- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi imagemaker
gitmezsen de gelirler mi?bu tip insanlara bahane lazım her seferinde yapacaklar bunu biliyorum sorun da burada
hani sıra sende mantığı vardır ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmezsen de gelirler mi?bu tip insanlara bahane lazım her seferinde yapacaklar bunu biliyorum sorun da burada
Evet Ksk Bahçelievler'e yakınım. Girne tarafındayım ben. 35, 5 candır.:)iBahçelievler'e t: 36682204 .!.:Çok teşekkür ederim Karşıyaka Bahçelievler mı sizinki de .Sanırım İzmir tarafında da Bahçelievler varmış .Bak hemen nasıl İzmir demeye başladım dimi :) 35,5 :)
Gelme ihtimalleri yüksük gibi gözüküyor .Sırf eleştirmek için .Özel zevkleri bu sanırımgitmezsen de gelirler mi?
hani sıra sende mantığı vardır ya..
o zaman bu zevki yaşatma onlara. gelmek için ararlarsa kabul etmemekle başlayabilirsin.Gelme ihtimalleri yüksük gibi gözüküyor .Sırf eleştirmek için .Özel zevkleri bu sanırım
Allah size o evde mutlu huzurla yaşamayı nasib etsin inşallah aslında batıl inancım çok yoktur ama nazara inanırım misafirler gittikten sonra evi sirkeli suyla sil bol bol dua oku güzel dekoratif nazarlıkları evinden eksik etme kapı girişine ayetel kursi nazar ve karınca duası as .. Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım benimArkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
Aynısı benim de başıma gelir hala. Evim de öyle lüks filan değil ama insan kıskanç olmayagörsün. En basit şeyi bile onda var bende niye yok diye kıskanır. Yeni eşya da her zaman dikkat çeker. Kadın milletinin çoğu böyle ne yazıkki kabul edelim:) beğenmezsede hemen dedikodu yapar arkasından. Hele ona daha çok sinir olurum. Benim zevkim kardeşim sananee! Sanki ben senin evini beğenmek zorundayım.Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
Aynısı benim de başıma gelir hala. Evim de öyle lüks filan değil ama insan kıskanç olmayagörsün. En basit şeyi bile onda var bende niye yok diye kıskanır. Yeni eşya da her zaman dikkat çeker. Kadın milletinin çoğu böyle ne yazıkki kabul edelim:) beğenmezsede hemen dedikodu yapar arkasından. Hele ona daha çok sinir olurum. Benim zevkim kardeşim sananee! Sanki ben senin evini beğenmek zorundayım.
Misafir gelmeden önce nazar duası okuyorum artık başka napıyım:) sende öyle yap. Çok sinir edebilecek biri varsa da mümkünse kabul etme evine.
Ne evler varmis arkadas. Bi de "bana nazar deyiyooo, ben cok guzeliiim, evim sahanee, cocuum dunyanin en guzel bebegiiii" tavirlarina uyuz oluyorum. He he tamam herkes kotu niyetli... bi sen iyisin... (yorumum genel, uzerine alinmak isteyen alinabilir)
sizde gelenlere ben çok çabuk nazar alıyorum gitmeden lütfen bi defa fatiha okurmusunuz dersin sorun kalmaz denenmiştirArkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
:)sizde gelenlere ben çok çabuk nazar alıyorum gitmeden lütfen bi defa fatiha okurmusunuz dersin sorun kalmaz denenmiştir
Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .