ev bütçe giderleri

Vallahi bu erkekler nasıl oluyorda geleceği hiç düşünmeden günlük yaşayabiliyorlar anlam veremiyorum. Evde ben olmasam kenara köşeye para konulmaz 1 günde yer valla

aa çalışanlar grubu koca parası yiyenler grubu aile parası yiyenler grubu derken bir de hem çalışıp hem de koca parası yiyen grubumuz oldu sayendee.tm bunu da listeye ekliyorummm

Nasıl başarıyorsunuz bunu yakınsa ben eşime harçlık bırakıcam

Bende eşimde calişiyoruz eşim bana yinede her hafta harclik verir. İhtiyaci olunca bende ona veririm para, aramizda hic böyle şeyler sorun olmadi. Yani 100 lirayida geri almazsin bilemedim

Bir arkadaşım var eşi boşanma avukatı..ondan gizli para birktirir
Allah korusun 3 gün sonra bi şey olsa lazım olur der o geldi aklıma.

Benden evin kredisi ödenir eşim diğer giderleri çocugun okulu ihtiyaç kredisi vs öder.ufak tefek gram vs koyarız artarsa o da biraz zor bu şartlarda.

Ama bu konuyu çözmeye bakın.Ortak harcama ortak birikim konusunda konusun.

aa çalışanlar grubu koca parası yiyenler grubu aile parası yiyenler grubu derken bir de hem çalışıp hem de koca parası yiyen grubumuz oldu sayendee.tm bunu da listeye ekliyorummm

hem çalışıp hem de aile parası yiyorum, hunharca.
sefam olsun

Bütçe mevzusunun artık kadını erkegi kalmadı bana göre.
Gidişat hayra alamet degil, freni patlamış kamyon gibiyiz.
Bana der misiniz neyin birikimi artık ?
Maaşlara gelen zam çoktan eridi gitti.
Ben şahsım adına karı koca çalışarak evin geçimini, çocugumun eğitim giderlerini ancak karşılayabiliyorum.
Birikim dediginiz şey suan için bende 10 bin bile degil :)
Araba aldık, kapıda yatıyor artık mazot zammı yüzünden.

Ben “2 ağır hastalıktan dolayı çalışmıyorum” kısmına üzüldüm bırakıyorum ceycey, diğer kısma değil .
pahalılıktan çok şikayet ediyorum ama hiç iş aramakla ilgili konuşmadım çünkü aramıyorummm.sen hangi gruba giriyorsun?bence çalışıp kendi parasını artı sevgili parasını yiyen diye de bir grup açalım.bu arada herkesin emekçi kadınlar günü kutlu olsunnn kadınların olmadığı bir dünya düşünsene.iyi ki varızzzz

Bu ben:))) çalışıyorum kendi kartından ev kredisi ve şahsi harcamayı birikimi yapıp *eşim bilir, geri kalan her şey fatura, gıda mama bez kreş mutfak kocabankta bence de eşler arasında ben sen olmamalı isteyen bencillik yakmadan kazandığını degerlendirmeli,eşime bende kalırsa istemez ama gönderirim o da şunu kendime senin karttan alicam desem seninki yok mu diye sorgulamaz

Biddede durum bu:)

Ben daha çok “önceden bolca sevgili ve baba parası yemiş, artık çalıştığı için sevgilisine borcunu ödeyen; bazen sevgili parası yiyen bazen de sevgiliye para yediren” gruptanım . Fazla mı spesifik oldu ne .

Senin de kadınlar günün kutlu olsun canım . Bu anlamlı günün ilk saatlerinde bir üye beni pasif gay olmakla itham etmiş ama neyse.

Evet, iyi ki varız. Koca parası yiyen, sevgili/nişanlı parası yiyen, baba parası yiyen, kendi parasını yiyen, çeşitli nedenlerle geliri olmayıp devletten yardımını alıp onu yiyen; tüm kadınlarımızın emekçi kadınlar günü kutlu olsun

Birgün gelirsen bu mesajımı oku senin çalışmayıp evde oturduğunu düşünmek bile istemiyorum o lükse sahip olabilecegini sanmıyorum 2 güne boşar bu adam seni
Ben bi süre çalışmadım esim gayetde idare etti evimizi o gun yazdığım şey kesinlikle doğru değildi ben de her zman kadınları desteklerim düşman olmam hemcinslerime hicbizaman ama o gün biraz negatiftim kusura bakmayın hanımlar üstüne alınan herkesten özür dilerim bende çocuk olunca calismayi dusunmuyorum şuanda da bazen eşimden para alır gayet yerim sonuçta benim eşim
Ama ilk defa muhabbetini yaptı zoruma gitti sadece konu açtım hepsi bu konustuk zaten ortak çözdük o meseleyide

100 tl geri istemek mi Alla'ım nasip etme. Moralinizi bozmak istemem kusura bakmayın ama nasıl eş olacakmış ki böyle? Zaten şu okuduğum şikayetlerde genelde de hep maddi anlamda destek olmayan, bencilce yaşayan erkek oluyor. Biri borsaya yatırıp tüm parasını kaptırmıştı biri dolandırıcı tarafından karısıyla olan birikimini kaptırmıştı. Sen aile kurmuşsun çocuğun var nasıl bu kadar bencil olabiliyorsun anlamıyorum. Sürekli bunları okuduğum için sinirlendim kusura bakmayın Herkes kendi borcunu ödesin o zaman de

aslında anlatmak istedıgım şu eşimle şimdiye kadar maddı anlamda bıs orun yasamadım yanı soyle bız evlendık ben ısı nişsanliyken bırakmıstım 3 4 ay evdeydım esim çalışıp evı gecındırıyordu sonra ben ıse gırdım o bı kac anlasmazlıktan sonra işi bıraktı iş bulamadı vsvs bırbırımızı ıdare ettık özel gunlerde hedıye alır dışarı cıktıgımızda yemek ucretını eşim verır ben karısmam. bızım zaten ortak hesabımız var ıkımız bırıkım yaptıgımızda oraya atıyoruz eşimde bırıkım yapmak ıster ama kadınlar bıraz daha oven gosterır erkekler bırıkım konusunda bıraz daha rahat bılırsınız bende gızlı bı şekılde bazen prımımden artırıp kenara koyuyorum ilerde cocuguma daha iyi bıgelecek sunmak için hepsı bu , maasımız ıkımızınde eve gıdıyo ben gecen ay bıraz fazla acıldım trendyol vs eşimdende 100 lıra ıstedım oda sagolsun verdı sakayla karısık alırım gerı falan dedı bende sınırlendım kırıldım konu bu bu yuzden tartıstık eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…