Vallahi bu erkekler nasıl oluyorda geleceği hiç düşünmeden günlük yaşayabiliyorlar anlam veremiyorum. Evde ben olmasam kenara köşeye para konulmaz 1 günde yer vallaBen anlamıyorum neden geleceği hep biz düşünüyoruz ya
bu adam adam olsa 3 kuruş kenara koyayım der.
Ben sizi haklı buldum. Yarın başınıza bi iş gelse sağlık vs. para lazım olsa bu adam verdiğini geri isteyecek demek ki.
Her kadının kenarda kendine ait parası olması taraftarıyım.
Birde çocuk yapmayın bi süre. adam pek güven vermiyor insana
çocuğun masrafını bile karşılamaz bu kafayla
güzel ülkemin güzel teyzeleriya en azından bir öğretmen bari olsun diyerek öğretmenliği gömen teyzeler?
aa çalışanlar grubu koca parası yiyenler grubu aile parası yiyenler grubu derken bir de hem çalışıp hem de koca parası yiyen grubumuz oldu sayendee.tm bunu da listeye ekliyorummmBen hem çalışıp hem koca parası yiyorum cok lezzetli bişey bence koca parası yemek. Bazen kocama da eşyalarımı taşıtıp askı görevi gördürürken ve parasını yerken senle niçin evlendim aşkım? Paranı yiyip işimi gördürmek icin der yüzüne gerçekleri çarparımbugün istesem işten ayrılır sadece kocamın parasını yerim. Karı koca olmak böyle bişey çünkü.
Tarafini sec maceraya katılaa çalışanlar grubu koca parası yiyenler grubu aile parası yiyenler grubu derken bir de hem çalışıp hem de koca parası yiyen grubumuz oldu sayendee.tm bunu da listeye ekliyorummm
Nasıl başarıyorsunuz bunu yakınsa ben eşime harçlık bırakıcamKuddiii benimkinde mesela gelirimi biliyor daha doğrusu kısmi biliyor. Ama asla soramaz ne kadar alıyorsun , napıyorsun diye. Hatta bana harçlık bile bırakır 2 günde bir. Neden ona söyleyeyim ki? Bende ona sormam mesela napıyorsun diye. Bence evlilikte özellikle kadın hep temkinli olmalı.
Baştan beri böyle. Ben bu konularda hiç bir şey üstlenmiyorumNasıl başarıyorsunuz bunu yakınsa ben eşime harçlık bırakıcam
Bende eşimde calişiyoruz eşim bana yinede her hafta harclik verir. İhtiyaci olunca bende ona veririm para, aramizda hic böyle şeyler sorun olmadi. Yani 100 lirayida geri almazsin bilemedimmerabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
aa çalışanlar grubu koca parası yiyenler grubu aile parası yiyenler grubu derken bir de hem çalışıp hem de koca parası yiyen grubumuz oldu sayendee.tm bunu da listeye ekliyorummm
Ben “2 ağır hastalıktan dolayı çalışmıyorum” kısmına üzüldüm bırakıyorum ceycey, diğer kısma değilkız ben de siteye gülsünler diye işsizim yazıyorum.ama üzgün emoji koyuyorlar bana.durumum bu kadar mı vahim acep diyorummm
pahalılıktan çok şikayet ediyorum ama hiç iş aramakla ilgili konuşmadım çünkü aramıyorummm.sen hangi gruba giriyorsun?bence çalışıp kendi parasını artı sevgili parasını yiyen diye de bir grup açalım.bu arada herkesin emekçi kadınlar günü kutlu olsunnnBen “2 ağır hastalıktan dolayı çalışmıyorum” kısmına üzüldüm bırakıyorum ceycey, diğer kısma değil.
Bu ben:))) çalışıyorum kendi kartından ev kredisi ve şahsi harcamayı birikimi yapıp *eşim bilir, geri kalan her şey fatura, gıda mama bez kreş mutfak kocabanktaaa çalışanlar grubu koca parası yiyenler grubu aile parası yiyenler grubu derken bir de hem çalışıp hem de koca parası yiyen grubumuz oldu sayendee.tm bunu da listeye ekliyorummm
Biddede durum bu:)Bir arkadaşım var eşi boşanma avukatı..ondan gizli para birktirir
Allah korusun 3 gün sonra bi şey olsa lazım olur der o geldi aklıma.
Benden evin kredisi ödenir eşim diğer giderleri çocugun okulu ihtiyaç kredisi vs öder.ufak tefek gram vs koyarız artarsa o da biraz zor bu şartlarda.
Ama bu konuyu çözmeye bakın.Ortak harcama ortak birikim konusunda konusun.
Ben daha çok “önceden bolca sevgili ve baba parası yemiş, artık çalıştığı için sevgilisine borcunu ödeyen; bazen sevgili parası yiyen bazen de sevgiliye para yediren” gruptanımpahalılıktan çok şikayet ediyorum ama hiç iş aramakla ilgili konuşmadım çünkü aramıyorummm.sen hangi gruba giriyorsun?bence çalışıp kendi parasını artı sevgili parasını yiyen diye de bir grup açalım.bu arada herkesin emekçi kadınlar günü kutlu olsunnnkadınların olmadığı bir dünya düşünsene.iyi ki varızzzz
Ahahaha kim o ve neden? Ve nasıl bu sonuca varmışBu anlamlı günün ilk saatlerinde bir üye beni pasif gay olmakla itham etmişama neyse.
Cinsellik konusunda ilişkiyi uzun sürdürebilen erkek var mı konusundaki yorumlarımdan demiş bunuAhahaha kim o ve neden? Ve nasıl bu sonuca varmış
Ben bi süre çalışmadım esim gayetde idare etti evimizi o gun yazdığım şey kesinlikle doğru değildi ben de her zman kadınları desteklerim düşman olmam hemcinslerime hicbizaman ama o gün biraz negatiftim kusura bakmayın hanımlar üstüne alınan herkesten özür dilerim bende çocuk olunca calismayi dusunmuyorum şuanda da bazen eşimden para alır gayet yerim sonuçta benim eşimBirgün gelirsen bu mesajımı oku senin çalışmayıp evde oturduğunu düşünmek bile istemiyorum o lükse sahip olabilecegini sanmıyorum 2 güne boşar bu adam seni
100 tl geri istemek mi Alla'ım nasip etme. Moralinizi bozmak istemem kusura bakmayın ama nasıl eş olacakmış ki böyle? Zaten şu okuduğum şikayetlerde genelde de hep maddi anlamda destek olmayan, bencilce yaşayan erkek oluyor. Biri borsaya yatırıp tüm parasını kaptırmıştı biri dolandırıcı tarafından karısıyla olan birikimini kaptırmıştı. Sen aile kurmuşsun çocuğun var nasıl bu kadar bencil olabiliyorsun anlamıyorum. Sürekli bunları okuduğum için sinirlendim kusura bakmayınmerabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
aslında anlatmak istedıgım şu eşimle şimdiye kadar maddı anlamda bıs orun yasamadım yanı soyle bız evlendık ben ısı nişsanliyken bırakmıstım 3 4 ay evdeydım esim çalışıp evı gecındırıyordu sonra ben ıse gırdım o bı kac anlasmazlıktan sonra işi bıraktı iş bulamadı vsvs bırbırımızı ıdare ettık özel gunlerde hedıye alır dışarı cıktıgımızda yemek ucretını eşim verır ben karısmam. bızım zaten ortak hesabımız var ıkımız bırıkım yaptıgımızda oraya atıyoruz eşimde bırıkım yapmak ıster ama kadınlar bıraz daha oven gosterır erkekler bırıkım konusunda bıraz daha rahat bılırsınız bende gızlı bı şekılde bazen prımımden artırıp kenara koyuyorum ilerde cocuguma daha iyi bıgelecek sunmak için hepsı bu , maasımız ıkımızınde eve gıdıyo ben gecen ay bıraz fazla acıldım trendyol vs eşimdende 100 lıra ıstedım oda sagolsun verdı sakayla karısık alırım gerı falan dedı bende sınırlendım kırıldım konu bu bu yuzden tartıstık eşimle100 tl geri istemek mi Alla'ım nasip etme. Moralinizi bozmak istemem kusura bakmayın ama nasıl eş olacakmış ki böyle? Zaten şu okuduğum şikayetlerde genelde de hep maddi anlamda destek olmayan, bencilce yaşayan erkek oluyor. Biri borsaya yatırıp tüm parasını kaptırmıştı biri dolandırıcı tarafından karısıyla olan birikimini kaptırmıştı. Sen aile kurmuşsun çocuğun var nasıl bu kadar bencil olabiliyorsun anlamıyorum. Sürekli bunları okuduğum için sinirlendim kusura bakmayınHerkes kendi borcunu ödesin o zaman de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?