almina ve nihali kızlar asıl kaygımda buydu sozlerı yanlış seçip ifade edememişim
getırdıgı sapıkta olabılır kendısıde bılemez çamaşırlarımızı çalsa koklasa felan ınsanın aklına bin bir türlü seyler gelıyor tamam belkı komık gelcek bu yazdıgım ama nerden bılebılırız kı manyakmı sapık mı
çözüm buldum gibi 2 - 3 güne halletmeye çalışacağım ailemde durumdan haberdar yardımcı oldular <3
evimi paylaştığım arkadaşımla aynı sınıftayız ve şuanki tek arkadaşım o . aynı sınıftayız hep beraberiz ... eve çıkmadan önce eve birilerinin girip çıkmasını istemediğimi dile getirmiştim oda bana katıldığını söylemişti ama bu böyle olmadı ben evden çıktığım anda eve birilerini getiriyor eve gelirken mesaj atmamı söylüyor sanki ben haber vermek zorundaymışım gibi bahaneside sen karşılaşmak ıstemıyorsun dıye . onuda geçtim herkese pgx evde ıstemıyor dıyor gonderıverıyor herkes benı kımbılır nasıl bırı olarak algıladı bunu onunla konuştum kendını savunmaya geçti 40 yılda bır arkadaşlarımı getırıyorum dıyor 40 yılda 1 ,2 haftada 4 oluyor ona göre . ne yapıcağımı bılemıyorum konuştuktan sonra getırmedı bırılerını ama bende fırsat vermedım açıkçası :/
kendısı bana utanmadan aman getır sevgılınıde oturalım hep beraber ben hıc rahatsız olmam dıyen bır ınsan sevgılımde bu konudan cok rahatsız sonucta kendı gırmıyor eve saygıdan onun dısında gırmeyen kalmadı . ben açıkcası onun yanınada sevgılımı getırmek ıstemıyorum ne yapıcagını kestıremıyorum
Eve gelenler erkek mi yoksa kız arkadaşları mı?
almina ve nihali kızlar asıl kaygımda buydu sozlerı yanlış seçip ifade edememişim
getırdıgı sapıkta olabılır kendısıde bılemez çamaşırlarımızı çalsa koklasa felan ınsanın aklına bin bir türlü seyler gelıyor tamam belkı komık gelcek bu yazdıgım ama nerden bılebılırız kı manyakmı sapık mı
çözüm buldum gibi 2 - 3 güne halletmeye çalışacağım ailemde durumdan haberdar yardımcı oldular <3
Bence zaten eve birilerini getirmesini anlaşmayı bozmasını geçelim, işaretlediğim yerdeki cümleden dolayı bile evini ayırmalısın!
Belli ki güvenmediğin bir şeyler var ve bu doğru arkadaş olmadığının göstergesi..
Bu arada çözümün ne merak ettim?
Canım çoğunluk ile eve gelenler erkek arkadaşlarımı ve sana bu yüzdenmi gelmeden haber ver diyor ?
Eğer öyle ise direk uzaklaş zaten iç çamaşır konusunu geçtim yakında seni beğenen arkadaşlarınıda anlatmaya başlar.
Aileni bilgilendirmen iyi olmuş.
yok canım benim neden komik olsun çok haklısın ki farklı farklı kişileri getiriyorsa onun getirdiklerinden hiç biri düzgün insanlar değildir bundan eminim.. hayırlı olsun...
sağol alimina bana vakıt ayırıp cevap yazdıgın ıcın gecte cevap yazmış olsam cok sağol
yurda çıktım şimdi artık sıkıntı bıttı İnşallah . ailem çok destekledi hak verdiler herşeyın bır sınırı var cok tesekkur ederım destegınız ıcın geç cevap yazdım kusura bakmayın evımı dagıtıyordum malum :)
canım bu durumdan rahatsız olman cok olağan bır durum .
dedıgınıze gore ; ev kucuk 1+1 odalı aynı odayı paylasıyorsunuz
gelen kısılerde genelde karşı cins ıse bu duruma kesınlıkle
tahammul etmek zorunda degılsınız .utanıp sıkılıp kıbarcada
uyarmak zorunda degılsınız ,acık acık bu durumdan rahatsız oldugunu
soyle .hatta o gelen sahısların yanında bunu soyle .ne munasebet cnm
tüm özel esyaların oldugu odada elın erkeklerın ne işi var .
odalarınız ayrı olsa durum farklı karısmazsın ama ,aynı odayı paylasıyorsanız
arkadasınız bu mısafır konusuna dıkkat etmek zorunda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?