- 22 Eylül 2022
- 6.657
- 20.381
- 278
- Konu Sahibi lavinharper
Çok geçmiş olsun. Ben bu durumu 15 16 yaşından beri düzenli yaşadığım için alıştım biraz. İlk başlarda benimde ayda 10 kilo üstü verdiğim dönemler oldu serumlarla ayakta durdum. Ancak son birkaç senedir kontrol edebiliyorum bu durumu. 1 2 haftada ancak 1 kilo vereceğim kadarda olsa besleniyorum takviye vitaminler alıyorum bol sıvı tüketiyorum. Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Şimdilik hafiften iştahım açılıyor. Önceden yemek yemeyi bile unuturdum kustuğum zaman aklıma gelirdi. Şimdi kusmayı beklemeden birşeyler atıştırıyorum. Olabildiğince sağlıklı ve tok tutacak şeyler yemeye dikkat ediyorumKonu sahibi arkadaş 1 maaşla gerçekten zor. ne kadar kıssanız da temel ihtiyaçlarınızdan kısamayacağınız için zor görünüyor. eşinizin maaşı ne kadar bilemiyorum. liste yapın, gereksizleri eleyin. misal sigara içmeyin. çok pahallanmış. iyiki kullanan yok evde.. herneyse iş arayın. 3 harfliler marketleri deneyin.. birikim isterseniz. çocuk için biraz birikim iyi olabilir. kaybınız için de başınız sağolsun...
yorumunuzu görünce yazmadan edemedim. bir dönem bende bu şekilde beslendim. salata meyve ile ayakta duruyordum. hiç birşeyi içim almıyordu. bazen onları da yiyemedim... ama benim sağlığımı haşat etti... gıda alerjilerim başladı, astım aşılamaz duruma geldi.. kortizonlar vs... baya bi yorucu bir döneme soktu beni... 1-2 ayda 15 kiloya yakın gitti benden...
belki terapiye başlasınız sizin için iyi olur.
keşke biri bana o dönemde yol gösterseydi de gıda alerjileri başlamasaydı...