- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi Suskunzeyno
-
Canim bende de 3 tane var pire gibiler aksama kadar oyuncak topluyorum. Halilarin ustunden yemek topluyorum . Koltuklara cikolata vs suruyorlar onlari siliyorum. Ancak onlar uyuyunca rahat ediyorum. Artik vucut uykusuzluga da alisti inan ki.Slm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
+10yüzbin alkışÇocuk demek zaten dağınıklık demektir. Bunda utanılacak bir şey yok ki biri gelecek diye korkuyorsunuz. Halinizden anlamayan misafir ev tertemiz düzgün olsa da bir kusur bulur
Oyuncak cok eşya cok değilde bıktım atıcam kıyamıyorumda
Ama eşimde sürekli laf söylüyor tek başına yetişilmiyor diyorum tabi tabi diyor en azından kücüğe baksa daha rahat yapardım
Hepimiiiiiizzzz kardesizzz bu ofkee ne diyeee :) yani hepimiz ayniyiz canim bende de Allah bagislasin 5 yasinda kizim 2 yasinda oglum var ve bazen cinnet geciresim geliyor. Birak biraz daginik kalsin ben cozumu oyle buldumSlm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum
oyuncakların çoğunu dolapta saklayın.
her ay değişim yapın
hem yeni oyuncakları olmuş gibi sevinirler hemde siz kurtulursunuz.
Bu gercekten cok mantikli oluyor. Ben sinifimda da aynen bu sekilde yapiyorum. Iki hafta tahta bloklari cikariyorum sonra onlari kaldirip plastik bloklari koyuyorum. Bebeklerden de arabalardan da sayili cikariyorum. Cok daha temiz ve duzenli oluyor sinif. Hem de cocuklar farkli olanlari gorunce daha hevesli daha istekli oluyor.
benim 3 cocuk var biri 7 biri 5 biride 2 yasinda. ayni durumdayim. cok titiz bi insanim ama yetisemiyorum.pis degil ama daginik. adam cocuklardan daha daginik. o da bana arada yardim eder hafta sonlari cocuklari alir bir kac saat disari cikartir ben temizlik yaparim ama keyifsiz oldugu zamanda laf söyler 3 cocukla isin icinden cikamiyosun evi pislik götürüyo fln diye. abisiyle 10 gün tatile gidecekti hayir dedim bu sefer ben gidiyorum annemle kendime 12 gün tatil ayarladim cocuklarida götürmüyorum. al gör bakalim dedim dünyanin kac bucak oldugunu ya kendin atlarsin balkondan ya cocuklari atarsin dedim. ben hepsinin üstesinden gelirim diyo. yigitlige b.. calmiyo. bakalim ne ilacakAma eşimde sürekli laf söylüyor tek başına yetişilmiyor diyorum tabi tabi diyor en azından kücüğe baksa daha rahat yapardım
Bende kızıma uyguluyorum
hem bu şekilde daha iyi odaklanıyor oyun kuruyor kendince
önceden tüm oyuncaklar varken dağıtmaktan başka bir işe yaramıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?