Ev görmeye gelen misafirler :)

iBahçelievler'e t: 36682204 .!.:
Çok teşekkür ederim Karşıyaka Bahçelievler mı sizinki de .Sanırım İzmir tarafında da Bahçelievler varmış .Bak hemen nasıl İzmir demeye başladım dimi :) 35,5 :)
Evet Ksk Bahçelievler'e yakınım. Girne tarafındayım ben. 35, 5 candır.:)

Bütün odaların kapısını kapatın ve salona geçin..nasıl güzelmi filan falan diye yorum yapmayın,evden değil de farklı şeylerden bahsedin..
Ev görme ne yaa hayırlı olsun de otur, iç çayını git..hasta oluyorum bir de oda oda gezenleri size ne kardeşim..
Sende tkma herkesin zevki farklı sonuçta güle güle otur

Evet ya belki yatak odamda donum var izin almadan gezmeye başlıyorlar .

ben bu konuda anneme hayranımdır :) annem çevre tarafından da dobra vs diye bilinir ki öyledir:) 26 yıl önce yaşananları anlatmak istiyorum ben 8 aylıkken annemle babam fethiyeye taşınıyor eşya meşya yok bi halı bir döşşek mutfağa bir ocak tüplü ıvır zıvır..ev sahibi de sağolsun bir ranza vermiş babam daha yeni memur ..ilk tayin:) neyse komşular hoşgeldine gelecez demiş,buyur etmiş tabi annem bişiler hazırlamış ..bunlar gelmiş oturmuş önce sonra içlerinden birinin kaynanası kalkmış hiçbirşey de demeden evi gezmeye başlayınca annemde peşine takılmış yatak odasının kapısını açacakken annem , teyze! hoşgeldine geldinse buyur otur çayımı iç yoook ben evini araştırcam diyorsan benim evim müze değil çık evimden demiş ..kadın gitmiş tabi..sonra ben 8 yaşlarındayken doğuda da benzer birşey oldu ozamanda kadını kovdu annem..hiç sevmez öyle şeyleri..bende sevmem sanırım ileri de bende böyle yaklaşana aynen annem gibi tavır alırım.ayrıca göz değmesi fesatlığa katılıyorum.. o fethiyede ki evde yaşanmış bu durum ..ben emeklemeden tutuna tutuna yürümeye başlamışım bunu da misafirlerden biri görünce aaa bebeğe bak emeklemeden yürünürmü demiş ben totomun üstüne oturmuşum ve ondan sonra emeklemeye başlamışım..

Gelme ihtimalleri yüksük gibi gözüküyor .Sırf eleştirmek için .Özel zevkleri bu sanırım
o zaman bu zevki yaşatma onlara. gelmek için ararlarsa kabul etmemekle başlayabilirsin.
çat kapı yaparlarsa artık gelene bağlı. "ben de dr ye gidecektim ee bi kahve yapayım bari de birlikte çıkalım" diyebilir misin:KK59:

Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
Allah size o evde mutlu huzurla yaşamayı nasib etsin inşallah aslında batıl inancım çok yoktur ama nazara inanırım misafirler gittikten sonra evi sirkeli suyla sil bol bol dua oku güzel dekoratif nazarlıkları evinden eksik etme kapı girişine ayetel kursi nazar ve karınca duası as .. Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım benim

Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
Aynısı benim de başıma gelir hala. Evim de öyle lüks filan değil ama insan kıskanç olmayagörsün. En basit şeyi bile onda var bende niye yok diye kıskanır. Yeni eşya da her zaman dikkat çeker. Kadın milletinin çoğu böyle ne yazıkki kabul edelim:) beğenmezsede hemen dedikodu yapar arkasından. Hele ona daha çok sinir olurum. Benim zevkim kardeşim sananee! Sanki ben senin evini beğenmek zorundayım.

Misafir gelmeden önce nazar duası okuyorum artık başka napıyım:) sende öyle yap. Çok sinir edebilecek biri varsa da mümkünse kabul etme evine.

Ne evler varmis arkadas. Bi de "bana nazar deyiyooo, ben cok guzeliiim, evim sahanee, cocuum dunyanin en guzel bebegiiii" tavirlarina uyuz oluyorum. He he tamam herkes kotu niyetli... bi sen iyisin... (yorumum genel, uzerine alinmak isteyen alinabilir)

Ayrica cok rahatsiz oluyorsan misafir cagirmazsin, eve almazsin olur biter...

Aynısı benim de başıma gelir hala. Evim de öyle lüks filan değil ama insan kıskanç olmayagörsün. En basit şeyi bile onda var bende niye yok diye kıskanır. Yeni eşya da her zaman dikkat çeker. Kadın milletinin çoğu böyle ne yazıkki kabul edelim:) beğenmezsede hemen dedikodu yapar arkasından. Hele ona daha çok sinir olurum. Benim zevkim kardeşim sananee! Sanki ben senin evini beğenmek zorundayım.

Misafir gelmeden önce nazar duası okuyorum artık başka napıyım:) sende öyle yap. Çok sinir edebilecek biri varsa da mümkünse kabul etme evine.

valla insanlar bir tuhaf olmuş .Ayakkabılığımı kilere koyduk kışlık ayakkabıları dizdik portmantoda da mevsimlik ayakkabılar var .İçeri girer girmez bunu da koridora koyun pırıl pırılmış kilerde yazık olur dedi .Evden çıkarken de o ayakkabılık dökülüyor o ne öyle dedi .Bari belli etme kadın :) :)

Ne evler varmis arkadas. Bi de "bana nazar deyiyooo, ben cok guzeliiim, evim sahanee, cocuum dunyanin en guzel bebegiiii" tavirlarina uyuz oluyorum. He he tamam herkes kotu niyetli... bi sen iyisin... (yorumum genel, uzerine alinmak isteyen alinabilir)

Bu tip tuhaf kadınlar da var ama inanki dost gözüküp de iyiliğini istemeyen de çok .İnşallah tecrübe etmezsiniz ne diyeyim .

Evinize nazar boncuğu asın da siz, gerisi önemli değil. Kıskançlık gibi şeyler nazardan olur.

Arkadaşlar ben öyle havalarda bir kadın değilim ama insanların hepsi gerçekten bizim gibi iyi niyetli değil . Başkalarının malını mülkünü ya da mevkisini illaki kıskananlar oluyor.Hiç olmadı çocuklarını kıyaslayıp yarıştırıyorlar .Kalite yok maalesef

sizde gelenlere ben çok çabuk nazar alıyorum gitmeden lütfen bi defa fatiha okurmusunuz dersin sorun kalmaz denenmiştir

Fesatlığın kime ne faydası var hiç anlayabilmiş değilim.
Onun öyle demesi senin eşyanı kötü ya da onlarınkini iyi yapmaz.
O zaman ne gerek var karşıdakine bu tavırı yapmaya.

En iyisi fazla muhatap olmamak.
Soğukluğunu görürseler belki çekinirler.

Dışarı çıkacağını müsait olmadığını ve başka zaman sen haber vereceğini söyle salla gitsin:110:

imagemaker ne çektin bu izmirlilerden:KK51:

Back
X