ev bulma ve hamilelik

1 bu gobek hıc bır seklde saklanmaz sıpsıvrı
2 cocuk dogunda cıkın gıdın derlerse nolcak yalanla olcak iş mı bu
İstemıyolarsa vardır bır bıldıklerı baska ev bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonradan çıkartma falan olmaz inşallah birde yurt dışında vermemeleri çok şaşırtıcı Türkiye'de anlarım alt komşuya çok ses gidiyordur gıcktır falan. Korseyi sar canım bolda bir kazak mont giysende yeter zaten.

Başka bir ev bakın bence, çocuk hep içeride kalmayacak ya

Sonradan sorun olur da taşınmak zorunda kalırsanız daha zor olur.

neyse arkadaşlar şalla bol üstlerle bir kaç kombinasyon denedim, olacak sanırım. başka ev bulun fikrini de artık vermeyin lütfen. herkese teşekkürler :49:

bi defa girince kolay kolay çikaramazlar herhalde :)
benimde aklima e$iyin yalniz gitmesi geldi
senin imzan $artmi ?:)

Robadan elbise denilen, göğüsten bıkmadan bi elbise giyerseniz bence hic bi sey belli olmaz. Üzerinize de bi panco ya da pelerin alın.
Kolay gelsin

Bence dünya malı için sahtekarlığa değmez :34: Şimdi böyle söyledim diye muhtemelen sinir olacaksınız ama kelimenin doğrusu bu özür dilerim.Siz de düşününce bana hak verirsiniz eminim.:34: Verirlerse ne ala vermezlerse vardır bir hayır deyip geçin derim

Son düzenleme:
Bence dünya malı için sahtekarlığa değmez :34: Şimdi böyle söyledim diye muhtemelen sinir olacaksınız ama kelimenin doğrusu bu özür dilerim.Siz de düşününce bana hak verirsiniz eminim.:34: Verirlerse ne ala vermezlerse vardır bir hayır deyip geçin derim

sahtekarlık olduğunu hiç düşünmüyorum. hak falan da veremiyorum size kusura bakmayın, yaşam şartlarını ve olanaklarını bilmediğiniz birine verirken bu tavsiye yazması çok kolay, ancak o biri sizseniz anlarsınız ya da ufacık bir empati yeteneğiniz varsa.

çocukluya ev neden vermiyolarmış yaaa,,, bekarı anladım da yani..neyse bence başka ev bakın böyle gizlemekle olmaz, doğunca yüzgöz olursunuz ev sahibiyle uğraşmaya değermi yani,kiralık diilmi bütün evler senin:51:daha güzelini bulursunuz inşallah

Bol bir kazak,kaban veya trenkot ve mutlaka boynuna uzun bir şal fular.
Fular olursa,üst bedenin yukarıdan aşağıya dolu olur,yani dengeler :)

Yalnız,kontratta çocukla ilgili bir madde olursa işin zor olur.

yillardir ingilteredeyim ilk defa duydum boyle bisey bende 2 ev degistim hamileyken ve boyle bi sorunla hicmi hic karsilasmadim acikcasi sasirdim

Son düzenleme:
sahtekarlık olduğunu hiç düşünmüyorum. hak falan da veremiyorum size kusura bakmayın, yaşam şartlarını ve olanaklarını bilmediğiniz birine verirken bu tavsiye yazması çok kolay, ancak o biri sizseniz anlarsınız ya da ufacık bir empati yeteneğiniz varsa.

Eğer bunu yaparsanız açık ve net olmayacaksınız ve karşınızdaki kişiyi kandırmış olacaksınız.

yillardir ingilteredeyim ilk defa duydum boyle bisey bende 2 ev degistim hamileyken ve boyle bi sorunla hicmi hic karsilasmadim acikcasi sasirdim

ben 4 ev degistirdim. 3 u de cocuk istemiyordu. studyo veya 1+1 dairede oturmadiysaniz basiniza gelmemesi cok normal.

Çok garipsedim..

Emlakçı için olduğu bile muamma bence.. Hiç böyle bişey duymamıştım ve mantıklı da gelmedi bana..

Öyle bile olsa 3 - 4 ay sonra çocuk doğunca ne olacak..?

Neyse bi yalan daha atarsınız, bende bilmiyordum diye :19:

Gerisi ev sahibinin insafına kalmış artık, ya sizi çıkartır tekrar ev bulma - taşınma telaşına düşerseniz ya da bi süreliğine idare eder..

Çocukluya ev verilmez bende ilk defa duydum arkadaşım bol giyisler giyebilirsin orası soguktur şimdi kazak pelerin kapatabilirsin peki kontrata madde koyarlar mı acaba çocuk istemiyoruz diye bizim memleket bu konuda iyidir bekarada ev verilir ögrenciye de ev verilir verenlerde var çevremde peki emlakçının yanına siz degilde eşiniz gitse acaba bu sorun olabilir mi.

arkadaş doğru söylüyor genelde çocukluya hamileye ev vermiyorlar apartmanda ses yapıyor diye köpekliye yine hiç vermiyorlar hem ses hem pisliğinden dolayı ama eminim insaflı insanlarda vardır :)

Çocukluya ev verilmez bende ilk defa duydum arkadaşım bol giyisler giyebilirsin orası soguktur şimdi kazak pelerin kapatabilirsin peki kontrata madde koyarlar mı acaba çocuk istemiyoruz diye bizim memleket bu konuda iyidir bekarada ev verilir ögrenciye de ev verilir verenlerde var çevremde peki emlakçının yanına siz degilde eşiniz gitse acaba bu sorun olabilir mi.

kontratta bir madde yok, eşim de çalışıyor haftasonuna kadar kalmaz bu ev malesef :(

ayrıca arkadaşlar şu an oturduğum ev de çouklu istemiyordu, şimdi olacak diye atacak değiller, zaten alt katımdaki doğum yaptı.
el kadar bebeğin kime ne zararı olacak braz mantıklı düşünün lütfen. altkattakinin ağlama sesini dikkat kesilirsem duyabiliyorum ancak.

ayrıca kader yaşadığın dünya çok küçük, görmediğin şeyleri olmamış sayıyorsun. evet emlakçı için değil zaten ailemden gizleyeceğim hamile olduğumu yoksa töreye kurban giderim mazallah. :27:

Son düzenleme:
Back
X