Asansör parasını kim veriyor canım?merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
Kuralım tabi canım ya geç bile kaldık.Yarasın bebem, sefamız olsunkoca parası yiyen kadınlar derneği kuralım
ben ne çalışan gruba giriyorum ne de koca parası yiyen gruba.dümdük aile parası yiyorum.herkes istediğini yesin anacığımmm.hayat kısaKuralım tabi canım ya geç bile kaldık.
Birde alakalı alakasız her konuya, çalışıyor musun diye soranlara karşıda bir dernek kuralım bence. Onlara da ayrı kıl oluyorum
Ben kadınların ayrı parası olmasına karşı değilimvalla benim fikrim kadın ister çalışsın ister çalışmasın 3 kuruş da olsa ayrı parası olsunn.kadın kadındır hepsi de değerlidir ister anne olsun ister olmasın ister evli ister bekar olsun.
Ahahaha son cümleben ne çalışan gruba giriyorum ne de koca parası yiyen gruba.dümdük aile parası yiyorum.herkes istediğini yesin anacığımmm.hayat kısa
Sosyal hayatta da şey versiyonu var bunların; merhaba, nasılsın, ne iş yapıyorsun? Pavyon şarkıcısıyım dememek için zor tutuyorum kendimiKuralım tabi canım ya geç bile kaldık.
Birde alakalı alakasız her konuya, çalışıyor musun diye soranlara karşıda bir dernek kuralım bence. Onlara da ayrı kıl oluyorum
benim gizli dediğim habersiz değil ki.kendi hesabımda demek istedim zaten.ordan ister eklerim ister harcarım ister yatırım yaparım ister batırırım .yani eşe sormam onu diyorum.ondan da hesap vermesini istemem ince inceBen kadınların ayrı parası olmasına karşı değilim
Benim de ayrı biriktirdiğim param var
Kendi hesabımda biriken diyeyim en azından
Ama bunu eşimden gizli yapmak veya eşimin benden gizli yapması evlilik birliğini sarsardı benim için
Kız madem Öyle konu sahibini ne gazlıyorsun akşamdan beribenim gizli dediğim habersiz değil ki.kendi hesabımda demek istedim zaten.ordan ister eklerim ister harcarım ister yatırım yaparım ister batırırım .yani eşe sormam onu diyorum.ondan da hesap vermesini istemem ince ince
e isterse saklar da.vardır bir sebebi.her evliliğin dinamiği farklı.hatayı orada yapmadı hatayı çalışmayan kadınlara koca parası yiyorsunuz diyerek yaptı.ha içlerinden biri de arkadaşım.vallahi de kocası yok henüz bekarKız madem Öyle konu sahibini ne gazlıyorsun akşamdan beri
Konu sahibi bence bayağı bayağı saklıyor eşinden parayı
Adamın miktarından veya gidişatından değil komple paradan haberi yok
İnsanlar ona tepki gösterdi
Ben öyle anladım en azından
Sizi bu konuda haklı buldum. Evlilikte gizlilik olmaz dense de eşiniz gibi bazı eşler yarını düşünmeden harcama yapabiliyor. İleride bir sıkıntı veya gerekir durumda güvenceniz olarak biriktirmelisiniz.sorun da orda gızlı bırıktırmesem bırıktıremem zaten sureklı bıseyler yapalım modunda benım eşim
Saklarsa aramızda sorun yok biz ruh eşiyiz demesin barie isterse saklar da.vardır bir sebebi.her evliliğin dinamiği farklı.hatayı orada yapmadı hatayı çalışmayan kadınlara koca parası yiyorsunuz diyerek yaptı.ha içlerinden biri de arkadaşım.vallahi de kocası yok henüz bekar
yok valla bizim sülalede 4 nesildir saklanır.boşanma oranları da en düşük ailelerdendir.annannemin birikimi soba bacası için olan delikteydi meselaSaklarsa aramızda sorun yok biz ruh eşiyiz demesin bari
İki hikmetten biri çünkü
Hem sorun olmayıp hem para saklanmaz eşten
Valla konu sahibi önüne gelen herkese "koca parası yiyosun sen ezikkk" muamelesi yapmaya başladıktan sonra bu konu benim gözümde bitti zaten.Saklarsa aramızda sorun yok biz ruh eşiyiz demesin bari
İki hikmetten biri çünkü
Hem sorun olmayıp hem para saklanmaz eşten
Gelenekse demekyok valla bizim sülalede 4 nesildir saklanır.boşanma oranları da en düşük ailelerdendir.annannemin birikimi soba bacası için olan delikteydi mesela
En son derdim kimin ne parası yediği olur sanırım. Herkeslere afiyet olsun.ben ne çalışan gruba giriyorum ne de koca parası yiyen gruba.dümdük aile parası yiyorum.herkes istediğini yesin anacığımmm.hayat kısa
Yok ya ben konu sahibi için tartışmıyorumValla konu sahibi önüne gelen herkese "koca parası yiyosun sen ezikkk" muamelesi yapmaya başladıktan sonra bu konu benim gözümde bitti zaten.
O yüzden böyle biri için sizde boşuna kendinizi yorup şöyle midir,böyle midir diye tartışmayın bence değmez
Heh tamam tartışmayındaYok ya ben konu sahibi için tartışmıyorum
O naparsa yapsın
Konsepti genel olarak tartışıyorum
Fikrimi belirtiyorum yani
valla bu konuda herkes haklı diyeyim en son benHeh tamam tartışmayında
Dövüşmen guzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?