• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hakkında.

TurkuazM

Hayat ve su
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
3.350
1.182
373
Merhabalar.

Sizlere birşey danışmak istiyorum. Babam bulunduğumuz il için toki ye başvuru yaptı. Kuralar çekildi ama çıkmadı babamda başvuru parasını geri almak için bankaya gitti ve bankada şook. İşlemlerini yapan bayan personel babamı
Türkiye nin diğer bir ucunda ki toki ye yazmış. Oranında çekilişi yeni oldu ve oradan babama ev çıktı. Orada ki daire fiyatları çok düşük buraya göre hani yapılsın satalım desen buradan bir ev alamazsın burada ev fiyatları çok yüksek. Oraya gidip yaşamaları da imkansız zaten.

Ben şimdi hem banka hemde işlemleri yanlış yapan personel ile ilgili ne yapabilir. Ev çıktıı için yatırdığı başvuru parasını da geri alamıyor çıkan evi iptal ettirecek.

Babam Rize de çıkan ev osmaniye de
Bi kere yasal olarak bu yanlisi yapan kişiye karşı mutlaka haklariniz vardir ,Tanidiginiz bir avukat varsa birakmayin pesini ,sorusturun.Yapilacak sey degil yani bu ,ne alaka Osmaniye ,Rize?? Başvuru ücreti ne kadardi? Bir de Osmaniye deki ev fiyatları ile Rize dekiler ne kadar ? Merak ettim

Fişe ımza atıldıysa mutabık kaldığını gösterir. Para yatırırken size fis verir elinizde var mı?ayrıca evrak imzalatilir evrak kısmında noktalı yerlerde hangi il yazıyor

Bi kere yasal olarak bu yanlisi yapan kişiye karşı mutlaka haklariniz vardir ,Tanidiginiz bir avukat varsa birakmayin pesini ,sorusturun.Yapilacak sey degil yani bu ,ne alaka Osmaniye ,Rize?? Başvuru ücreti ne kadardi? Bir de Osmaniye deki ev fiyatları ile Rize dekiler ne kadar ? Merak ettim
Yalnız başvuru formu ve dekontta imzası vardır. Ben rizeden başvurdum ama osmaniye formunu imzaladım mı diyecek 🙄

Tam emin değilim ama sanırım hakkını devrede biliyor.bir araştırın

Hakkını devretsin.
Bana bu sene çıksa da idi peşin fiyatına direk kuradan sonra devredecektim müşteri bile bulmuştum.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Yatırdıgı para 500 TL çok değil ama bir yanlış yüzünden neden onlarda kalsın.

Babam hiç farketmemiş dekontu okumamış malesef banka müdürüne gösterene kadar da bilmiyordu.

Diyelim ki babamın okuması yazması yok yinede dekonta baksamıydı olacak sonuç.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Yatırdıgı para 500 TL çok değil ama bir yanlış yüzünden neden onlarda kalsın.

Babam hiç farketmemiş dekontu okumamış malesef banka müdürüne gösterene kadar da bilmiyordu.

Diyelim ki babamın okuması yazması yok yinede dekonta baksamıydı olacak sonuç.
Babaniz sözel olarak Rize den istiyorum dediyse ,bundan sonraki yanlis karsi tarafindir.Formu okusaydi tabiki daha iyi olurdu ama kendi beyanı Rize olduğu icin yine de mağdur olmuş oluyor bu durumda.500 tl az para degil,ben ugrasir mutlaka alirdim.Basvurdugu yere gidip durumunu anlatsin,mutlaka yönlendirirler ne yapmasi gerektigi hususunda.

Konu sahibi arkadaşım,sız anladığım kadarıyla rizede yaşamıyorsunuz. İkametgahinınız yok.benim bildiğim belli bir süre başvuru yapılan şehirde yaşamak lazım.??

Back
X