- 17 Ağustos 2011
- 25.666
- 163.458
- 798
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Yeni moda bu. Ben de sizin gibi yabancıyım.Uygulamadan eşleşmek ne demek? Bilim kurgu filminde miyiz, nasıl bir dünya oldu yaa ben mi çok yaşlandım
Neden kıskanayım ki? Hangi sebeple? Ben ondan ayrılmalı, asla görüşmemeli demiyorum. Evimde görmek istemiyorum, bu benim tercihim. Evlenebilirler, beni hiç ilgilendirmiyor ama ben evimde istemiyorum.
Süper bir espri!!!!!:/Ben Tom'un yaşadığı duygu durumuna, depresyonuna atıfta bulundum. Öyle bir ruh halindeydim.Ne alaka ya, kız tinderdan eslesmis,eve getirmiş çocuğu. Ne kız biliyor senin hikayeni ne adam biliyor senin evini .
Tutup da kızı mi kovacaksin???
Sebep?
500 days of Summer'da kadın gayet tatlı ve mantıklıydi. Sizin hikayeniz daha çok Cennet Mahallesi'ne, Girgiriye'de şenlik var'a falan yakisir
Var böyle kovarımcılar dünya onların etrafında dönüyor ahdjdjsjdKimsenin kimseyi evden kovmak gibi bir hakkı yok önce onu söyleyeyim. Orası ev arkadaşınızın da evi ya hani. Hiçbir şey yapmam. Ev arkadaşınızın bir suçu yok ayrıca. Zaten bilmiyormuş sizi.
Var böyle kovarımcılar dünya onların etrafında dönüyor ahdjdjsjd
Kimi kimin evinden kovuyorsun ki? Bir de uygulamadan tanışmış haberi yok anladığım kadarıyla en fazla uyarırsın, gözümün önüne getirme dersin ama daha fazlası için çok rahatsızsam kendin git der sana yaniEvden kovar mıydınız? Bu kişi aslında, sizin erkek arkadaşınız değil, yakın arkadaşınızken sizle birliktelik yaşamış, daha sonrasında siz sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz ve bu kişiyle iletişimi koparmışsınız.
Bir ev arkadaşınız var, yeni tanıştığınız biri. Uygulamadan bu kişiyle eşleşmiş, eve çağırmış. Sizde onu tam evden çıkarken görüyorsunuz, ev arkadaşınızı evden kovar mısınız? Her ikisini de mi evden kovarsınız? Ya da ne yapardınız?
500 days of summer'ı izleyenler vardır belki. Öyle bir ilişki diyelim, sizi depresyona sokmuş, hayatınızda dönüm noktası oluşturan biri.
Tapu benim üstüme, bana sen git diyecek öyle mi? Tabi derim.Kimi kimin evinden kovuyorsun ki? Bir de uygulamadan tanışmış haberi yok anladığım kadarıyla en fazla uyarırsın, gözümün önüne getirme dersin ama daha fazlası için çok rahatsızsam kendin git der sana yani
Önce eve ben gelmedim, ev zaten benim. Ben eve getirdiği herhangi bir erkeğe bir şey demedim şimdiye kadar. Rahatsız olduğum konu da, ya saygı duyar, ya da başka yer bulur. O bana dese, senin getirdiğin kişiden rahatsızım, saygı gösteririm.Lisede en ön sıramdaki iki kız tartışmıştı. Sıramdan git falan demişti biri diğerine, nerden senin sıran oluyor diye sormuştum. Önce ben geldim, ben otururken o geldi demişti ahsjsjsj Konu sahibi böyle kovarım ederim yazınca onu hatırladım
Katılıyorum, onlar da buraya gelmesin mi diyor?yalnız bak başkaları da demiş ben de söyleyip tüy dikeyim üzerine, öyle tanımadığı bilmediği ne idüğü belirsiz herifleri getirmesin evinize. sen de getirme. neler okuyoruz haberlerde, canınızı sokakta bulmadınız. ateşi başına vuran adamın evine gitsinönce can güvenliği
Önce eve ben gelmedim, ev zaten benim. Ben eve getirdiği herhangi bir erkeğe bir şey demedim şimdiye kadar. Rahatsız olduğum konu da, ya saygı duyar, ya da başka yer bulur. O bana dese, senin getirdiğin kişiden rahatsızım, saygı gösteririm.
Gece 12'de eve biri gelecek, benim nereye gitmem gerekir? Kaç kişiyle kaldınız bilmiyorum, yurtdışında da ev arkadaşlığı yaptım, Türkiye'de de. Başkasının evine de yerleştim. Usul olarak, eve gelecek kişi hakkında haber verilir, ben veririm. Belki onun da bir programı olacak. O sizin arkadaşlığınız, siz de kendi istediğiniz gibi yaparsınız.Sizin için yazmadım bir anımdan bahsettim ama maden üstünüze alındınız söyleyeyim üslubunuz çok çirkin. Evin tapusu üzerinize olabilir ama ev arkadaşınız da o evde yaşıyorsa onu yok sayarak ‘ev benim, kovarım’ diyemezsiniz. Siz daha arkadaşınızla konuşmadan hakkında hüküm vermişsiniz zaten. Ev arkadaşım bana derse getirdiğin kişiden rahatsızım geleceği saatte evde olma derim. Yaşadığım yere birini çağırırken ev arkadaşımdan izin istemem gerektiğini düşünmüyorum.
Gece 12'de eve biri gelecek, benim nereye gitmem gerekir? Kaç kişiyle kaldınız bilmiyorum, yurtdışında da ev arkadaşlığı yaptım, Türkiye'de de. Başkasının evine de yerleştim. Usul olarak, eve gelecek kişi hakkında haber verilir, ben veririm. Belki onun da bir programı olacak. O sizin arkadaşlığınız, siz de kendi istediğiniz gibi yaparsınız.
Evet, izin de istenir. Herkesin hoşlanmadığı tipte birileri olabilir. İzin demek, annesi gibi her şeye karışabileceğim anlamına gelmiyor. Bu nedenle ben kapımı kitler yatarım. Onaylamadığım, evde istemediğim tipler oluyor, evet diretirse gider. Ben başkasının evinde olsam diretsem beni de gönderirler. Eve gelen tiplerden haberiniz var mı? Evli adamıyla görüşen var, mafyatik tiplerle görüşen var, tabii ki bunları evimde istemiyorum. Sorarsa da getiremezsin, derim, dedim.Evet haber verilir ben verilmez demedim zaten. Yazdığım cümleyi anlamadınız galiba. İzin istenmez yazıyor orda. Sizin beklentiniz bu yönde. Eve gelecek insanlar sizin onayınızdan geçecek diye bir şey yok. Kimsenin burası benim evim, ev arkadaşımı canım ister kovarım deme hakkı olduğunu düşünmüyorum hala. 12de nereye gitmek isterseniz oraya gidersiniz ama bunu sorduğunuza göre anlamamışsınız. Arkadaşım gelecek haydi kalk git demesini istiyorum gibi yazmışsınız. Yazdıklarımda tam olarak nereyi komik bulduğunuzu da yazabilir misiniz?
Bazı kadınlar hiç korkmuyor. Hoşlarına gidiyor. Bir ev arkadaşım silahlı korumaları olan bir adamın evine gitmişti. Bana da çok zengin biriyle tanıştım diye ballandıra ballandıra anlatıyordu. En korktuğum şey, evli adamlarla ilişki kurmaları ve eşlerinin eve gelip olay çıkarması.Birlikte oldugu kisiyi tanidiginizi ve kesinlikle varligindan haz etmediginizi, evinizde asla gormek istemediginizi, ozel hayatinda istedigini yapabilecegini ama sizin hayatinizin kiyisindan kosesinden hicbir yerine dahil olmamasi gerektigini soyleyin. Sorun cikarirsa arkadasiniz evden gitmekte ozgur. Secimi ona birakin bence. Ayrica eve boyle tanimadigi insanlari getiriyorsa, basina bir seygelirse uğraşır durursunuz.Eve kafasina gore erkek getirmesin hatta.
UwwwEvden kovar mıydınız? Bu kişi aslında, sizin erkek arkadaşınız değil, yakın arkadaşınızken sizle birliktelik yaşamış, daha sonrasında siz sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz ve bu kişiyle iletişimi koparmışsınız.
Bir ev arkadaşınız var, yeni tanıştığınız biri. Uygulamadan bu kişiyle eşleşmiş, eve çağırmış. Sizde onu tam evden çıkarken görüyorsunuz, ev arkadaşınızı evden kovar mısınız? Her ikisini de mi evden kovarsınız? Ya da ne yapardınız?
500 days of summer'ı izleyenler vardır belki. Öyle bir ilişki diyelim, sizi depresyona sokmuş, hayatınızda dönüm noktası oluşturan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?