- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Merhaba,
Yardımınıza ihityacım var.
Evimin tonları açık kahve ve krem
koltuklarım kahve başları krem ve örtü yaptırmak istiyorum
şimdi krem bir örtü örttüm iç kısımlarına ama ton farkı oldu
artık herkes berjerleri farklı bir renk koltukları farklı bir renk yaptırıyor.
ya da çiçek desenli,
Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Şimdiden çok teeşekkürler...
Teşekkür ederim fotoğrafınız için evinizin krem ve açık kahve tonlarını göz önünde bulundurarak mavi tonları ve pudra pembe gül kurusu tonlarını tavsiye ediyorum kumaş seçimleriniz için. Birkaç fotoğraf paylaşacağım sizinle koltuklarınızın modeline yakın oldukları için size görsel olarak faydalı olabilir. Kafanıza takılan noktaları tekrar sorabilirsiniz. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 995505 Eki Görüntüle 995506 Eki Görüntüle 995507 Eki Görüntüle 995511 Eki Görüntüle 995512
Vivense İç Mimarı
www.vivense.com
Merhaba,
Verdiğinizi bilgiler için çok teşekkür ederim.
Ben pek çiçekli düşünmedim.
Sadece berjerler farklı renklerde olsun istedim
krem-pembe gibi
farklı yastıklar kullanırım diye.
Çiçekli olduğunda yastıklar düz renk olmalı.
Koltukları tek renk ve değişik yastıklar ve berjerleri de farklı ve tek renk kullansam nasıl olur.
Çiçekli olduğunda karmaşa olmaz mı?
Farklı renkte yatık kullanamam.
Bide berjerlerin koltuklardan farklı renkte ve desensiz olması nasıl olur?
krem desensiz koltuk-pembe desensiz berjer
ve renkli yastıklar?
Ben örtü diktirme yöntemi olarak görselleri paylaştım tabiki zıt renkler ile de ya da aynı rengin farklı tonları ile kombinleyebilirsiniz. Krem rengi ile maviler,pembeler,turuncular bir çok rengin farklı tonlarıyla yapabilirsiniz.Çiçek deseni kullanmadan da yapabilirsiniz dilerseniz ben size buradaki kumaş örneklerinden bir kac renk önerisinde bulunabilirim.
Eki Görüntüle 997367 Eki Görüntüle 997368 Eki Görüntüle 997369 Eki Görüntüle 997370 Eki Görüntüle 997371
Vivense İç Mimarı
www.vivense.com
Tekrar çok teşekkürler.
Peki berjerler farklı renkte olması hareket katar mı?
Koltuk örtülerini hangi renk diktirirsem
kahve-kreme uyar ve şık bir görüntüye ulaşırım.
Basit olmaz ve sıkılmam?
Eki Görüntüle 998443 Eki Görüntüle 998446 Eki Görüntüle 998447 Eki Görüntüle 998448 Merhaba.
Salonum için fikrinizi almak istedim,farklı açılardan çektiğim fotoğrafları yükledim. Dekorasyonumu tamamlayamadım daha salonuma renk katmak istiyorum;fon perde yaptıracağım ancak halıyı değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Eğer halı alırsam perde ve halının renkleri ne olmalı? Hangi renklerle kombin yapmalıyım? Bu arada aksesuar olarak ne önerirsiniz?
İlginiz ve cevabınız için şimdiden teşekkürler...
merhaba ben nova colour yemek masanızı çok beğendim. ancak nişanlım ürünü görmeden satın almaz. acaba ürünlerinizi görebileceğimiz bir showroom var mı? imalat yeriniz inegölmüş. bursada yaşıyorum gerekirse oraya gidebiliriz? birde 2014 nisanda inegöl mobilya fuarı modefe katılacakmısınız??
Selamlar,
Evim ters dubleks ve salonumda basamak var. Aldıgım eşyalar da bunlar sizce duvar için koltuk arkasını tv ünitesinin arkasını ne renk boyamalıyım eşyalarımı nasıl yerleştirmeliyim bi de basamak için olan korkulukları nasıl Eki Görüntüle 988672 Eki Görüntüle 988671 Eki Görüntüle 988668 Eki Görüntüle 988667 Eki Görüntüle 988673
almak istediğim tv ünitesi de bu Eki Görüntüle 988674
ve krokideki gibi korkuluk arasında yerleştirmeyi düşünüyorum sizce nasıl ?
başka neler yapabilirim halı ve perde için (3 renkli pastel tonlarında zebra perde düşünüyorum )
merhaba ben nova colour yemek masanızı çok beğendim. ancak nişanlım ürünü görmeden satın almaz. acaba ürünlerinizi görebileceğimiz bir showroom var mı? imalat yeriniz inegölmüş. bursada yaşıyorum gerekirse oraya gidebiliriz? birde 2014 nisanda inegöl mobilya fuarı modefe katılacakmısınız??
evimdeki tüm dolap içlerini düzenlemeye girişeceğim. bana evin ayrı bölümlerine göre düzenleme fikirleri ve pratik öneriler sunabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 1006695 Eki Görüntüle 1006696 Eki Görüntüle 1006697 Eki Görüntüle 1006698 Eki Görüntüle 1006699
selam...kk da olmanız benı cok sevındırdı..hoş geldınız..
bırkac sorum olacak..resımde gorunen halının evıme renk katacagını duşunuyorum... alt solda bulunan resımde koltuk ve halım var..
halım cok acık renk...
koltuklarım ıse cok yalın..
canlılık katması halılarımın cabuk kırlenmemesı acısından:)
degıştırmek ıstıyorum...onerılerınıze her şekılde acıgım..
Merhaba,
Dolap düzenleme seçimini eşyalarınıza göre yapmakta fayda var. Öncelikle dolaplarda giysi, kıyafet gibi depolamalar mı yapacaksınız? Konu ile ilgili daha spesifik bilgi verir, bir de dolapların fotoğraflarını paylaşabilirseniz size daha sağlıklı cevaplar sağlayabilirim.
Eki Görüntüle 1004605
Merhaba yeni ev aldık ve antreye bu dresuardan yaptırdık ve tabi ki dresuar renginden vestiyer...renkler bambu ve beyaz balon kapak peki antre icin ne renk halı ve yolluk önerirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?