Ev görmeye gelen misafirler :)

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .

Kıskançlıktan yapıolar canım içinde varsa enyakın arkadaşında olsa maalesef böyle
Moral bozmaya çalışıolar kusur bulduklarında daha iyisi senin olsun de
Utanırlar belki

Yok merdivenler dik yok bilmem ne .Eşyalara kusur bulmalar ve daha nicesi . Katlanmak ne zor

önemsemeyeceksin daha güzeli sizin olsun diyip çekileceksin kenara..
hayırlı olsun bu arada

bende biryerımı yaıncabaskasının gözu değdiğine inanırdım ama bu düşüncelerimi kurutmaya calısıyorum geldıklerınde sakin davranır aklın onların dusuncelerınde ve nasıl baktıklarında olmazsa dalgınlıga dusup bıryerını yakmazsın ki sakınan göze çöp batar kusur bulsunlar sorun değil sen kendi evinde mutlu ve huzurluysan gelip geçici insanları görmezden gelmelısın
Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .

bende biryerımı yaıncabaskasının gözu değdiğine inanırdım ama bu düşüncelerimi kurutmaya calısıyorum geldıklerınde sakin davranır aklın onların dusuncelerınde ve nasıl baktıklarında olmazsa dalgınlıga dusup bıryerını yakmazsın ki sakınan göze çöp batar kusur bulsunlar sorun değil sen kendi evinde mutlu ve huzurluysan gelip geçici insanları görmezden gelmelısın

Kem göz çok tehlikeli . Herkesin kazancı kendine ki gelenlerin hepsinin durumu bizden daha iyi .Bu maddiyatla alakalı bir şey değil sanırım .

Bir İzmirli olarak ve Bahçelievler'e yakın oturan biri olarak "Hoşgeldiniz" diyorum:) Hayırlı olsun yeni eviniz. Güle güle oturun.
Çok teşekkür ederim Karşıyaka Bahçelievler mı sizinki de .Sanırım İzmir tarafında da Bahçelievler varmış .Bak hemen nasıl İzmir demeye başladım dimi :) 35,5 :)

adı üstünde "ev görme" bu Türk adetinde vardır.
Sen tesadüfleri ön yargı olarak görme bence.
nasıl olsa yeni ev modası da geçecek hep ev görmeye gelecek değiller ya.

eviniz hayırlı olsun
güle güle oturun
herkesin söyledigine kulak asarsanız kafayı yerseniz
üç maymunu oynamak en iyisi

adı üstünde "ev görme" bu Türk adetinde vardır.
Sen tesadüfleri ön yargı olarak görme bence.
nasıl olsa yeni ev modası da geçecek hep ev görmeye gelecek değiller ya.

bu tip insanlara bahane lazım her seferinde yapacaklar bunu biliyorum sorun da burada

Bana da eltilerim gelince esimle aramizda huzursuzluk oluyor. Ama bi daha da gelmiyorlar kiskancliklarindan..

Böyle içi fesat insanlardan uzak durmak en iyisi...

Back
X