- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Benim buna itiraz etme nedenim biraz enerji ile ilgili. Orası sonuç itibariyle uyuduğumuz, cinsellik yaşadığımız ve aslında eşimiz ile en çok birlikte vakit geçirdiğimiz yer oluyor hepimizin.Öyle gerçekten dedikoducu insanlar da var aralarında yoksa hadi yine gezdiriyim derim ama bu da işin içinde olunca mahremimi niye dedikodu malzemesi yapayım diye düşündüm
Kilit yok ama artık kendim söylemem lazım uygun dilleKapisini kilitle burasi da kiler fazla esyalar kutular falan var de gec sende
Belki var?Yatak odasında striptiz direği mi var ki gostermem diye değişik bir hal alıyor bu insanlar, nedir yani anlamadım ?
Peki oturma odasına gelenlerin saçtıgı kötü enerjiyi napacagız ?Benim buna itiraz etme nedenim biraz enerji ile ilgili. Orası sonuç itibariyle uyuduğumuz, cinsellik yaşadığımız ve aslında eşimiz ile en çok birlikte vakit geçirdiğimiz yer oluyor hepimizin.
Ve negatif enerji dolu bir yatak odası demek, huzursuz uykular, uyumsuz cinsel hayat, stres ve yorgunluk demek.
O nedenle yatak odasında, başka insanların enerjileri olsun istemem çünkü kimin hangi frekansta titreştiğini, kimin hangi enerji aralığında olduğunu bilemem. Diğer durum da, evet insanlar ne umuyor?
Bir yatak, komodinler, ayna, gardrop, yer kaldıysa eğer halı. Bütün yatak odaları üç aşağı beş yukarı aynıdır. Farklı ne görecekler?
Görünce ellerine ne geçecek?
Belki benim hijyen takıntım var, eşyalarıma dokunulmasını istemiyorum. Çekmeceleri in karıştırılmasını uygun bulmuyorum. Buna da hakkınız var.
Size hadi evi de gezelim derlerse, ev zaten bu kadar sizin de gördüğünüz gibi. Buranın dışında bir de yatak odası var, orası da hepinizin evinde olan şey, mahrem yer sonuçta. Hepinizin ayağına sağlık dersiniz. Israr ederlerse, bundan hoşlanmıyorum kusura bakmayın dersiniz. Çaylarınızı tazeleyeyim dersiniz. Konu değişir. Herkes de haddini bilsin canım.
ahahahaBelki var?
Çok teşekkür ederim aynen böyle söyleyeyimBenim buna itiraz etme nedenim biraz enerji ile ilgili. Orası sonuç itibariyle uyuduğumuz, cinsellik yaşadığımız ve aslında eşimiz ile en çok birlikte vakit geçirdiğimiz yer oluyor hepimizin.
Ve negatif enerji dolu bir yatak odası demek, huzursuz uykular, uyumsuz cinsel hayat, stres ve yorgunluk demek.
O nedenle yatak odasında, başka insanların enerjileri olsun istemem çünkü kimin hangi frekansta titreştiğini, kimin hangi enerji aralığında olduğunu bilemem. Diğer durum da, evet insanlar ne umuyor?
Bir yatak, komodinler, ayna, gardrop, yer kaldıysa eğer halı. Bütün yatak odaları üç aşağı beş yukarı aynıdır. Farklı ne görecekler?
Görünce ellerine ne geçecek?
Belki benim hijyen takıntım var, eşyalarıma dokunulmasını istemiyorum. Çekmeceleri in karıştırılmasını uygun bulmuyorum. Buna da hakkınız var.
Size hadi evi de gezelim derlerse, ev zaten bu kadar sizin de gördüğünüz gibi. Buranın dışında bir de yatak odası var, orası da hepinizin evinde olan şey, mahrem yer sonuçta. Hepinizin ayağına sağlık dersiniz. Israr ederlerse, bundan hoşlanmıyorum kusura bakmayın dersiniz. Çaylarınızı tazeleyeyim dersiniz. Konu değişir. Herkes de haddini bilsin canım.
Evimin o kısımları ziyarete kapalı deyin.nasıl bir cevap verilmesi gerekir burası dışında bir alan yok zaten vs mi demeliyim ısrar da edebilirler o yapıda insanlar
Oturma odasında dinlenmek için bulunmuyorum pek. Ve enerji aralığı sürekli değişkenlik gösteren bir yer. Evime pek gelen olmaz da, olan da benimle beraber mutfağımdaki odamda oturur. Orada günlük hayat ve mutfak işleri yürüyor, kaldı ki insanların mahremiyet alanı olmalı. Benim annem bile girmedi bir kere odama. Neden bunu bu kadar şaşılası bir şey olarak nitelediniz? Mahremiyet demek yeterli gelmeli bence.Peki oturma odasına gelenlerin saçtıgı kötü enerjiyi napacagız ?
Yatak odasında kötü enerji ile titreşen kişiler girdiğinde frijit olacaksak oturma odasındayken de olabiliriz.
Adamlara ne zamandan beri dert oldu böyle saçma âdetler???Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Ki sırf istemediğiniz için bile insanları oraya almama hakkınız var. Neden insanlar sınırlara bu kadar dirençli anlamak mümkün değil.Oturma odasında dinlenmek için bulunmuyorum pek. Ve enerji aralığı sürekli değişkenlik gösteren bir yer. Evime pek gelen olmaz da, olan da benimle beraber mutfağımdaki odamda oturur. Orada günlük hayat ve mutfak işleri yürüyor, kaldı ki insanların mahremiyet alanı olmalı. Benim annem bile girmedi bir kere odama. Neden bunu bu kadar şaşılası bir şey olarak nitelediniz? Mahremiyet demek yeterli gelmeli bence.
Ev malum tıkış pıkış eşim de buna istinaden beni duruma hazırlamak için söylediA
Adamlara ne zamandan beri dert oldu böyle saçma âdetler???
1+1 evin neyini gezecekler? Millet nelerle uğraşıyor bu tipler hâlâ yok banyo fayansi,yok yatak örtüsü şekli. Cahillik sınır tanımıyor.......
1+1 evi gezmek için herkes ayağa kalktığında gelen “o biz ne saçmalıyoruz böyle” hissi…Ev malum tıkış pıkış eşim de buna istinaden beni duruma hazırlamak için söyledionlar gelince düzenli olsun gibisine ama zor yani neyi nereye tıkıştırabilirim
Çok teşekkür ederimTabi kii size kalmış bi durum içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Hayırlı olsun bu arada güle güle oturun. Benim gezdirdiklerim de oldu. Direk salonda oturup hiç bakmayan da. Biraz fazla meraklıysa gelen kişiyi bi şey diyemiyorsun tabi :))
Bu sorunun evlilikler içindeki cevabı bence şöyle.Ki sırf istemediğiniz için bile insanları oraya almama hakkınız var. Neden insanlar sınırlara bu kadar dirençli anlamak mümkün değil.
Yo neden ayıp olsun? Kim olursa olsun böyle saçmalık olamaz. Onlar Terbiyesizlik yaparken ayıp değil de siz kabul etmeyince mi ayıp?Dedikodu yapacağına emin olduğum iki üç kişi var aralarında diğerlerini pek tanımıyorum. Dediğiniz gibi evime gelip arkamdan konuşulması ki konuşulacak çok çirkin bir durum. Ama bu kişilerden biri eşimin yengesi, amcasının hatrı var o yüzden yengenin gelmesini istemesem de ayıp olur ağırlamamak
Çok haklısınız erkekler sağlam durmazda evin hanımı hiçe sayılıyor yatılı misafire gelirken sadece oğlunu arayan evin hanımına haber bile vermediği için konu açan bir sürü üyenin konusunu okudum burada. Ne yazık ki türk erkeklerinde bu durum çok vahim. Eşime sorsanız banyoya baksalar ne olacak ki der. Ben hayır dersem üstelemez ama arkamdan laf söylenirse de dediğiniz gibi demez ev küçük işte napsın der maksimumBu sorunun evlilikler içindeki cevabı bence şöyle.
Kadın eş, evin hanımı olduğunu her anlamda hissetmeli. Erkek eş tarafından yönlendirilmemeli. Bence ev, kadının şekillendirdiği bir yer olunca güzelleşiyor ve genel anlamda kadınlar hakimdir eve. Misal siz itiraz ettiniz, yatak odanızı göstermediniz. Gelenlerden diyelim dedikoducu fitne fücur bir tip de eşinize gidip, senin karın da burnundan kıl aldırmıyor, yedik mi yatak odanızı gibi bir şey demeye kalkıştığında, erkek eşin; "evin hanımı o, öyle düşündüyse vardır bir bildiği. Hem benim eşim hakkında böyle konuşamazsın" demesi lazım. Bunu diyen erkek eşler var oldukça, evinde her mevsim bahar yaşayan kadınlar da olur. Sınır o zaman çizilir işte ve hiçkimse de bunu aşamaz, hatta bir daha cüret bile edemez. Ama erkek eş, eve gelip karısına, niye akrabalarımla inatlaştın deyip hesap sorarsa, orada başlar zaten çatışmalar.
Ev, kadının hakimiyet alanı olursa, yine bence o ev gerçekten yuva olur.
Kız odada striptiz direği olsa gururla yaparım şovumu ne çekinicem zkskdkdk Olay zırvalık. Ev yerebatan sarnıcı mı da geziyo sek dedikoducu, evi turlayıp napıcak ne fayda sağlayacak ona?Yatak odasında striptiz direği mi var ki gostermem diye değişik bir hal alıyor bu insanlar, nedir yani anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?