ev bütçe giderleri

Sosyal hayatta da şey versiyonu var bunların; merhaba, nasılsın, ne iş yapıyorsun? Pavyon şarkıcısıyım dememek için zor tutuyorum kendimi 😂 napacaksa işimi...
Ya birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu var 😂 eşimin memleketinde bolca mevcut. Ziyarete gidiyorsun, kim olduğunu, adını falan sormadan direkt mesleğini soruyorlar, ben ilk yıllar çalışıyordum ama memur olmadığım için olsun yavrum o da iyidir demişti biri, üzülmüştü benim için :KK70:

Ya birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu var 😂 eşimin memleketinde bolca mevcut. Ziyarete gidiyorsun, kim olduğunu, adını falan sormadan direkt mesleğin soruyorlar, ben ilk yıllar çalışıyordum ama memur olmadığım için olsun yavrum o da iyidir demişti biri, üzülmüştü benim için :KK70:
kız ben de siteye gülsünler diye işsizim yazıyorum.ama üzgün emoji koyuyorlar bana.durumum bu kadar mı vahim acep diyorummm :KK45:

Ya birde bunun yaşlı teyze, nine versiyonu var 😂 eşimin memleketinde bolca mevcut. Ziyarete gidiyorsun, kim olduğunu, adını falan sormadan direkt mesleğini soruyorlar, ben ilk yıllar çalışıyordum ama memur olmadığım için olsun yavrum o da iyidir demişti biri, üzülmüştü benim için :KK70:
İşini ya da okuduğun bölümü söyledikten sonra olsun evladım diyen teyzeler geldi aklıma 😂

Benim karşı komşu teyze günün hangi saatinde görürse görsün beni “işe mi gidiyon, işten mi geliyon” diye soruyor 😂 he deezeemm diyorum ne yapayım 😂

kız ben de siteye gülsünler diye işsizim yazıyorum.ama üzgün emoji koyuyorlar bana.durumum bu kadar mı vahim acep diyorummm :KK45:
İşsizim deyince, arayıp bulamıyorsun gibi bir intiba oluşuyor olabilir. Direkt ev hanımı, koca para yiyen gruptanim yazarsan üzülmezler ama küçük görmeye çalışırlar bu seferde. Kurtuluş yok. 😀

Sizin gibi asalak olasım geldi asalak olursam sizin gibi kocamda bana acır merak etmeyin kocanizin size acıdığı gibj😅
Kocamın parasını ben yemeyecektim de komşu Mahmut dayı filan mı yiyecekti?
Siz kendinize acıyın, daha 100 liranın lafını birbirinize etmeden karı-koca ilişkisi yaşayamıyorsunuz.

Kıçımızı silmeye kagıt bulamayacaz en çok onu düşünüyorum :)
Kocamın parasını da yiyemem artık maaşlar kuş oldu.
Büyüteçle bakacagız maaşlarımıza asdkfjlhad

Bizimde olmadi ilk defa şakayla karışık söyledi ben ciddiye alıp tepki verince tartistik sonra çözdük ama üzüldüm sizin adınıza burda millete akıl verirken keske ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz koca parası da bir yere kadar

Sizin gibi asalak olasım geldi asalak olursam sizin gibi kocamda bana acır merak etmeyin kocanizin size acıdığı gibj😅

Konu sahibi bence içinde kalan yaraları iyileştir. Neden böyle şeyler yazdığını düşün, kendi içinde çözmeye çalış. Çünkü dışarıdan bakınca kıskançlıktan çatlayacakmışsınız gibi görünüyor.

Koca parası yiyorum :p kendi ayaklarım üzerinde de duruyorum. İstediğim zaman iş bulabilecek bir mesleğim var :p akıl verebilme hakkım var mı bilemedim ama sizin yazdıklarınızdan psikolojinizin çok iyi olmadığını düşünüyorum.

9 yıllık iş hayatımda ev hanımı olan, çalışmaya ihtiyacı olmayan kadını/erkeği hep çok kıskandım 😂😂 ki içgörüm çok kuvvetlidir direk yüzlerine söyledim. “Oooooooh, keyif yap bakalım. Öyle kıskandım öyle kem baktım ki 3 vakte kadar iş bulacaksın” diye de belirttim :p siz de farkında olun en azından. Bir de koca parası yemek falan bunlar öyle kötü şeyler değil çok güzel şeyler :) arkanızda çok güvendiğiniz bir insan var demek koca parası yiyebilmek. Aynı şey kocalar için de geçerli. Eşim işten çıksa hemen işe girerim ve elbette benim paramı yer afiyetle :p o yemeyecek kim yiyecek? İnsanlar illa çalışmaya başlayıp emekliliğe kadar durmadan çalışmak zorunda falan değil. Birçok avrupa ülkesinde gençler, insanlar bir süre çalışıp 1-2 yıl dünyayı gezeyim, keyif yapayım diye çalışmaya ara veriyorlar. Bizim gibi fakir ülkelerde çalışmak aşırı kutsallaştırılıyor ve keyif yapmak isteyen yadırganıyor. Bunun farkına varın. Siz de keyif yapmak isterseniz işi bir süre bırakın bak hiç sinir stres kalmıyor :) kendimden biliyorum :)

Ben anlamıyorum neden geleceği hep biz düşünüyoruz ya
bu adam adam olsa 3 kuruş kenara koyayım der.
Ben sizi haklı buldum. Yarın başınıza bi iş gelse sağlık vs. para lazım olsa bu adam verdiğini geri isteyecek demek ki.
Her kadının kenarda kendine ait parası olması taraftarıyım.
Birde çocuk yapmayın bi süre. adam pek güven vermiyor insana
çocuğun masrafını bile karşılamaz bu kafayla

Ben hem çalışıp hem koca parası yiyorum cok lezzetli bişey bence koca parası yemek. Bazen kocama da eşyalarımı taşıtıp askı görevi gördürürken ve parasını yerken senle niçin evlendim aşkım? Paranı yiyip işimi gördürmek icin der yüzüne gerçekleri çarparım🥰 bugün istesem işten ayrılır sadece kocamın parasını yerim. Karı koca olmak böyle bişey çünkü.

Back
X