- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Kuruşu kuruşuna ne kazandığımızı biliriz, yatırıma da gezip tozmaya da ortak kararla bütçe ayırırız. Birbirinden gizli yatırım için dahi olsa para saklayan insanların ilişkilerini çok sağlıklı bulmuyorum.kızlar meraba bi konuda daha düşüncelerinize ihtıyacım var ev bütçenizi nasıl ayarlıyosunuz
yani bizde eşimde bende calısıyoruz eşim maası yatar yatmaz kira, faturaların 1 kısmını ve telefon almıstı aylık onu oduyo kalan ancak kendine yetıyo sıgara v.s
bende faturaların kalanını ve mutfak harcamalarını yapıyorum ve eşime soylemeden gizlice aldığım prımlerı kenara altın alıp atıyorum ilerisi için ev düşüncemız var yanı ben daha cok almak nıyetındeyım
esşime soylemememın nedeni eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
eşimde sorumsuz degıl ama bişeyler de yapalım ıstıyo
ben de boyle bır yol izledım
calışan hanımlar sızın eşinizle ev butcenız nasıl benmı boyle dusunuyorum yada yanlısmı dusunuyorum
fikirlerinize ihtıyacım var
Bir de şu zamanda ayda 1 altınla yapılan yatırım ile ev almak için baya uzun seneler beklemek lazım, o zaman da gezmeye dermanınız kalmaz. Bence bugünden bir miktar gezip bir miktar biriktirin. Hayatı yaşamadan ölürsem evladıma kalacak ev onu da mutlu etmez beni de…