Ev arkadaşınızın eski erkek arkadaşınızı eve getirdiğini görseniz, tepkiniz ne olurdu?

Eğer ev arkadaşınız durumdan haberdar değilse, bir suçu yok ki.

Hatta adam o kişinin sizin ev arkadaşınız olduğunu da bilmiyordur muhtemelen. Nereden bilecek ki?

Eğer bilmesine rağmen kızla buluştuysa, beyefendiye kızmalısınız sadece. Yani sizin evinize geldiği için nispet yapar gibi.

Öteki türlü ortada kızacak bir şey yok bence. Kasıtlı bir davranış söz konusu değil gibi görünüyor.

Tamamen şans, tesadüf.

Kız içinde tuhaf bir durum. Ev arkadaşımın, eski sevgilisi ile yeni tanışıp eve getirmişim. En başta bu durumda ben rahatsız olurdum nihayetinde siz eskisiniz. Kıza anlatın bence sizden önce onun bunu bilmesi lazım.

Bu arada cahilliğime verin.. uygulamadan bir yabancı nasıl eve çağırılır şeyim ejderha gibi alev atsa, kalbim ramazan davulu gibi atsa bile ben çagıramazdın iyi cesaret yani

Pat diye gelmedi ya daha önce bi resim falan göstermedi mi benim sevdiceğim bu diye
Ne değişik şeyler var cidden
Belki de adam senin de o evde yaşadığını biliyor ondan geliyor

Yada kız saf ayağına yatıyor bilerek getiriyor
Kesinlikle eve alma ne munasebet onlar sevgi pıtırcıklari onların durumunu mu görücen ikisi ev tutsunlar birlikte ne halt eserlerse etsinler

İnternetten tanıştığı kişiyi eve çağırmasına takıldım. Adam tecavüzcü müdür sapık mıdır hırsız mıdır nasıl güveniyor ki evine sokuyor? Bu devirde kimseye güven yok nasıl korkusuz insanlar?
Neyse beni ilgilendirmez gelelim konuya. Ben olsam ev arkadaşıma konuyu anlatırdım.

Ev arkadaşınız sizin eski sevgilinizle birlikte olmuş gibi davranmanız anlamsız. Kız olanı biteni bilmiyor onun ne suçu var ? dahası siz sevgilide değilmişsiniz abartmayın isterseniz.
Abartmanyın derken??? kendi evimde beni yatağa atmak için sevgilisi olduğunu söylemeyen arkadaşımı görmek istemiyorum. 3 yıllık arkadaştık. Ev benim olduğuna göre, eve alacağım kişiye de ben karar verebilirim değil mi?
Siz, yakın olan erkek arkadaşınızın sevgilisi olduğunu nasıl bilmiyorsunuz? Onu da anlamadım.

Ev arkadaşınızın bir suçu yok
Kız başka şehirdeymiş. Bahsetmeyince, sosyal medyasında olmayınca nasıl bileceğim? Zaten sevgilisi olduğunu da tesadüfen arkadaşımdan öğrendim. Arkadaşımla karşılaştım, aa geçen gün Burak'la falanca kafede karşılaştık, sevgilisi de gelmiş, hep beraber oturduk, dedi. Böyle öğrendim. Beni kızla olduğu zamanlarda engelliyordu galiba, mesajlarım tek tıkta kalıyordu. Ertesi gün yazıyordu. Kız gidince normale döndü. İlk başlarda bilmiyormuş gibi yaptım, baktım anlatası yok '' sevgilin gitmiş, allah kavuştursun'' dedim. 1 haftalığına gelmiş kız, o arada öğrendim. Arkadaşım anlatmasa bilmeyecektim.

Haklısınız, rahatsız oluyorum ama ne diyebilirim?

Hayır, muhabbetimiz yok pek, özel hayatını anlatmaz.

Ev arkadasını niye kovucaksın ki sonunca bir bilgisi yokmuş,tanımıyor etmiyor.Eski seviştiğin adamın da haberi yok senin ev arkadasın oldugundan.Ayrıca kız arkadaşını senle aldatan, uygulamada tanıstıgı kızla ne kadar ciddi olup yürütebilir.Bence umursamamaya calıs kıza da birsey deme.Sadece denk gelmemeye bak yakında biter zaten.

sizinle yatmak için sevgilisi olduğunu gizleyen (üstelik 3 yıldır arkadaştık diyorsunuz insan 3 yıllık arkadaşının sevgilisi olduğunu nasıl bilmezse !) o kişiyle yani 3 yıllık arkadaşınızla çözün sorununuzu ,
ev arkadaşınızın suçu yok !
3 yıllık arkadaşınız olan ama sizinle yatan ve sevgilisi olduğunu bilmediğiniz adamında konuştuğu kızın sizin ev arkadaşınız olduğunu ne bilsin , eğer biliyorsa yine ev arkadaşınızın bir suçu yok çünkü ev arkadaşınızın olan bitenden haberi yok.

Bu ev benim durduk yere kafama göre çıkarırım diyemezsınız ! insanları kıskançlık uğruna hiç suçu yokken zor durumda bırakamazsınız ! dünya sizin etrafınızda da dönmüyor küçük dağları siz yaratmışsınız gibi davranamazsınız !
aslında düşündümde ev arkadaşınızın sizden ayrı eve çıkması onun hayrına olur.

Böyle karışık ilişki ağları için ben yaşlıyım ya kim kimle ne yapmış zor anlıyorum
Konu sahibinin 3 yıllık bir arkadaşı varmış onunla yatmış sevgilisi olduğunu bilmiyormuş sonuç olarak birdaha görüşmemişler 3 yıllık arkadaşının sevgilisi olduğunu bilmemesi de muamma

şimdi konu sahibinin ev arkadaşı eve birini getirmiş meğer o çocuk bu çocuk ama ev arkadaşınında haberi yok o kişiden, adamında bu konu sahibinin arkadaşı olduğunu bilmiyor

konu sahibi ev arkadaşımı evden bu yüzden kovucam ev benim evim istediğimi kovarım diyor

Ortak yaşadığınız eve, internetten bir uygulamadan tanıştığı, hırlı mı hırsız mı, katil mi tecavüzcü mü olduğunu bilmediği herhangi birini rahat rahat getiren biriyle ev arkadaşlığınızı yeniden gözden geçirin bence. Hiç tanımadığı birini eve almak konusunda bu kadar rahat olunmaz, neler duyuyoruz, azıcık canınıza sahip çıkın

hah işte bu mantıklı. Sebep olarak böyle düşünse yüzde yüz hak verirdim şahsen ...
ama derdi bu değil
ev arkadaşı konu sahibinin daha önce yattığı kişiyi bilmiyor bahsi bile geçmemiş, bahsi geçen adam konu sahibinin ev arkadaşı olduğunu bile bilmiyor
hepsi bilmeden yattı diye bu tantana kıskançlık yani

bilmiyormuş konu sahibi evini değiştirmiş
hmm. e konuşun bukadar zor bışey yok. kızla konuşacaksınız, böyleyken böyle diye. hala umursamaz davranır farklı bı tepkı verırse yolları ayırıyoruz ozaman dersiniz. uygun tarıhte defolup gider yani. kız bılmıyormuş gerçi. pekte suçlayamadım.

Aynen öyle, benden kurtulmalı. Arkadaşımın sevgilisi olduğunu nasıl bilmediğime gelince, kız başka şehirde, nasıl bilecektim? Telefonlarını mı kurcalayayım. ''Orası muamma'' gibi laf sokmaya çalışıyorsunuz bir de. İnsanlar aynı evde yaşadığı eşini aldatıyor, insanlar yıllar sonra öğreniyor. Bu size son cevabım. Başka da cevap yazmayı düşünmüyorum.

Daha önce de dedim, başlık, siz ne yapardınız? Ev arkadaşımı nasıl evden atarım değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…