- Konu Sahibi nadideiris
-
güzel seyler tabii,tebrik ediyorum sizi ama bikac noktaya dikkat cekmek istiyorum kizlar...1.si kizartma yaglarini tekrar tekrar kullanmak kansorejen etki yaratiyor!!2.ci eski tost makinama alüminyum folyo seriyorum demissiniz,alüminyum folyo isiyla birlesince maalesef kötü sonuclar veriyor,ve buda kansere yol aciyor...alüminyum folyoyu lütfen sicakla temas ettirmeyin,yerine yagli kagit falan kullanin
arkadaşlar makinanın suyunu nasıl alıyorsunuz onu anlamadım suyu çeşmeden atmıyomu makina :S
ben geçenlerde gördüm tefal bir alet çıkarmış bir kaşık yağ ile bir kilo patates kızartıyomuşsun içinde acaba nasıl olur ya nedense bana böle elektrikli şeyler çok suni geliyo elektrikli ızgara bilmem ne gibi tadı nasıl olur acaba
Yağ konusunda ben biraz dikkatliyim sanırım. Ama su kullanmada evet bende durulama sularını kullanıyorum. Bayat ekmeklerimide dilimleyip dondurucuya atıyorum. Gerektiğinde teflon pilav tenceresine dizip mum ışığında ısıtıyorum. Birde eskimiş tost makinamı atmaya kıyamıyorum çalışkan bir makina. Aliminyum folyo koyup kullanıyorum bende.
ben geçenlerde gördüm tefal bir alet çıkarmış bir kaşık yağ ile bir kilo patates kızartıyomuşsun içinde acaba nasıl olur ya nedense bana böle elektrikli şeyler çok suni geliyo elektrikli ızgara bilmem ne gibi tadı nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?