EV BÜTÇESİNI NASIL AYARLIYORSUNUZ

Sadecw wv degil ben 2.5 yıllık evliyim esim çalışmadığında 1 sene o evi ben geçirirdim tek başıma ama şuan artık biseyler yapmamız lazim bende en azından ilerde çocuğum için kenara gereksiz harcamak yerine biseyler koymak istedim
Tabiki kenara koyulan parayla alınmaz ama üzüm bi gelecek için biseyler yapilabilir

Sadecw wv degil ben 2.5 yıllık evliyim esim çalışmadığında 1 sene o evi ben geçirirdim tek başıma ama şuan artık biseyler yapmamız lazim bende en azından ilerde çocuğum için kenara gereksiz harcamak yerine biseyler koymak istedim
tamam bu ayrı
bütçem kaldırıyor iyi gün var kötü gün var diye kenara para koymak istemişsiniz buna kimse birşey diyemez zaten :)

evet hayatı da kaçırmamalıyız ama şu dönem özellikle ekstra harcamalardan kaçınmak gerek fiyatlar almış başını gitmiş şuan cepte ne kadar para varsa o kadar iyi

eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
Sizin böyle bir ihtiyacınız yok mu? Ne güzelmiş, keşke ben de öyle olsam.

Ben ayırılabiliyorsa 1 TL bile kenara konmalı kafasındayım . Gerçi bizim ev kredisi , çocukların okul taksitleri , yemek ücretleri ,servis , faturalar , BES hesapları vs derken geriye pek bir paramız kalmıyor . Kalırsa para tereyağı , et ve kıyma alıp derin dondurucuya atıyorum 😂 daha da kalırsa ki hiç yaşamadık , o zaman da sıvı yağ ve zeytinyağı alırım .
Bence çok abartmadan birikim yapılmalı . Zaten birikim yapmadığımız ve üretime yönelik çalışmalar yapmadığımız için her şey bu kadar pahalı .

Sizin böyle bir ihtiyacınız yok mu? Ne güzelmiş, keşke ben de öyle olsam.
Valla haklısınız ben surekli gezelim tozalim kafasinda degilim ama bende eğlenceli biriyim arada bende isterim ama şuan hwrsey aşırı uçmuş durumda kenara bisey atilmassa hep böyle gider ama bu nereye kadar böyle gider

kızlar meraba bi konuda daha düşüncelerinize ihtıyacım var ev bütçenizi nasıl ayarlıyosunuz
yani bizde eşimde bende calısıyoruz eşim maası yatar yatmaz kira, faturaların 1 kısmını ve telefon almıstı aylık onu oduyo kalan ancak kendine yetıyo sıgara v.s
bende faturaların kalanını ve mutfak harcamalarını yapıyorum ve eşime soylemeden gizlice aldığım prımlerı kenara altın alıp atıyorum ilerisi için ev düşüncemız var yanı ben daha cok almak nıyetındeyım
esşime soylemememın nedeni eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
eşimde sorumsuz degıl ama bişeyler de yapalım ıstıyo
ben de boyle bır yol izledım
calışan hanımlar sızın eşinizle ev butcenız nasıl benmı boyle dusunuyorum yada yanlısmı dusunuyorum
fikirlerinize ihtıyacım var
Tutumlu ve para konusunda akıllı davranan kadınlara bayılıyorum, ben inanılmaz harcarım, eşimde durduramıyor zaten. Bekarlıktan kalma alışkanlıklarımdan vazgeçemedim, bu konuda akıl verecek en son kişiyim :işsiz:

Para saklamak degil aslında sadece ilerde yine ikimizin çocuğumuzun geleceği için biseyler yapmaya çalışıyorum sanırım yazdıklarımı tam ifade edemedim. Suandada zaten hersekilde gayet guzel geçiriyoruz ben bazen yüklü miktarda prim qliyorum kenara atıyorum dediğim para o para yine evdeki destegimi esirgemiyorun
Eşiniz hiçbir şey yapamıyoruz bir yere gidemiyoruz deyince tersi anlaşılıyor.
İkinizin geleceği içinse söyleyin madem

Tutumlu ve para konusunda akıllı davranan kadınlara bayılıyorum, ben inanılmaz harcarım, eşimde durduramıyor zaten. Bekarlıktan kalma alışkanlıklarımdan vazgeçemedim, bu konuda akıl verecek en son kişiyim :işsiz:
Benim evim kira yarin oburgun çocukta oldugunda eşime cok yüklenmek istemediğim için suan biseyler yapmaya çalışıyorum ve prim gelirim de iyi şimdiye kadar bisey yapamadık şimdiden sonra yapmak istiyorum

Benim evim kira yarin oburgun çocukta oldugunda eşime cok yüklenmek istemediğim için suan biseyler yapmaya çalışıyorum ve prim gelirim de iyi şimdiye kadar bisey yapamadık şimdiden sonra yapmak istiyorum
İnşallah gönlünüzce olur, benim bu harcama konusundaki şımarıklığım ve şansım annem... ona güveniyorum sanırım ondan böyle, ama kesinlikle geleceği de düşünmek lazım. Siz benim gibi yapmayın:KK51:

İnşallah gönlünüzce olur, benim bu harcama konusundaki şımarıklığım ve şansım annem... ona güveniyorum sanırım ondan böyle, ama kesinlikle geleceği de düşünmek lazım. Siz benim gibi yapmayın:KK51:
Yani kötü düşüncem asla yok esim bana ben eşime guveniriz bu konularda dediğim gibi keske evimiz kira olmasa gezsek tozsak ama biseyler de yapılması lazım

Eşime güvenmiyorsam, beni yarı yolda bırakır dersem veya parayı savurur gibi bir çekincem varsa gizli birikim yaparım.
Yoksa hoş değil.

Eşime güvenmiyorsam, beni yarı yolda bırakır dersem veya parayı savurur gibi bir çekincem varsa gizli birikim yaparım.
Yoksa hoş değil.
Eşime guveniyorum beni yarı yoldan bırakmaz ama ona kalsa harcayalım der yada daha az biriktir der sadece ikimizin maasi evi gayet güzel geçiştiriyorum maas saklamiyorum zaten primimi gizli kenara koymaya v baslıyorum bu ay baslicam onada şimdiye kadar hiç böyle bi düşüncede degildim

Eşime guveniyorum beni yarı yoldan bırakmaz ama ona kalsa harcayalım der yada daha az biriktir der sadece ikimizin maasi evi gayet güzel geçiştiriyorum maas saklamiyorum zaten primimi gizli kenara koymaya v baslıyorum bu ay baslicam onada şimdiye kadar hiç böyle bi düşüncede degildim
Tek kişinin maaşıyla ev geçinemiyo malesef 6.000 gibi gidermiş oluyo her at kira fatura mutfak vs vs
Ben çocuk olunca çalışmayacagim ve eşim zorlanacak bende böyle bir yol izledim

Geleceksin 50 yasina hic birsey yememis olacaksin gezmemis olacaksin.. herkesin gidecegi yer imkanlari dahilinde tabii.. ama bazi seyler genclikte.. derler ya.. yakisirken giyecen, canin isterken yiyecen.. sonra hastaliklar cikacak zaten diyete girmek zorunda kalacaksin.. bunun gibi dusun

Geleceksin 50 yasina hic birsey yememis olacaksin gezmemis olacaksin.. herkesin gidecegi yer imkanlari dahilinde tabii.. ama bazi seyler genclikte.. derler ya.. yakisirken giyecen, canin isterken yiyecen.. sonra hastaliklar cikacak zaten diyete girmek zorunda kalacaksin.. bunj gibi dusun
Maaslarimizla gayet güzel yiyip içip geziyoruz hiç biseyden eksik kalmıyoruz ama sürekli gitmiyoruz ve ben o yuzden böyle bir yol izledim ekstra aldığım primimi kenara koyup geleceğimiz için değerlendirmek istedim hepsi bu

Back
X