Tapu ortak olsa mantıklı ama ortak değilse hiç bulaşmayın siz başka yere bağlayın maaşıArkadaşlar herkese merhabalar.Ben nikahlıyım düğünüme az kaldı.Eşim ve ben çalışıyoruz.Eşime alınan evin borcunu ikimiz de çalıştığımız için ortak mı öderiz yoksa hepsini eşim mi ödemek zorunda.Bu borç ben evlenmeden önce yapılmış ben ödemekle yükümlü müyüm. Çünkü kendi ailem inşallah borcu sana ödetmez diyor istemiyorlar benim ödememi.Ne yapmam gerektiğini bilemedim ayrıca eğer ben de ödersem aylık 2500 lira vericem. Siz olsaydınız eşinizin borcunuza ortak olur muydunuz?
Arkadaşlar herkese merhabalar.Ben nikahlıyım düğünüme az kaldı.Eşim ve ben çalışıyoruz.Eşime alınan evin borcunu ikimiz de çalıştığımız için ortak mı öderiz yoksa hepsini eşim mi ödemek zorunda.Bu borç ben evlenmeden önce yapılmış ben ödemekle yükümlü müyüm. Çünkü kendi ailem inşallah borcu sana ödetmez diyor istemiyorlar benim ödememi.Ne yapmam gerektiğini bilemedim ayrıca eğer ben de ödersem aylık 2500 lira vericem. Siz olsaydınız eşinizin borcunuza ortak olur muydunuz?
Tapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acabaTapu kimin üstüne
Tapuya ortak olamıyor muyumEvlenmeden once edinilen malda hakkiniz yok diye biliyorum.
O ev esinizin bile degil yani Allah gecinden versin babaniz öldüğünde kardesleri bile söz hakki olacak sizin ödediğiniz kredili evde. O yüzden biraz şüpheli buldum durumuTapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acaba
Tapuya ortak olamıyor muyum
Tapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acaba
öncelikle sizin artık kendi aileniz var eşinizle, sürekli kendi ailenizi karıştırıp durmayın kendi duruşunuz olsun.ikinci olarak da ev eşinizin bile değil, eşiniz babasına ev ödiycek yani.bu bi sorun.ev sizin değil eşinizin de değil, size ait olmayan evi ödeyeceksiniz yani.kaldı ki bu ev eşinize ait olsa bile evlilik öncesi edinildiği için bi hakkınız yok özellikle gidip tapuya adınızı yazdırmazsanız.yani biraz uyanık olun yoksa çok geçmeden buraya "kocam bütün paramızı ailesine veriyo" diye konu açarsınız.Tapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acaba
Evlilik güvene dayalıdır ama henüz nikahlı olmanıza rağmen aynı evde yaşamaya başlamamışsınız, eşinizin karakteri aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ortaya çıkacaktır, üstelik evlenmeden önce edinilen mallarda Allah göstermesin boşanma halinde hiçbir hak talep edemiyorsunuz, sonra ev eşinizin de değil aile biraz uyanık galiba ki bu ev sizin demişler ama babasının üstüne yapmışlar, bu durumda borca ortak olmayın, ileride olası bir anlaşmazlıkta ödediğinize pişman olursunuz.Tapu eşimin babasının üzerine sanırsam.Ortak tapu olursa ailemi ikna edebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?