Sıkışmışsa insan evladı gibi derdini anlatmalıydı. Hayatım sıkıştım bu ay bana ne kadar yardım edebilirsin? demeliydi.Ama adam dışarı çıkınca ödüyormuş hesabı. Ne bileyim belki cidden sıkışmıştır. Bir de maaşın 3000₺ si ile ne yapıyor ?
E kadın da eşinden gizli para biriktiriyor ama. Komşusu değil ki eşi...Sıkışmışsa insan evladı gibi derdini anlatmalıydı. Hayatım sıkıştım bu ay bana ne kadar yardım edebilirsin? demeliydi.
Borç öde şeklinde istemesi çok nahoş. Komşusu değil bu kadın eşi.
merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
o konu oyle değil sizin ınsanlara karsı yorumlarınızı okudum sız cok havadan konusan bırısınız, konuya hakım olmadan fazla gereksız yorum yapıyosunuz lutfen yorum yapmayın olurmuE kadın da eşinden gizli para biriktiriyor ama. Komşusu değil ki eşi...
Evet ama komşusu olsa yani para hesabı yapsa dışarıda da ödemez. Dışarıda bir yemek yemeye çıkmak en aşağı 150₺ Olduğu için 100 liranın lafını yapacağını düşünmedim.Sıkışmışsa insan evladı gibi derdini anlatmalıydı. Hayatım sıkıştım bu ay bana ne kadar yardım edebilirsin? demeliydi.
Borç öde şeklinde istemesi çok nahoş. Komşusu değil bu kadın eşi.
Tencere-kapak gibi duruyorsunuz.merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
evet sorunlarımızı cözduk suan hıcbı sıkıntı yok ay ıcınde de esımden bıseyler ısterım alır getırır bıryere gıder yemek yerız oder falan sorun değil ama bana bırazda kendıne haslık bırakmıyosun dıye kızıp laf yapar.eşim ilgisiz sevgisiz
merhabalar kızlar, sürekli içime sinmeyen sürekli düşündüğüm konular var kendime çokta kızgınım hemen anlatıyorum uzatmadan, ben 2. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendık yanı en azından ben öyle düşünüyorum evlendiğimizden beri sürekli aksilikler,sürekli bişeyler ben vajinismus oldum...www.kadinlarkulubu.com
Sizin sorununuz ev bütçesi değil ki. Bütçeyle alakalı diğer konunuz da aktif bu arada.
Şu an yaşananlar kapattırdığınız konunuzdaki durumla alakalı değil mi ? Sorunlarınızı çözebildiniz mi ?
Maaşından geri kalan kısmı ne yapıyor eşiniz? Eğer eve faydası yoksa sizde gizli gizli para biriktirmeye devam edin. Onunda ne yaptığı belli değil sonuçtamerabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
Konuyu anlattığınız kadarıyla hakimiz. Anlatmadığınız kısımlar vahiy olarak gelmiyor.o konu oyle değil sizin ınsanlara karsı yorumlarınızı okudum sız cok havadan konusan bırısınız, konuya hakım olmadan fazla gereksız yorum yapıyosunuz lutfen yorum yapmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?