- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi Suskunzeyno
-
Slm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
Benim koltuklarda bol yastikli nefret ettim biri 4 biri 2 yasinda iki yaramazim var ben topluyorum onlar dagitiyorSlm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
2 çocuklu ev için gayet normal bir durum . Müze değil ki orası .Bırakın dağınık kalsın . Yıpratmayın kendinizi .Yardımcı alma durumunuz varsa haftada bir alın . Yoksa ya eşiniz de yapsın ya siz de rahat davranınSlm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
Ama eşimde sürekli laf söylüyor tek başına yetişilmiyor diyorum tabi tabi diyor en azından kücüğe baksa daha rahat yapardım
Aynen bende de var 2 küçük çocuk.Kucuk sabaha kadar memede.Uyku yok.Evi daha yeni topladım oyuncakları dolaba doldurdum iki kardeş oyuncakları dağıtmakla meşgul ben de elime tel aldım kafa dağıtıyorum biraz.Bosver ya milleti ne takıyorsun ben kendimi kabul ederek bunu aştım.Bu kadar yapabiliyorum çocukların mutluluğu daha önemli diyorum alt kat komşum var küçük çocuğu var ve çalışıyor evi her zaman tertemiz ve düzenli ona da psikojimi bozuyorsun diyorum.Rahat olun kasmayin sağlıkla büyüsünler de ilerde derli toplu evlerde bu günleri özleriz.Benim eşim de bu kadar zor olmamalı diye laf söyler ama bazen hastanede işim oluyor ya da sınava gidiyorum belli etmiyor ama o zaman anlıyor bir süre değişiyor.Siz de bahane üretip çocukları ona 2 saatliğine de olsa bırakmaya çalışın gorsun.Slm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
Slm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?