afakan Guru Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 145 28 318 Artvin 6 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi afakan #1 ............................................................................................................................. Son düzenleme: 22 Şubat 2014
.............................................................................................................................
Ceylinimdeceylinim Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :) Kayıtlı Üye 28 Mart 2013 12.872 17.493 498 6 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi afakan #2 Siz seviyenizi korursanız ne yapabilir ki .
tekgercegim öмяüмüη ѕ[α]нιвι Kayıtlı Üye 16 Mart 2009 863 15 118 6 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi afakan #3 afakan .!.: bir arkadaşımın binasından ev tutmalımıyım. kiraya gidicem ama yaşıt çocuklarımız var .sonradan bir problem olurmu arkadaş biraz rahat biri.acaba girmelimiyim çekiniyorum Genişletmek için tıkla... Bu sizlerin geçimine bağlı, yeri gelecek çocuklarınız kavga edecek eğer bunu büyütmeyip siz olgunluğunuzu korursanız hiç bi sorun olacağını sanmıyorum
afakan .!.: bir arkadaşımın binasından ev tutmalımıyım. kiraya gidicem ama yaşıt çocuklarımız var .sonradan bir problem olurmu arkadaş biraz rahat biri.acaba girmelimiyim çekiniyorum Genişletmek için tıkla... Bu sizlerin geçimine bağlı, yeri gelecek çocuklarınız kavga edecek eğer bunu büyütmeyip siz olgunluğunuzu korursanız hiç bi sorun olacağını sanmıyorum