Ev Görmesi

Yatak odasında striptiz direği mi var ki gostermem diye değişik bir hal alıyor bu insanlar, nedir yani anlamadım ?
Kapıdan bakıp çıkan insan var mı bilmiyorum, benim duyduklarım dolap bile karıştırıyor. Altını, kasası olan var. Dolabındaki geceliğini göstermek istemeyen insanların verdiği tepki normal diye düşünüyorum.

Öyle gerçekten dedikoducu insanlar da var aralarında yoksa hadi yine gezdiriyim derim ama bu da işin içinde olunca mahremimi niye dedikodu malzemesi yapayım diye düşündüm

Bu bir görenek ama biliyor musunuz yeni gelin evi mobilyalar ev gezilir yahu bunun programı bile oldu Gee lin Eeeviii diye

O nasıl ev görmesi.
Ben hiç öyle şeyler gormedim
Sadece evi geziyorlar.
İç camasirina bakacagim diyecek aklı evvel değildir herhalde konu sahibesinin gelmek isteyenleri

Mutfak tezgahı deme lütfen agsvavvaa

Öyle gerçekten dedikoducu insanlar da var aralarında yoksa hadi yine gezdiriyim derim ama bu da işin içinde olunca mahremimi niye dedikodu malzemesi yapayım diye düşündüm
Dedikoducuyu mümkünse çağırmayın bile. Ben mutfakta çay koyup ikram hazırlarken, arkamdan konuşsunlar diye mi hizmet edeceğim bir de? Küsen baştan küsebilir. Mesafe koyulur mis gibi herkes hakettiği yerde kalır. Akraba da olsa, kaç senelik arkadaş da olsa herkes eve alınmaz.

Bu bir görenek ama biliyor musunuz yeni gelin evi mobilyalar ev gezilir yahu bunun programı bile oldu Gee lin Eeeviii diye
Evde hem oda yok hem de yeni taşındığımız için oturmayan bir sürü şey var örnek veriyorum kiler var oraya tıkıştırdığımız bir sürü şey var oraları gezip dağınık falan derler kesin

Bizde bı akrabamiza gittik , evi dubleks odalar falanda büyük, kendi gezdirmek istedi , yatak odası hariç gezmede sakınca yok. Ama sizinki zaten minnakmis. Gezilecek bı yerde yok

Kapisini kilitle burasi da kiler fazla esyalar kutular falan var de gec sende

Birisi eşimin yengesi amcasının emeği ve hatrı var üstünde yoksa belki bir önlem alınabilirdi ama eşimin amcası sürekli aramıyor diye bile eşime küsüyor aile içinde dedikodusunu yapıyor. O yüzden gelmek istediklerind geri çevirmek de sıkıntı olur

O nasıl ev görmesi.
Ben hiç öyle şeyler gormedim
Sadece evi geziyorlar.
İç camasirina bakacagim diyecek aklı evvel değildir herhalde konu sahibesinin gelmek isteyenleri
Dedikodu arayan insan dolabına bakayım sağlam mı güzel mi ayağına içini açıyormuş. Çok şükür başıma gelmedi, olay çıkar. Yoksa kapıdan yatak dolap görmeye ne var?

Tabi kii size kalmış bi durum içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Hayırlı olsun bu arada güle güle oturun. Benim gezdirdiklerim de oldu. Direk salonda oturup hiç bakmayan da. Biraz fazla meraklıysa gelen kişiyi bi şey diyemiyorsun tabi :))

Allah yardımcın olsun diyeyim, misafirlerinle mücadelende başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…