Ev arkadaşımın arkadaşının kıskançlığı

SimgeeeSi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
108
88
13
27
Merhaba
Üniversiteden beri ev arkadaşım var.
Kendisi erkek , subay.
Ben tek çocuğum ailemde, abim olsa o kadar sevmez beni.

Ben onu abi o beni yaramaz kız kardeş gibi görür.

Neyse ev arkadaşımın 4 aydır hayatında bir kız var , kız nadir de olsa arada eve geliyor.

Beni çok kıskanıyor.
Sizce ev arkaşlığımı sonlandırmak için arkadaşım ile konuşmalı mıyım.

Kızla konuşup onu ikna etmesi gereken kişi siz degilsiniz. Hiç bulaşmayın, gormeyin bile aradaki gerginliği...

Şimdi eleştiren insanlar çıkar ama şimdiki aklım olsa eski ev arkadaşlarım yerine güvendiğim bir erkek arkadaşla eve çıkardım,ya da bir Erasmus öğrencisiyle.

Bekleyeyim yani.
Bazen bilerek mi kasıtlı mı, yoksa bilmeyerek mi garip sorular soruyor.
Banyo yu nasıl kullanıyorsunuz.
Lavabo yu nasıl kullanıyorsunuz
Çamaşır makinesi nasıl kullanıyorsunuz.

Bana çok garip geliyor böyle sorular.

Sorularının hepsine normal birer ev arkadaşı gibi kullanıyoruz, yaşıyoruz diyebilirsiniz ve bence de siz karışmayın ev arkadaşınız konuyu size taşıyana kadar görmezden gelin bence kıza da çok yüz vermeyin o sevgilisi ile arasındaki konu sizi ilgilendirmez bu konuyu sizinle konuşacak biri varsa o kişi ev arkadaşınız buda kıza düşmez o aradaki samimiyeti iyi ayarlamak lazım ki bu iki olayın içinde de bulmayın birbirinizi :)

Kim olsa kıskanır kızın kıskanması bence gayet doğal ,ancak burda ev arkadaşın hatalı, ya o evden çıkacak ya da kız arkadaşını bi şekilde ikna edecek. Kız senin Bi açığını kollar gibi seni sorguya çekemez. Sevgilisini çeksin.

Siz abi kardeş gözüyle bakabilirsiniz tabi ama kimse kimsenin içini bilemiyor. O yüzden de kıskanması çok normal geldi bana.
Siz sevgilinizin tanımadığınız bi kızla yaşamasını kıskanmaz mıydınız? Ben çok kıskanırdım hatta izin vermezdim. :bicak::olamaz:siz kıza karşı gergin ve soğuk olmayın, bu daha çok sorun çıkarmasına neden olur. Siz değil arkadaşınız konuyu halletmeli. Ama ben sizin yerinizde olsam başka bi ev arkadaşı bulurdum.

Back
X