- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 493
- 688
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Merhaba samyeli34 Hanım dilerseniz www.vivense.com adresinden görselde beğeninize hitap ettiğini düşündüğüm paylaştığınız halı örneğine yakın olan ürünlerden ben koltuklarınıza uygun birkac seçim yaparak sizinle paylaşabilirim. Fotoğraf paylaşımlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1008115 Eki Görüntüle 1008116 Eki Görüntüle 1008117 Eki Görüntüle 1008118
DAHA FAZLA SEÇENEK İÇİN LİNK PAYLAŞIYORUM
http://www.vivense.com/hali-kilim/kilim.html
Vivense İç Mimarı
www.vivense.com
Dekorasyona dair ipuçları Vivense'den!
Hangi perdeye hangi koltuk?
Koyu renk parkeye ne renk masa?
Doğru yemek masası nasıl seçilir?
Tüm sorularınızın cevabı burada!
Merhaba ayisigi88 öncelikle sorununuzu bizimle paylaştığınız için Vivense olarak teşekkür ederiz. Evde kaç kişi yaşadığınızı , mevcut koltuk takımınızı salonunuzda nasıl konumlandırdığınızı anlatmaya yardımcı olacak bir kaç fotoğraf paylaşabilirseniz size daha etkin çözüm ve tavsiyelerde bulunabilirim ya da oturma grubunuzun elemanlarını ve kişi sayılarını örneğin 2 adet ikili 1 adet tekli şeklinde bilgi verirseniz size daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.
Yine de sizin için benim tavsiyem mutfağınız salona yakın olduğundan dolayı sitemizde görebileceğiniz Helen mutfak masa setini tercih edebilirsiniz ya da Nova Colour mutfak masa seti de uygun olabilir. Kumaşları için renk alternatiflerimiz vardır.Ürünlerin sizinle burada fotoğraflarını paylaşıyorum. Vivense olarak iyi günler diliyoruz.
Eki Görüntüle 986399 Eki Görüntüle 986400
Vivense İç Mimarı
www.vivense.com
Öncelikle yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. kapalı bir balkonum ve içinde çok sayıda ayakkabı ve oğlumun kullanmadığımız oyuncakları vb eşyalar var. bunlar için aslında çok büyük ve şeffaf kapalı kutular düşündüm. yatak odasında gardrobumdaki sıkışıklık için yorgan ve yastıkları gardıroptan çıkabilirim. nevresim ve havlular da çok yer kaplıyor. bazamın altında belki giyerim diye düşündüğüm ve çeyizimle gelen ve hala çoğunu kullanmadığım birçok tekstil var. oğlumun saklayacağım kıyafetleri de tabii. banyomda tek kapaklı 4 raflı bir dolabım ve lavabonun dolapları var.
taşınırken herşey aceleye geldi ve birileri yardım etti, yerleştirdi. şimdi ben yerleşmiş evde yeni bir düzen kurmak istiyorum, kolay değil tabi. çalıştığım için maalesef fotoğraf gönderemiyorum.
teşekkürler.
Yeni taşınacağımız evde salon 30m2 dikdörtgen şeklinde. Odayı bölerek yani bir kısmı oturma bir kısmı yemk bölümü olarak kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamnda küçük bi kitap okuma bölümü olsun istiyorum. Çok eşya istemiyorum yani büfe vitrin tarzında şeyler kullanmayacağım. Önerileriniz nelerdir?
merhabalar ..... ben bu yaz evlenecem evımın duvar rengi kum bejı fakat ben ne renk oturma grubu ve mobılya kullanacam hiç bilmiyorum çokta genıs degil salonumfikir verırmısınız bana
yorumunuz ıcın teşekkur ederımm..
benım yayınlamış oldugum ve sızın sundugunuz halılardan herhangı bırını aldıgımda ...
gormuş oldugunuz evımın resmınde.. başka bır degışıklık yapmamam gerektıgınımı anlıyorum...
iyi günler... yeni aldığım evin yatak odası 13,25 m2 yani baya küçük... yatak odası takımımı götürmeyi düşünmüyorum kaba çünkü. sadece yatağımı götürüp gömme dolap tarzı bişey planlıyorum. böyle küçük yatak odaları için öneriniz varmı nasıl bir dolap yaptırmalıyım?
Merhaba, bu ikiye bölme fikrini kitaplık ile yapmanızı tavsiye edebilirim. Separator dediğimiz ayırıcıları siz kitaplık olarak değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz oturma alanı kısmından bakıldığında kitaplık yemek ünitesi olan kısımda aksesuar bar tarzı bir işlev verebilirsiniz. Bunun için sırt sırta iki kitaplık koyarak her iki taraftan ihtiyacınızı karsılayacak işlevsel bir ayırıcı ve istediğiniz keyifli bir eve sahip olabilirsiniz. Teşekkürler.
Vivense İç Mimarı
www.vivense.com
Eki Görüntüle 1009378
kolay gelsin yukarıda bulunan salonum için bu perdelik kısmına ne yapabilirim ahşap çerçeve yapılmış ama rengi koyu cunku
Merhaba
Haziran'da evleniyorum oturma gurubumu gül kurusu-beyaz aldim tv unitesi de beyaz yemek masasida perde konusunda kararsız kaldim beyaz tül yanlara da gül kurusu fon düşünüyorum sizce nasıl olur ?
meraba..
bende içinden cıkamadıgım bışe sormak ıstıyorum..
mutfağım sutlu kahve,ankastrem gri..
yemek masamda yıne kahve tonlarında..
mutfağa uygun tül nasıl olmalı? ben bıraz cıvıl cıvıl veya ferah ortam sevıyorum..
teşekkürler sımdıden..
Cevabınız için teşekkür ederim.Bu soruyu sorduktan sonra internet sitenizini inceledim ve beğendiğin bi kaç ürün oldu fakat ben ve eşim için en önemli unsur rahatlık. Hak verirsiniz ki bunu denemeden anlayamıyorsunuz. Acaba bu konu hakkında bi çözüm önerisi sunabilir misiniz?
Dekorasyona dair ipuçları Vivense'den!
Hangi perdeye hangi koltuk?
Koyu renk parkeye ne renk masa?
Doğru yemek masası nasıl seçilir?
Tüm sorularınızın cevabı burada!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?