- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.764
- 228
Kapıdan bakıp çıkan insan var mı bilmiyorum, benim duyduklarım dolap bile karıştırıyor. Altını, kasası olan var. Dolabındaki geceliğini göstermek istemeyen insanların verdiği tepki normal diye düşünüyorum.Yatak odasında striptiz direği mi var ki gostermem diye değişik bir hal alıyor bu insanlar, nedir yani anlamadım ?
Öyle gerçekten dedikoducu insanlar da var aralarında yoksa hadi yine gezdiriyim derim ama bu da işin içinde olunca mahremimi niye dedikodu malzemesi yapayım diye düşündümNe münasebet oturma odasında otururlar sonra da kalkıp giderler. Yardım etmek isteyen olursa en fazla mutfağa gelir. Halısı perdesi nasılmış, kaliteli mi, uyumlu mu diye yorum yapacak insan evime gelmesin. Öyle insanı da akraba da olsa evime almıyorum zaten. Benim evimi de sırf dubleks diye merak edip gelmek isteyenlere, (biraz dobra dalıyorum malesef huyum bu) misafir odamda ağırlarım, oradan da uğurlarım dedim diye gelmeyen oldu. Oda oda gezmek de neymiş? Müze mi geziyorlar. Bence çok saçma. Bugüne kadar da kimsenin evini merak etmedim. Hele yatak odasını asla. Gelen olunca kapısını kitlerim zaten. Değişik adetler...
Bu ne rezillik ya ne demek banyoyu yatak odasını gezmek, benim ev müze mi desenize.
Bu bir görenek ama biliyor musunuz yeni gelin evi mobilyalar ev gezilir yahu bunun programı bile oldu Gee lin Eeeviii diyeOnların aile yapısını bildiğim için ben de düşünmüştüm daha önce gezelerler mi diye inanın hepsinde bu potansiyel var hatta ben evin zaten başka alanı olmadığını belirtiriz dediğimde ısrar ederler biz görelim yine de canım falan derler dedi. İnanın derler. Çünkü pek kimsenin özel alanının olmadığı bir aile bu. Ben nasıl bir tepki vermeliyim böyle bir talepte ve ısrar ederlerse durum daha da vahim
O nasıl ev görmesi.Kapıdan bakıp çıkan insan var mı bilmiyorum, benim duyduklarım dolap bile karıştırıyor. Altını, kasası olan var. Dolabındaki geceliğini göstermek istemeyen insanların verdiği tepki normal diye düşünüyorum.
Mutfak tezgahı deme lütfen agsvavvaaYatak odasını neden ilahlaştırıyoruz böyle? Bana saçma geliyor yatıp uyunulan bi yer. Konu seks mi? O zaman eve de gelmesinler siz sadece yatak odasında mı seks yapıyorsunuzEvde o işi yapmadığımız yer yok kapıdan içeri kimseyi sokmayayım ben o zaman
Dedikoducuyu mümkünse çağırmayın bile. Ben mutfakta çay koyup ikram hazırlarken, arkamdan konuşsunlar diye mi hizmet edeceğim bir de? Küsen baştan küsebilir. Mesafe koyulur mis gibi herkes hakettiği yerde kalır. Akraba da olsa, kaç senelik arkadaş da olsa herkes eve alınmaz.Öyle gerçekten dedikoducu insanlar da var aralarında yoksa hadi yine gezdiriyim derim ama bu da işin içinde olunca mahremimi niye dedikodu malzemesi yapayım diye düşündüm
Evde hem oda yok hem de yeni taşındığımız için oturmayan bir sürü şey var örnek veriyorum kiler var oraya tıkıştırdığımız bir sürü şey var oraları gezip dağınık falan derler kesinBu bir görenek ama biliyor musunuz yeni gelin evi mobilyalar ev gezilir yahu bunun programı bile oldu Gee lin Eeeviii diye
Malesef çünkü tezgah küçük ahdjdMutfak tezgahı deme lütfen agsvavvaa
Kapisini kilitle burasi da kiler fazla esyalar kutular falan var de gec sendeEvde hem oda yok hem de yeni taşındığımız için oturmayan bir sürü şey var örnek veriyorum kiler var oraya tıkıştırdığımız bir sürü şey var oraları gezip dağınık falan derler kesin
Birisi eşimin yengesiDedikoducuyu mümkünse çağırmayın bile. Ben mutfakta çay koyup ikram hazırlarken, arkamdan konuşsunlar diye mi hizmet edeceğim bir de? Küsen baştan küsebilir. Mesafe koyulur mis gibi herkes hakettiği yerde kalır. Akraba da olsa, kaç senelik arkadaş da olsa herkes eve alınmaz.
Büyük olsa demek Oman tonremmmmMalesef çünkü tezgah küçük ahdjd
Dedikodu arayan insan dolabına bakayım sağlam mı güzel mi ayağına içini açıyormuş. Çok şükür başıma gelmedi, olay çıkar. Yoksa kapıdan yatak dolap görmeye ne var?O nasıl ev görmesi.
Ben hiç öyle şeyler gormedim
Sadece evi geziyorlar.
İç camasirina bakacagim diyecek aklı evvel değildir herhalde konu sahibesinin gelmek isteyenleri
Allah yardımcın olsun diyeyim, misafirlerinle mücadelende başarılar diliyorumBirisi eşimin yengesiamcasının emeği ve hatrı var üstünde yoksa belki bir önlem alınabilirdi ama eşimin amcası sürekli aramıyor diye bile eşime küsüyor aile içinde dedikodusunu yapıyor. O yüzden gelmek istediklerind geri çevirmek de sıkıntı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?