Ev dışında ne gibi ortamlarda cinsellik yaşadınız?

Yani şöyle düşün ben kitap okurken de karakter gözümde canlanır. Ayrıca yatak odası herkesin özelidir bence. Kocanız da erkek arkadaşıyla konuşsa hoş olur mu?
Öyle düşünüyorsanız bu konuda ne arıyorsunuz ki? Kadınlar kadınlara özelini anlatıyor. Ancak öyle önüne gelene değil. Ben eminim ki arkadaşımda benim gibi düşünüyor. Yoksa kocamı o şekilde gözünde canlandıracak birisine ben zaten kalkıp kocamı anlatacak değilim. Ayrıca bu ayrıntıya girerek anlatılmaz zaten etik değil. Arkadaşıma kocam şu pozisyonu şöyle böyle yapıyor diye mi anlatıyorum gözüküyor oradan bilmiyorum ancak açık açık birşey anlatıldığı yok

Öyle düşünüyorsanız bu konuda ne arıyorsunuz ki? Kadınlar kadınlara özelini anlatıyor. Ancak öyle önüne gelene değil. Ben eminim ki arkadaşımda benim gibi düşünüyor. Yoksa kocamı o şekilde gözünde canlandıracak birisine ben zaten kalkıp kocamı anlatacak değilim. Ayrıca bu ayrıntıya girerek anlatılmaz zaten etik değil. Arkadaşıma kocam şu pozisyonu şöyle böyle yapıyor diye mi anlatıyorum gözüküyor oradan bilmiyorum ancak açık açık birşey anlatıldığı yok
Valla ben sizi bilmem etmem 😊 ben açığı kapalı komple karşı olan biriyim, ha kuaförde falan da çok denk geldim böyle konulara onlara ithafen söyledim 😉 yoksa sizin anlattığınız birşey yokki bana yorum yapayım

Bazı kadınlar film anlatır gibi anlatıyor yani saçma geliyor bana, bize üniversitede bir hocamız söylemişti bu yatak odası muhabbeti yapan insanların geçmişlerinde psikolojik sorunları var diye benim de aklımda öyle kaldı yıllarca hoş bakmam yani, ama kim isterse istediğiyle konuşur yani

Müjde ar filmi geldi aklıma sevgilisiyle pikniğe gidip arabanın camına kafasını sıkıştırdığı sahne :KK8:

Tobe yarabbi :eek:

Çık Aklım dan git yemeğine bak sanane kim ne yaparsa yapsın 😡😡:KK67:

Kadınlar neden birbirlerine yaramazlıklarından bahseder ki yaa valla aklım almıyor. Biri bana anlatsa kocası gözümde o şekil canlanır ve bu çok mide bulandırıcı 🤮
O yüzden tanıdık birisine anlatamazsınız zaten :KK70:

Back
X