yengec tesekkurler yorumun icin.
ama benim bu evi yaptiramayacak bir durumum yok, kayinpederim evi yaptirmak istemeseydi biz zaten nisanlimla evi yaptirabilirdik. ha belki boyle olmazdi veya yaptiramasak da baska bir ev alirdik. yani parayi veren dudugu calar mevzusu burada gecerli mi bilmiyorum.
İşte işin en saçma kısmı zaten burası. Sizin sifirdan bir ev olmasa da güzel şartlarda bir ev alıp dayayıp döşeyecek durumunuz zaten var.
Adamla evli gibisiniz,annesinin ne olduğunu bilecek kadar icicesiniz. Hatta sırf ailesi yüzünden evlenmek istemediğini söyledigin mesajını hatırlıyorum. Kadin kayınvalide değil kaynanatör. Bütün bunları bile bile iki tane aklı başında insan nasıl böyle büyük bir jesti kabul ettiniz ki? Biraz değil bayağı 'bile bile lades' durumu olmuş. Evi yaparken her işinize karisacagi zaten bilinen bir seydi, sizi normalde ayda bir ariyorsa ev muhabbeti başladığında haftada bir arayacağı da tahmin etmesi zor bir olay değil . Kadın siz uzaktayken bile varlığıyla rahatsızlık veren biriyken şimdi kaçış imkansiz olmuş .
Ama madem başlamışlar bir kere, iki seçenek var. Ya kavga, dövüş, tatsızlık ona burasının sizin eviniz olduğunu hatırlatacaksiniz. Bir ton canınız sıkılacak, nisanlinizla gerileceksiniz, belki aileler arasında sesler yükselecek , stres sizin sağlığını da kötü etkileyecek - böyle bir süreç yaşanacak.
Ya da zaten içmimar senin kankan, zaten senden gayrı bir şey yapmaz, kadınla zitlasmadan, pinterestten attıklarına güzel yorum yapıp yine son aşamada kendi bildiğini okuyacaksın.
'kis bahçesi olmayacak sanan kaynanaya kış bahçesi şoku' . Siz yapılsin deyin arkadaşıniza, kaynana sorduğunda da 'babasi çok istedi, tüm masrafı kendi ödeyip kızına supriz yaptı' falan der. Ne bileyim, bir şekilde onu dışarda bırakırsınız zaten son saniyede.
Sabrını tüketmis bir insana 'he' demek çok zor ama daha yolun başında kavgalar başlarsa bu tatlı noktalanmaz, sonucunda en çok stresi yine sen cekersin