Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ev döşerken kafanız mı karıştı? Siz sorun, iç mimarımız cevaplasın!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yorumunuz ıcın teşekkur ederımm..
benım yayınlamış oldugum ve sızın sundugunuz halılardan herhangı bırını aldıgımda ...
gormuş oldugunuz evımın resmınde.. başka bır degışıklık yapmamam gerektıgınımı anlıyorum...

Dekorasyona dair ipuçları Vivense'den!

Hangi perdeye hangi koltuk?

Koyu renk parkeye ne renk masa?

Doğru yemek masası nasıl seçilir?

Tüm sorularınızın cevabı burada!

Merhaba

Haziran'da evleniyorum oturma gurubumu gül kurusu-beyaz aldim tv unitesi de beyaz yemek masasida perde konusunda kararsız kaldim beyaz tül yanlara da gül kurusu fon düşünüyorum sizce nasıl olur ?

iyi günler... yeni aldığım evin yatak odası 13,25 m2 yani baya küçük... yatak odası takımımı götürmeyi düşünmüyorum kaba çünkü. sadece yatağımı götürüp gömme dolap tarzı bişey planlıyorum. böyle küçük yatak odaları için öneriniz varmı nasıl bir dolap yaptırmalıyım?

kolay gelsin yukarıda bulunan salonum için bu perdelik kısmına ne yapabilirim ahşap çerçeve yapılmış ama rengi koyu cunku

merhabalar ..... ben bu yaz evlenecem evımın duvar rengi kum bejı fakat ben ne renk oturma grubu ve mobılya kullanacam hiç bilmiyorum çokta genıs degil salonum fikir verırmısınız bana

merhabalar ..... ben bu yaz evlenecem evımın duvar rengi kum bejı fakat ben ne renk oturma grubu ve mobılya kullanacam hiç bilmiyorum çokta genıs degil salonum fikir verırmısınız bana

Yeni taşınacağımız evde salon 30m2 dikdörtgen şeklinde. Odayı bölerek yani bir kısmı oturma bir kısmı yemk bölümü olarak kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamnda küçük bi kitap okuma bölümü olsun istiyorum. Çok eşya istemiyorum yani büfe vitrin tarzında şeyler kullanmayacağım. Önerileriniz nelerdir?

Merhaba size nevresim kıyafet vb ürünleri daha az alan kaplayarak saklama depolama önerisi adına vakumlu torbalar tavsiye edebilirim. dilediğiniz ürünü dilediğiniz şekilde bu torbalara koyarak havasını elektrik süpürgesi yardımıyla daha az yer kapalayacak şekilde saklayabilirsiniz. Ayakkabılar içinde ayakkabı saklama kutularınızı degerlendirmenizi tavsiye ederim daha düzenli ve masrafsız olacaktır.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba, bu ikiye bölme fikrini kitaplık ile yapmanızı tavsiye edebilirim. Separator dediğimiz ayırıcıları siz kitaplık olarak değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz oturma alanı kısmından bakıldığında kitaplık yemek ünitesi olan kısımda aksesuar bar tarzı bir işlev verebilirsiniz. Bunun için sırt sırta iki kitaplık koyarak her iki taraftan ihtiyacınızı karsılayacak işlevsel bir ayırıcı ve istediğiniz keyifli bir eve sahip olabilirsiniz. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba öncelikle sorununuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size sitemizde bulunan ürünler ve renkleri ile bir kaç öneride bulunabilirim görsel olarak.

Kum beji duvarlar için bir çok renkte mobilya kullanımı rahatlıkla yapabilirsiniz. Pudra pembeler, mint green, vizon ,mor, bu renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizin için çok geniş olmayan salonunuza önerilerim.

Eki Görüntüle 1011197 Eki Görüntüle 1011199

Daha fazlası için www.vivense.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Rica ederim. Evet belki adece bir tablo ve lambader ile daha keyifli dokunuşlar yapabilirsiniz ama bunlar dışında pek müdahaleye ihtiyacı yok gibi görünüyor. Lambader için sitemizde bulunan aydınlatma kısmından faydalanabilirsiniz. Eğer halı ve başka ürün almayı düşünürseniz size özel indirim kuponu verebilirim. Bana ulaşmanız yeterli olacaktır. Keyifli günler dilerim.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba size tavsiyem sürgülü kapaklı dolap kullanmanız ama gömme dolaplarda ya da yaptırma olan ürünlerde fiyatlar arttığı gibi teleskopik ray sistemi dediğimiz mekanizmaları çok randımanlı yapamadıkları olabiliyor. Kapaklı dolaplar ise alanınızı daha daraltacak ve kullanışssız olacaktır. Dolap yaptırmayı düşündüğünüz alanın ölçülerine uygun hazır üretimi yapılan dolaplar almanızı tavsiye ederim. Dilerseniz yükseklik ve genişlik ölçülerini bana iletin ben bizim ürünlerimizden size uygun olan dolapları seçip önerebilirim. Sorununuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Cevabınız için teşekkür ederim.Bu soruyu sorduktan sonra internet sitenizini inceledim ve beğendiğin bi kaç ürün oldu fakat ben ve eşim için en önemli unsur rahatlık. Hak verirsiniz ki bunu denemeden anlayamıyorsunuz. Acaba bu konu hakkında bi çözüm önerisi sunabilir misiniz?

meraba..
bende içinden cıkamadıgım bışe sormak ıstıyorum..
mutfağım sutlu kahve,ankastrem gri..
yemek masamda yıne kahve tonlarında..
mutfağa uygun tül nasıl olmalı? ben bıraz cıvıl cıvıl veya ferah ortam sevıyorum..
teşekkürler sımdıden..

Eki Görüntüle 1009378

kolay gelsin yukarıda bulunan salonum için bu perdelik kısmına ne yapabilirim ahşap çerçeve yapılmış ama rengi koyu cunku

Merhaba öncelikle sorununuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Var olan ahşap perdelik bölümüzü değiştirmek isterseniz. Kartonpiyer uygulaması ile bu görüntüyü yenileyebilirsiniz. Ya da tamamen ahşap kısmı kaldırıp kartonpiyer uygulaması da yapmadan rustik dediğimiz estetik görünümlü perde taşıyıcı kullanabilirsiniz. Keyifli günler dileriz.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba

Haziran'da evleniyorum oturma gurubumu gül kurusu-beyaz aldim tv unitesi de beyaz yemek masasida perde konusunda kararsız kaldim beyaz tül yanlara da gül kurusu fon düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Merhaba tabiki gül kurusu tonu ve ya bir faklı tonunda seçebilirsiniz. Aynı tonu bulmak zor olursa farklı koyu tonlarıda seçebilirsiniz. Tül ya da store olarak düşünebilirsiniz. Keyifli günler dilerim.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba
Kahve çiçek desenli vizon tonları ya da bebek mavisi desenli fonlu perdeler tavsiye edebilirim. Çiçek deseni sevmiyorsanız dikey çizgili mutfak tonlarınızda ya da onlara uyumlu olacak mavi tonlarının ya da pembe tonlarının bulunduğu perdeler ile renk katabilirsiniz. Keyifli günler dilerim.

Teşekkür ederiz. Tabiki aldığınız ürünler konfor açısından sizi memnun etmediği taktirde hatta sadece geldiğinizde beğenmemeniz halinde bile sitemizden aldığınız ürünleri 7 gün içerisinde iade etme şansınız var. Herhangi bir kargo masrafı ya da iade de kesinti yaşamadan rahatlıkla iade edebilirsiniz. Ürünlerimiz 2 yıl garantili olduğu için sağlamlığı hakkında kaygı duymanızı hiç istemeyiz. Eğer ürün alımı gerçekleştirmek isterseniz 444 38 86 numaralı telefondan iç mimarınızla görüşmek istiyorum diyerek kadınlar kulubünden olduğunuzu belirtin ben size özel indirimde bulunabilirim. Teşekkürler. Keyifli günler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Dekorasyona dair ipuçları Vivense'den!

Hangi perdeye hangi koltuk?

Koyu renk parkeye ne renk masa?

Doğru yemek masası nasıl seçilir?

Tüm sorularınızın cevabı burada!

verdıgınız onerıler ıcın teşekkur ederım..
sıze cocuk odamızın resımlerını gonderıyorum..
ıkı oglumuz var..
bırı 19 dıgerı 4 yaşlarında..bu yaz odalarına degışıklık gerekıyor......
neler onerırsınız..

tek kışılık yatagımız..

balkon kapısı ..

cekmecesı yanında pc ve en son kıtaplık var..

ıkısının arasında kalan boşluk..

kapı yanı ve yatak karşısında ıkılı dolap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…