ev bulma ve hamilelik

ilk evim 1+1 idi ve hamileydim hic sorulmadi bile diyorum ya cok sasirdim :53:

1 bedroom flat to rent in Derby Road, Enfield EN3 - 17770198 - Zoopla
1 bedroom flat to rent in Grilse Close, London N9 - 17856275 - Zoopla
1 bedroom flat to rent in James Street, Enfield EN1 - 17733957 - Zoopla
Studio to rent in West Green Road, Seven Sisters N15 - 11537086 - Zoopla
1 bedroom property to rent in Church Street, London N9 - 26412857 - Zoopla
1 bedroom flat to rent in Linwood Crescent, Enfield EN1 - 14959094 - Zoopla
1 bedroom property to rent in White Church Lane, London E1 - 16274875 - Zoopla

bunlar ilana yazanlardan bir kaçı, bir de ilanda belirtmeyip aradığımızda söyleyenler var. şimdiye kadar yok diyorduk sorun olmuyordu. 1+1ler stüdyolara nazaran tabii çoğunlukla kabul ediyor ancak o da dediğim gibi 800 pound + council tax den başlıyor . bizim bütçemiz ise 700 e kadar. :ssz:

Bosver ya kendini ne zorluyorsun. Demek ki soruyorlarmis. Sana uygunsa sahtekarlik filanda degil bu. Sanki eroin kaciriyorsun. Su aklima geldi, cocuk istememelerinin nedeni evin kucuk olmasi mi ve 2+1 evde sormazlar mi. Biliyorsun cocuk oldukca oda sayisi artmali. Sadece bir dusunce.

Bosver ya kendini ne zorluyorsun. Demek ki soruyorlarmis. Sana uygunsa sahtekarlik filanda degil bu. Sanki eroin kaciriyorsun. Su aklima geldi, cocuk istememelerinin nedeni evin kucuk olmasi mi ve 2+1 evde sormazlar mi. Biliyorsun cocuk oldukca oda sayisi artmali. Sadece bir dusunce.

2+1de de istemezseler kiracı bulamazlar ki, çocuğu olmayan 2+1 i ne yapsın :1: biz bebekken idare edelim diyoruz 1-2 sene sonra kendi evimizi alıp kurtulacağız bu dertten inşallah.

bu arada daire emlakçının üstüymüş, bakalım sıkıntı olabilir. :ssz:

2+1de de istemezseler kiracı bulamazlar ki, çocuğu olmayan 2+1 i ne yapsın :1: biz bebekken idare edelim diyoruz 1-2 sene sonra kendi evimizi alıp kurtulacağız bu dertten inşallah.

bu arada daire emlakçının üstüymüş, bakalım sıkıntı olabilir. :ssz:

Hayir iste diyorum ki 2+1 olsaydi sorun cikmazdi. Biliyorsun sacma kurallarindan biri iste. Ileride sorun yasayabilirsin eger ustuyse bilemiyorum karari kendin ver. Biz ne desek bos.

Hayir iste diyorum ki 2+1 olsaydi sorun cikmazdi. Biliyorsun sacma kurallarindan biri iste. Ileride sorun yasayabilirsin eger ustuyse bilemiyorum karari kendin ver. Biz ne desek bos.

bütçemiz uymuyor malesef, yoksa kim istemez güzel bir bebek odası yapalım, misafir ağırlayacak bir salonumuz olsun :50:

bütçemiz uymuyor malesef, yoksa kim istemez güzel bir bebek odası yapalım, misafir ağırlayacak bir salonumuz olsun :50:

Butcene de birsey demedim ben sadece cocuk istememelerinin gecerli nedenini anlamaya calistin. Biliyorsun keyfi cocuk istemiyoruz derlerse ayrimciliga girer, sikayet bile edebilirsin. Burasi Avrupa sonucta alirsin. Neden cocuk istemiyorsunuz diye sormadin mi.

ne saçma kurallar varmış orada öyle,çocuk olsa nolcak sanki evi yiyecek
bol bi gömlek giyinip üzerine şal alabilirsiniz veya üzeri fırfırlı karışık bir ceket veya mont işinizi görür
ama nasıl olsa öğrenmeyecekler mi çocuğunuz doğunca

iyide bu kadar cocugu olan insanlar ne yapicak sokaktami kalsinlar yada ev tutmak icin cocuk sahibimi olmamakmi lazim acaba gercekten sacmalamislar . umarim istedigiiz gibi butcenize gore bi yer bulursunuz :-) bu ulkede kirada oturmakta, satin almakta ayri bir dert ya!!!!

Butcene de birsey demedim ben sadece cocuk istememelerinin gecerli nedenini anlamaya calistin. Biliyorsun keyfi cocuk istemiyoruz derlerse ayrimciliga girer, sikayet bile edebilirsin. Burasi Avrupa sonucta alirsin. Neden cocuk istemiyorsunuz diye sormadin mi.

ben de bunu anlamıyorum, herşeyde ayrımcılık olayı yasak, işte vs sorun yapamazlar, adını bile anamazlar ama kira olaylarında bir tuhaflar. çift kabul etmeyen birine sormuştum neden diye, küçük yaşayamazsınız diyor, şimdi yaşadığımdan daha büyük bize uygun yaşarız diyorum. hayır yaşayamazsınız diyor. sonunda ev sahibi çiftleri istemiyor dedi. valla anlamıyorum mantığı nedir.

fazla kiralık ev yok, nüfus gittikçe artıyor.. londrada anca ev yardımı alacaksın ya da eskiden gelmiş olacaksın evin olacak. her taşındığımızda kira 70-80 pound artıyor. çok fazla talep var. bazen ev görmeye gittiğimde 4-5 kişilik grupla açık artırma gibi gösteriyorlar evi. :1:

iyide bu kadar cocugu olan insanlar ne yapicak sokaktami kalsinlar yada ev tutmak icin cocuk sahibimi olmamakmi lazim acaba gercekten sacmalamislar . umarim istedigiiz gibi butcenize gore bi yer bulursunuz :-) bu ulkede kirada oturmakta, satin almakta ayri bir dert ya!!!!

valla vatandaşsalar alırlar yardım ya da council flat yaşarlar, ya da maddi durumları çok daha iyidir bilemiyorum.

neyse ki mevsim soğuk, şal ve geniş bir mont sorunu çözer sanırsam
bu arada dss ne oluyor?:27:

Öncelikle allah tamamına erdirsin hayırlı olsun bebişin :) şimdi şunu düşündüm bu şekilde aldığınızda daha sonra sorun çıkmayacakmı ev sahibi ile aranızda ? eninde sonunda öğrenecek canınızı sıkabilir birde yalancı duruma düşersiniz ev sahibi ile uğraşmak zordur heleki birde takıntılı bir insansa.Esas konuya gelelim senin için bunu buldum ama hamilelikte te umarım işe yarar :40:

Şişkin göbeği gizleme için

Göbeğinizi saklamakta zorlanıyor ve ne giyerseniz giyin, kocaman bir göbekle dolaşmaktan sıkıldıysanız doğru kıyafet seçimine ihtiyacınız var demektir.
• Göbeğiniz varsa yapmanız gereken şey dikkati göbeğinizden uzaklaştırarak, göğüslere ya da bacaklara yöneltmektir. Bunun için boynunuza gösterişli bir kolye ya da eşarp takabilir, mini etek giyerek bacaklarınızı ön planda tutabilirsiniz.

Son düzenleme:
hadi bunu şimdilik gizlediniz diyelim.bir kere en başta yalanla başlıyorsunuz.çocuk doğunca çıkın evimden derse napacaksınız.bu sefer soğukta minik bir bebekle ev aramak daha zor olmayacak mı?şartların onu gerektirdiğini söylüyosunuz ama ileriyi iyi hesaplayın.sonra daha zor durumda kalırsınız.

Ben de yurtdisindayim ve studyo evde oturuyorum. Bu tur evlerde kalabalik yasanmiyor, hos da gorulmuyor. Cunku cok kucuk, tek kisilik, ya da en fazla iki kisilik. Ona gore de kirasi ucuz. Tek kisilik evlere aile sigdirmak ama tek kisilik kirasi odemek biraz ev sahiplerine haksizlik oluyor. Ya da eklenen her birey icin kiraya ucret ekleniyor. Benim tahminimce burda da durum boyle. Durum senin cocuklu olman degil, durum o evde yasayacak birey sayisi gibi geldi bana.

Acikca soyluyorum, ben ev sahibi olsaydim, boyle bir yalan ortaya ciktiginda pek hos seyler olmazdi. Evet bu resmen adam kandirmak kusura bakmayin. 3-5 ay sonra o cocuk dogdugunda adamin yuzune nasil bakacaksiniz? Siz bunu yalan olarak gormuyormussunuz. O zaman neden hamileliginizi sakliyorsunuz ki? Gogsunuzu gere gere cikin, sekilden sekle girmeye ne gerek var yanlis yapmiyorsaniz. Degil mi? Orasi Ingiltere, kanuni yaptirimlari da vardir, bunun ev icin kontrati var, herseyi var. Basiniz belaya girse kolay siyrilamazsiniz.

Bu cevabi istememissiniz, ama siz bence de baska ev bakin. Aile evlerine bakin. Ya da ev sahibiyle konusup ikna edin, ama insanlardan birseyler saklayip da ilerde basiniza sorun acacak islere girmeyin.

Ben de yurtdisindayim ve studyo evde oturuyorum. Bu tur evlerde kalabalik yasanmiyor, hos da gorulmuyor. Cunku cok kucuk, tek kisilik, ya da en fazla iki kisilik. Ona gore de kirasi ucuz. Tek kisilik evlere aile sigdirmak ama tek kisilik kirasi odemek biraz ev sahiplerine haksizlik oluyor. Ya da eklenen her birey icin kiraya ucret ekleniyor. Benim tahminimce burda da durum boyle. Durum senin cocuklu olman degil, durum o evde yasayacak birey sayisi gibi geldi bana.

Acikca soyluyorum, ben ev sahibi olsaydim, boyle bir yalan ortaya ciktiginda pek hos seyler olmazdi. Evet bu resmen adam kandirmak kusura bakmayin. 3-5 ay sonra o cocuk dogdugunda adamin yuzune nasil bakacaksiniz? Siz bunu yalan olarak gormuyormussunuz. O zaman neden hamileliginizi sakliyorsunuz ki? Gogsunuzu gere gere cikin, sekilden sekle girmeye ne gerek var yanlis yapmiyorsaniz. Degil mi? Orasi Ingiltere, kanuni yaptirimlari da vardir, bunun ev icin kontrati var, herseyi var. Basiniz belaya girse kolay siyrilamazsiniz.

Bu cevabi istememissiniz, ama siz bence de baska ev bakin. Aile evlerine bakin. Ya da ev sahibiyle konusup ikna edin, ama insanlardan birseyler saklayip da ilerde basiniza sorun acacak islere girmeyin.

öncelikle gideceğimiz ev 1+1, stüdyo değil, 1 bebekli bir aileye göre de gayet uygun bir boyutta. izin verin hangi boyuttaki evde yaşayabileceğimize ben karar vereyim.
zaten şu anda stüdyodayız taşınma sebebimiz ise biraz daha büyük bir yer ihtiyacı.

evi iki kişi için tutup bir odasını başkasına gizlice kiraya vermeyeceğiz. ailemize yeni katılacak biri var ortada. kimsenin çocuğumuz oldu diye bizi evden atacak hali yok, zaten kontratta böyle bir madde de yok. kanuni yaptırım varsa emin olun ki o kanun bizim yanımızda olacaktır bu durumda, ev sahibinin değil.

çocuk doğduğunda değil doğmadan anlayacaklar zaten, çünkü emlakçı altımızda oturuyor.
sonunu düşünen kahraman olamaz :20:

bence hamileliğini gizleme sonuçta ortaya çıkmıcak mı hamile olucağın ya da doğum yaptığın zaman anlaşılmıcak mı

öncelikle gideceğimiz ev 1+1, stüdyo değil, 1 bebekli bir aileye göre de gayet uygun bir boyutta. izin verin hangi boyuttaki evde yaşayabileceğimize ben karar vereyim.
zaten şu anda stüdyodayız taşınma sebebimiz ise biraz daha büyük bir yer ihtiyacı.

evi iki kişi için tutup bir odasını başkasına gizlice kiraya vermeyeceğiz. ailemize yeni katılacak biri var ortada. kimsenin çocuğumuz oldu diye bizi evden atacak hali yok, zaten kontratta böyle bir madde de yok. kanuni yaptırım varsa emin olun ki o kanun bizim yanımızda olacaktır bu durumda, ev sahibinin değil.

çocuk doğduğunda değil doğmadan anlayacaklar zaten, çünkü emlakçı altımızda oturuyor.
sonunu düşünen kahraman olamaz :20:

Benim kahramanlik anlayisim sizinkiyle cok farkli sanirim, ben buna baska birsey diyorum, ilk cevabimda da demistim. Zaten anlayacaklarsa o zaman sorun yok, bosuna hamilelik gizlemeye gerek yok, ne guzel.
Cocuk dogunca sokaga mi atacaklar filan demissiniz, olaya cok duygusal bakiyorsunuz. Kurallari boyleyse, ev sahibinin sarti boyleyse ister evden atar ister atmaz. Kanuni yaptirimi varsa neden kanun sizin yaninizda olsun ki? Adam size zorla vermedi ya evi, siz birseyler gizleyerek sahip oluyorsunuz oraya. Cocuga guvenip, onu gorunce halimize acirlar, ya da cocugu sever de vazgecerler diye mi dusunuyorsunuz bilemiyorum. Ben ev sahibi olsam bebek filan dinlemem, yaptirimlari uygulardim. Kandirilmak hos birsey degil sonucta. Sonunda o size en bastan kuralini soylemis. Siz ise gizli sakli, kurala karsi birseyler yapmak pesindesiniz. Evin ne boyutta olursa olsun, isterse 10 odali olsun, sigin ya da sigmayin, isin ozu, ev sahibi cocuklu aile istemiyormus. Ya da belirli birey sayisindan fazla istemiyormus. Uyarsa ne ala, uymazsa o evi tutmayiverceksin, sansina kuseceksin malesef. Tartismak icin yazmiyorum, bazi dediklerinize cevap vermeden gecemedim.

Neyse, tabii herkes kendine yakistirdigini yapar. Ben asla kimseyi bu sekilde kandiramam, bana ters. Ama sizin icin sorun yoksa eyvallah; tabii bu konuyu bir de ev sahibinin tarafindan dusunmenizi tavsiye ederim. Insallah hamileliginizi gizleyecek cok guzel bir cozum bulursunuz. 3-5 ay sonra ev sahibimle basim belada diye bir konu acmazsiniz umarim.

çok afedersiniz,tamamını okuyamadım ama,

bebeğiniz evlilik dışı mı,yoksa evli misiniz?

evliyseniz hiç muhatap olmadan başka ev bakın,bekarsanız sonradan ortaya çıkması büyük problem oluşturabilir.

çok şey duydum ama böylesini ilk kez duyuyorum.

çok afedersiniz,tamamını okuyamadım ama,

bebeğiniz evlilik dışı mı,yoksa evli misiniz?

evliyseniz hiç muhatap olmadan başka ev bakın,bekarsanız sonradan ortaya çıkması büyük problem oluşturabilir.

çok şey duydum ama böylesini ilk kez duyuyorum.

evlilik dışı falan değil, zaten burada öyle şeylere ehemniyet vermezler.

ayrıca artık gereksiz yorumlara cevap vermiyorum. zaten evi görmeye eşim gidecek haftasonuna kadar çıkmayacakmış içindeki kiracı. o sebeple konuya da gerek kalmadı yönetim kapatabilir.

Back
X