- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.689
- 78
Bu bilgiyi alıp kendin mi deneyeceksinEv dışında sizin için sıradışı olabilecek olağandan farklı ne gibi ortamlarda yaramazlıklarınız oldu? Ne kadar ileriye gittiniz? Yakalanma farkedilme gibi durumlar oldu mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bilgiyi alıp kendin mi deneyeceksinEv dışında sizin için sıradışı olabilecek olağandan farklı ne gibi ortamlarda yaramazlıklarınız oldu? Ne kadar ileriye gittiniz? Yakalanma farkedilme gibi durumlar oldu mu?
Kocama asansörde şaplak atmam buna dahil ediliyor mu acaba. Ev dışı sonuçtaBu bilgiyi alıp kendin mi deneyeceksin![]()
Hepimiz eteğimizdeki taşları dökersek küçük kardeşlerimizi kötü yönlendirmiş oluruzAkrep burcu olarak pusudayım. Anlatın hele bakam
Artık hiçbir yerde rahatca oturamayız demiHepimiz eteğimizdeki taşları dökersek küçük kardeşlerimizi kötü yönlendirmiş oluruz![]()
Kendi başlasın ya. Madem böyle bir konu açıyor sebebini de açıklayacak, ya da sırf muhabbet olsun diye açtıysa samimiyetini göstermek için önce kendi anlatacak, yoksa nereden bilelim erkek midir fantezi malzemesi mi yapacak?Ilk kim baslicak sjsjs bekliyorum
Ahahahhaha bence bu bilgi onu tatmin etmeyebilir.Kocama asansörde şaplak atmam buna dahil ediliyor mu acaba. Ev dışı sonuçta
Önceki konusuna gelen cevapları deneyip bitirdi herhalde şimdi yenileri gerekiyor.Bu bilgiyi alıp kendin mi deneyeceksin![]()
Duş başlığı vakası yüzünden hiçbir yerde yıkanamıyom zaten.Artık hiçbir yerde rahatca oturamayız demi![]()
Ay sorma büyük travmam oldu. Yok be dışarda ne halt edicem. Altı üstü yatak odamın farklı köşeleri. Oraya da girmeyecek kimseDuş başlığı vakası yüzünden hiçbir yerde yıkanamıyom zaten.
Kadınlar neden birbirlerine yaramazlıklarından bahseder ki yaa valla aklım almıyor. Biri bana anlatsa kocası gözümde o şekil canlanır ve bu çok mide bulandırıcıÖnceki konusuna gelen cevapları deneyip bitirdi herhalde şimdi yenileri gerekiyor.
Ya benimde gözümde canlanıyor ve çok rahatsız oluyorumKadınlar neden birbirlerine yaramazlıklarından bahseder ki yaa valla aklım almıyor. Biri bana anlatsa kocası gözümde o şekil canlanır ve bu çok mide bulandırıcı![]()
Niye kocası gözünde canlanıyor ki? Garip olan canlanması zaten. Yakın arkadaşımla bazen bu tarz konular açılıyor. Şimdiye kadar hiç partneri gözümde canlanmadı yani. Hemde sürekli çift olarak oturup kalkarızKadınlar neden birbirlerine yaramazlıklarından bahseder ki yaa valla aklım almıyor. Biri bana anlatsa kocası gözümde o şekil canlanır ve bu çok mide bulandırıcı![]()
Yani şöyle düşün ben kitap okurken de karakter gözümde canlanır. Ayrıca yatak odası herkesin özelidir bence. Kocanız da erkek arkadaşıyla konuşsa hoş olur mu?Niye kocası gözünde canlanıyor ki? Garip olan canlanması zaten. Yakın arkadaşımla bazen bu tarz konular açılıyor. Şimdiye kadar hiç partneri gözümde canlanmadı yani. Hemde sürekli çift olarak oturup kalkarız
Gözümde eniştenin kel göbekli kıllı hali pek canlanmıyor ahahah.Niye kocası gözünde canlanıyor ki? Garip olan canlanması zaten. Yakın arkadaşımla bazen bu tarz konular açılıyor. Şimdiye kadar hiç partneri gözümde canlanmadı yani. Hemde sürekli çift olarak oturup kalkarız
Dimi yaa, o yüzden kimse ile konuşmam gerek duymam çok ayıp ve yanlış. Kocanla olan aranda kalır. Ahlaken de dinen de sosyolojik olarak da çok yanlış yaa beni çok iyi anladın LeydimYa benimde gözümde canlanıyor ve çok rahatsız oluyorum