip suratını asmasından şikayetçiyim ben. Kimseye zorla bişey yaptıramazsınız zaten isteyip de geliyor her yere.
Evde sorumluluğunu yapmıyorsa yol verin gitsin.üstünüzden geçinmesine izin vermeyin.gelme sebebi hayır diyemiyor olabilir.siz onu planlarınıza dahil etmeyin artık.sizden hoşlanmadığı belli.

Evde temizlik yapmıyormuş çamaşırlarınıda siz mi yıkıyorsunuz,yemekleri kim yapıyor siz mi eğer siz yapıyorsanız sadece kendinize yapın ona yapmayın,evin faturası alışverişine karışıyor mu peki yoksa hepsi sizden mi çıkıyor.
Yemekleri ben yapıyorum çünkü yaomayı bilmiyor(!). Ben karıştırmasam karışmaz. Çok isteksiz cebinden para çıkmasına para toplanacağı zaman sus pus olur

Ben üniversiteyi bitirdikten sonra o şehirde iş bulmak adına bir iki yıl daha kalmış yurt, dernek, ev derken yüzlerce insanla yaşamıştım. Anlattığınız prototipte birçok kişiyle yaşamak zorunda kaldım. Emici onlar, sömürücü. İnsanın enerjisini son damlasına kadar emip modunu yerlerde süründüren. Tam anlattığınız tarzda biriyle oda arkadaşıydım. Gitsen nereye gideceksin. Ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi vakası resmen.

Hemen çıkın o evden. Babanızı ikna edin çıkın. Ben onu görmezden gelin tavsiyelerine katılmıyorum. Çevrenizdeki insanları görmezden gelmek sizin için kolay olmasın. Erdemlerinizi kaybetmenize sebep olmasın malum suratsız arkadaş
Görmezden gelinemez ki. Negatifliğiyle boğuyor beni . Mecburum şuan birlikte yaşamaya. Elimden geldiğince uzak duruyorum sadece

Yemekleri ben yapıyorum çünkü yaomayı bilmiyor(!). Ben karıştırmasam karışmaz. Çok isteksiz cebinden para çıkmasına para toplanacağı zaman sus pus olur
Yapmayın bundan sonra yemek sadece kendinize yapın erzaklarıda ayırın ciddiyim,fatura zamanıda babasını arayıp isteyin yada babanıza söyleyin o istesin eğer kira ise ev her ay babasından isteyin.Bütün yük siz de ne anladım o zaman ev arkadaşlığından.

Yapmayın bundan sonra yemek sadece kendinize yapın erzaklarıda ayırın ciddiyim,fatura zamanıda babasını arayıp isteyin yada babanıza söyleyin o istesin eğer kira ise ev her ay babasından isteyin.Bütün yük siz de ne anladım o zaman ev arkadaşlığından.
Yapmıyorum artık. Erzakları geçen ay ayırdım ama ramazan ayında da sen yeme diyemiyorum. Geç olsa da veriyor parayı. Ama yine surat yapıyor sanki parasını gasp ediyormuşum gibi. Beni deli eden bu

Madem evde kalıyorsunuz, odanızı ayırın. Sizden sonra kahrını bu kadar çok çekecek bir ev arkadaşı bulamaz tabiki, o yüzden siz de net olun, temizlik konusunda taviz vermeyin...

Madem evde kalıyorsunuz, odanızı ayırın. Sizden sonra kahrını bu kadar çok çekecek bir ev arkadaşı bulamaz tabiki, o yüzden siz de net olun, temizlik konusunda taviz vermeyin...
Ayırmamız zor evin odası az. Daha elimi sürmem zaten dünkü çıkışımdan sonra yine yaparsam beni ciddiye almaz artık. Yapacak o da paşa paşa buna mecbur en azından :)

Tanımadığınız kişiyle eve çıkıp neden uyuşmayı bekliyorsunuz ki?

Bulasik yikamama konusu ayri. Onda haklisiniz.
Bunun disinda ne bu israr?
Gercekten mecbur mu ki?

Tanımadığınız kişiyle eve çıkıp neden uyuşmayı bekliyorsunuz ki?

Bulasik yikamama konusu ayri. Onda haklisiniz.
Bunun disinda ne bu israr?
Gercekten mecbur mu ki?
Kendi isteğimle çıkmadım. Babam tek başına çıkamazsın bu kız arkadaşımın kızı onunla çık dedi ben de kabul ettim. Mecbur değilmiş burda öğrenmiş oldum onu da. İnsanlık bekleyende kabahat daha kimseye beleşe güler yüz yok

Valla evli cocuklu kadinim ama acaba olabilirmiyim ki. Bilemedim simdi. Neye uyumlu olacak pardon? Gul cemal olmak zorunda mi degil. Anlasamiyorlarsa evi ayirirlar olur biter.
Babalarının hattına insan biraz uyumlu olur. Her zaman asık surat kim çeker onu. Aynı evde yaşıyorsa uyumlu olacak tabiki. Evli iki çocuğun varmış kocan uyumsuz olsa suratsız olsa şikayet etmezmisin. Ortama ayak uydurmak lazım kimse kimsenin nazını çekmek zorunda değil.

Sizde abartmissiniz.
Agzinizi acip gozunuzu yumdunuz bu duurm sizi mutlu ettimi.
Anlasamiyorsaniz ayrilin

Artık tövbe. Arkadaşlarıma da bu eziyeti yapamam. Mecbur kaldım arkadaşlık etmeye emri vaki kurbanıyım
ulan sanki o sizden pek bi memnun da kurban olan sizsiniz size benzemiyor diye içinde biriktirip biriktirip kıza patlamışsın sen çok mu uyumlusun ? sen öyle güleryüzlüsün ki kızı ağlatmışsın işte ? belki bir derdi ve söylemiyoor içinde yaşıyor kendi kendine sinir olup kendi kendine patlamışsın bir de bilemem kimin kurbanıyım diyecek kadar yüzsüzsün

Kendi isteğimle çıkmadım. Babam tek başına çıkamazsın bu kız arkadaşımın kızı onunla çık dedi ben de kabul ettim. Mecbur değilmiş burda öğrenmiş oldum onu da. İnsanlık bekleyende kabahat daha kimseye beleşe güler yüz yok
insanlıktan bahsedecek kiişi sen misin güler yüzü yok diye insanlara patlayıp ağlatan kişiden insanlık mı öğrenilecek allah aşkına ya çok düşün az saçmala

ulan sanki o sizden pek bi memnun da kurban olan sizsiniz size benzemiyor diye içinde biriktirip biriktirip kıza patlamışsın sen çok mu uyumlusun ? sen öyle güleryüzlüsün ki kızı ağlatmışsın işte ? belki bir derdi ve söylemiyoor içinde yaşıyor kendi kendine sinir olup kendi kendine patlamışsın bir de bilemem kimin kurbanıyım diyecek kadar yüzsüzsün
Haddini bil. Yorum yapma hakkı verdik diye terbiyesizleşme.

Babalarının hattına insan biraz uyumlu olur. Her zaman asık surat kim çeker onu. Aynı evde yaşıyorsa uyumlu olacak tabiki. Evli iki çocuğun varmış kocan uyumsuz olsa suratsız olsa şikayet etmezmisin. Ortama ayak uydurmak lazım kimse kimsenin nazını çekmek zorunda değil.
Kocam uyumsuz ve suratsiz olsa bosanirim.net..
Iste bende onu diyorum. Kimse kimsenin nazini cekmek zorunda degil. Konu sahibide cekmesin ya kizi evden gondersin ya kendisi gitsin. Babamin hatrinada kimseyi cekmem acikcasi.

Back
X