- 29 Mayıs 2021
- 14.298
- 93.069
- 548
- 36
Ya birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu varSosyal hayatta da şey versiyonu var bunların; merhaba, nasılsın, ne iş yapıyorsun? Pavyon şarkıcısıyım dememek için zor tutuyorum kendiminapacaksa işimi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu varSosyal hayatta da şey versiyonu var bunların; merhaba, nasılsın, ne iş yapıyorsun? Pavyon şarkıcısıyım dememek için zor tutuyorum kendiminapacaksa işimi...
kız ben de siteye gülsünler diye işsizim yazıyorum.ama üzgün emoji koyuyorlar bana.durumum bu kadar mı vahim acep diyorummmYa birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu vareşimin memleketinde bolca mevcut. Ziyarete gidiyorsun, kim olduğunu, adını falan sormadan direkt mesleğin soruyorlar, ben ilk yıllar çalışıyordum ama memur olmadığım için olsun yavrum o da iyidir demişti biri, üzülmüştü benim için
![]()
İşini ya da okuduğun bölümü söyledikten sonra olsun evladım diyen teyzeler geldi aklımaYa birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu vareşimin memleketinde bolca mevcut. Ziyarete gidiyorsun, kim olduğunu, adını falan sormadan direkt mesleğini soruyorlar, ben ilk yıllar çalışıyordum ama memur olmadığım için olsun yavrum o da iyidir demişti biri, üzülmüştü benim için
![]()
Benim karşı komşu teyze günün hangi saatinde görürse görsün beni “işe mi gidiyon, işten mi geliyon” diye soruyorYa birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu vareşimin memleketinde bolca mevcut. Ziyarete gidiyorsun, kim olduğunu, adını falan sormadan direkt mesleğini soruyorlar, ben ilk yıllar çalışıyordum ama memur olmadığım için olsun yavrum o da iyidir demişti biri, üzülmüştü benim için
![]()
ya en azından bir öğretmen bari olsun diyerek öğretmenliği gömen teyzeler?İşini ya da okuduğun bölümü söyledikten sonra olsun evladım diyen teyzeler geldi aklıma![]()
Ahahaha yaa evet onlar zirve zatenya en azından bir öğretmen bari olsun diyerek öğretmenliği gömen teyzeler?![]()
İşsizim deyince, arayıp bulamıyorsun gibi bir intiba oluşuyor olabilir. Direkt ev hanımı, koca para yiyen gruptanim yazarsan üzülmezler ama küçük görmeye çalışırlar bu seferde. Kurtuluş yok.kız ben de siteye gülsünler diye işsizim yazıyorum.ama üzgün emoji koyuyorlar bana.durumum bu kadar mı vahim acep diyorummm![]()
gizli birikimi de olan aynı zamandaİşsizim deyince, arayıp bulamıyorsun gibi bir intiba oluşuyor olabilir. Direkt ev hanımı, koca para yiyen gruptanim yazarsan üzülmezler ama küçük görmeye çalışırlar bu seferde. Kurtuluş yok.![]()
Kocamın parasını ben yemeyecektim de komşu Mahmut dayı filan mı yiyecekti?Sizin gibi asalak olasım geldi asalak olursam sizin gibi kocamda bana acır merak etmeyin kocanizin size acıdığı gibj![]()
Bizimkileri de konu sahibi yemek istiyor, çözdüm ben olayıKocamın parasını ben yemeyecektim de komşu Mahmut dayı filan mı yiyecekti?
Siz kendinize acıyın, daha 100 liranın lafını birbirinize etmeden karı-koca ilişkisi yaşayamıyorsunuz.
bu ekonomide yiyecek para bulabilsek keşkeeeMuhabbetin ortasına dalıyorum.su devirde bulan bulduğunu yesin arkadaşbaba parası,koca parası ,kendi parası...kime ne yahu ? Biz yemeyekte başkaları mi yesin
![]()
Bunlari okuyunca tüp bebekle hamile kalan arkadaşima olsun o da senin sayilir diyen teyze geldi aklimaİşini ya da okuduğun bölümü söyledikten sonra olsun evladım diyen teyzeler geldi aklıma![]()
Ahahaha NEEEBunlari okuyunca tüp bebekle hamile kalan arkadaşima olsun o da senin sayilir diyen teyze geldi aklima![]()
Ay boş bulundum epey güldüm şu mesajaBunlari okuyunca tüp bebekle hamile kalan arkadaşima olsun o da senin sayilir diyen teyze geldi aklima![]()
Bizimde olmadi ilk defa şakayla karışık söyledi ben ciddiye alıp tepki verince tartistik sonra çözdük ama üzüldüm sizin adınıza burda millete akıl verirken keske ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz koca parası da bir yere kadar
Sizin gibi asalak olasım geldi asalak olursam sizin gibi kocamda bana acır merak etmeyin kocanizin size acıdığı gibj![]()