Eviniz deniz olan bir yerdeyse tani nemli bir bölgedeyse kına degil kültür onlar şuan benim halılarında çıkıyor bu sabahta aynısı koştukta çıkmış aynı sizinkiyle nemli bir bölgedeyim çünkü hava almayınca bazen artıyor küfler.Bende Silicem bakalım azcık çıkıyor
Ya nemli yerlerde küf mü oluyor ne, öyle birşey bence bu.
Küf daha mantıklı geldi bana, elinizdeki kına ne kadar olabilir ki bu kadar çok yere damlasın. Küf olabilir arkadaşların dediği gibi
Sanki çıkmaz gibi duruyor ama
Canım bunlar küf bnce ya kına olsa ustunde o tortusu olur ve maleseff kufse bnce çıkmaz
Hınt kınası mesela elden 10 gunde cıkarken tezgahtan neden cıkmaz kı cıf fılan ne bılım bu sekılde kullanamamKınayasa eğer asla çıkmaz lekesi.bende damlatmistim yanlışlıkla banyo halisina dolabına falan çıkmıyor.
Siz çözüm arıyosunuz hiç başıma gelmediği için bilemedim. Domestos, tuz ruhu evdeki bütün leke çıkarıcıları denerdim heralde çıkarmak içinKızlar kına bunlar ya uzerılerınde bırer ufacık gıdım tortular vardı sabah sıldım hemen ıste cıkmadı ama hanı asprın olur camasır suyu olur hadı salonu halıyı sandalyeyı gectım bu tezgahı ben naparım boyle
ozaman üzgünüm ama asla çıkmıyor. Halıdan da,sandalyeden de masadan da çıkmaz. Ben deneyimliyim bu konuda.çok örtü çöpe atmisligim vardır bu yüzden.leke resmen işliyor içine yapışıyor. Öyle hiç bir şey çıkarmıyor.Hınt kınası mesela elden 10 gunde cıkarken tezgahtan neden cıkmaz kı cıf fılan ne bılım bu sekılde kullanamam
Tezgahtan cıkmasına razıyım aslındaozaman üzgünüm ama asla çıkmıyor. Halıdan da,sandalyeden de masadan da çıkmaz. Ben deneyimliyim bu konuda.çok örtü çöpe atmisligim vardır bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?