ev bulma ve hamilelik

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
merhaba, tuhaf bir sorunla karşınızdayım :49:

27 haftalık hamileyim, göbeğim epey belli oluyor. bol kıyafetle falan biraz kurtarıyorum ama yine de dikkat eden anlayabilir.

gizlememin nedeni de yarın bir eve bakmaya gideceğim tam istediğim gibi bir yer ama çocukluya vermiyorlar. telde sorduklarında henüz yok dedim. hamile olduğumu söylemedim. tamam doğru birşey değil bu ama çoğu evi vermiyorlar çocukluya biz nerede yaşayalım, sokakta mı kalalım :37:

sözün özü emlakçının şüphe bile etmemesi lazım ki sormasın, sorarsa yalan soyleyecek halim yok.

ne tarz bir kıyafet giysem dikkat çekmem ve hamile olduğum anlaşılmaz, havanın soğuk olduğunu da göz önünde bulundurursak yardımlarınızı bekliyorum :49:

karnım şunun gibi

$24+weeks.webp

o evi çok mu istiyorsunuz.. evet henüz çocuğunuz yok yalan söylememişsiniz çünkü daha dünyaya merhaba demedi.. ama bol seyler gıyıp uzerıne şal attıgınızda göbegınız gızlenıyor deneyın ıstersenız.. bol şanslar

Bekara , öğrenciye falan ev verilmediğini duymuştum.Ama hamileye ev verilmediğini ilk defa duyuyorum

Şaşkınlık içerisindeyim =D

Son düzenleme:
o evi çok mu istiyorsunuz.. evet henüz çocuğunuz yok yalan söylememişsiniz çünkü daha dünyaya merhaba demedi.. ama bol seyler gıyıp uzerıne şal attıgınızda göbegınız gızlenıyor deneyın ıstersenız.. bol şanslar

tam bize uygun bir ev.
gerçi o olmasa da çoğunluk vermiyor çocukluya. şalı deneyeyim.
Bekara , öğrenciye falan ev verilmediğini duymuştum.Ama hamileye ev verilmediğini ilk defa duyuyorum

Şaşkınlık içerisindeyim =D

burda bekar tercih ediliyor nedense, çocuklu veya hayvanlı ise çok zor ev bulabiliyor. :50:

tam bize uygun bir ev.
gerçi o olmasa da çoğunluk vermiyor çocukluya. şalı deneyeyim.

burda bekar tercih ediliyor nedense, çocuklu veya hayvanlı ise çok zor ev bulabiliyor. :50:

DÜnyanın harbi harbi dengesi bozulmuş .

Bi üç dört sene öncesine kadar bekara ev verilmezdi.

Şimdi ise çoluklu çocuklu insana ev verilmiyor. Neresi orası merak ettim.Ay birde yaşadığım yer çıkıyormuş =D

evet malesef öyle ama senın daha yeni doğacak yaa eve zarar veremz ki sadece ağlar bunun dısında cok da rahatsız edıcı olacagını zannetmıyorum.. ev sahıbınle konuş ıstersen hani 4 5 yasında cocuklu aıle ıstemıyordur.. ama bebege karsı olacagını sanmıyorum guzelım ya

başka bir ev bakmanız daha iyi olmaz mı? en baştan insanların güvenini sarsmamak lazım gibi geliyor bana... ev sahibiniz er geç öğrenecektir bebişinizi sonrada bu olayı koz olarak kullanabilir size.. 1 sene sonra kira artırım zamanında gerginlik yaşayabilirsiniz...

canım bu gobegın neresini nasıl gizleyeceksın :)

gızlenılecek gıbı degıl kı hemen anlasılırda .

keske dogruyu soyleseydınız

cunku farkedılmeyecek gıbı degıl.emlakcı farkettıgınde

yanlıs anlama benı ama sızın hakkınızda pek hos seyler

dusunmeyebılır .hamılelıgınızı gızlemenız onun aklına kotu

kotu seyler getırır ,benden soylemesı .

Son düzenleme:
Peki evi tuttuktan sonra ev sahibiyle filan görüşülmeyecek mi sonraları,
sonuçta çocuk doğacak, hep saklayacak değilsiniz heralde bebeğide.
Bana o evden vagzeçmeniz daha mantıklı geldi açıkçası.

tok açın halinen ne anlasın? çoğu çiftiz diye bile vermiyor bebekle hiç vermezler. zaten 1 yıl maximum kalacağımız süre. insanları çocuklu çocuksuz diye ayıranlar düşünsün. kabul etmeleri için büyük ev tutmamız lazım o da 800-850 pounddan başlıyor.

bol tunik giyebilirsin bana kalirsa..ama sadece gobek degil olay...mesela bende 7. ayimda sislik olusmustu hani ellerimde yuzumde...ozellikle sabahlari kendim cok anliyordum baskalarindan ziyade...yani baskalarida hamile oldugumu anliyorlardi biraz biraz...suanda zaten gizlenemeyecek durumda cok sukur :16:

Son düzenleme:
çocukluya ev vermeyen var biliyorum ama siz o kategoriye girmiyosunuz ki,
sizinki daha doğmamış ayrıca doğduğunda da en az 1 sene eve zarar verecek birşey yapamaz yavrucak.
karnınızı saklamayın bence emlakçıya bu şekilde izah edin, yeni doğmuş bebeğin eve ne zararı olacak.

tok açın halinen ne anlasın? çoğu çiftiz diye bile vermiyor bebekle hiç vermezler. zaten 1 yıl maximum kalacağımız süre. insanları çocuklu çocuksuz diye ayıranlar düşünsün. kabul etmeleri için büyük ev tutmamız lazım o da 800-850 pounddan başlıyor.

çoğu çiftiz diye bile vermiyo derken?
en sorunsuz kiracı şeklidir çiftler
büyüme çağında ortalığı kırıp dökecek çocuklarınız yok
ben sadece düzenli geliri olmayanlara kiralamıyolar evi diye biliyorum
sorunnuza gelince xxl gömlek üzerinede şal atabilirsiniz

bol tunik giyebilirsin bana kalirsa..ama sadece gobek degil olay...mesela bende 7. ayimda sislik olusmustu hani ellerimde yuzumde...ozellikle sabahlari kendim cok anliyordum baskalarindan ziyade...yani baskalarida hamile oldugumu anliyorlardi biraz biraz...suanda zaten gizlenemeyecek durumda cok sukur :16:

yok çoğu anlamıyor hamile olduğumu bol kıyafetle, otururken vs. son 2 haftadır bayağı büyüdü gerçi :49:

Back
X