- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi sevdicegimogi
-
5 yil sonra Kafanı halıya surup kıvılcım çıkarırken tekrar konuşalımMerhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
Ailen en dogru sekilde sana bakiyor. 3 sene calistim 1,5 senedir evdeyim bazi mecburiyetlerden. Keske birakmasaydim diyorum. 3000 ile ev gecinir elbet mesele para degul mesele senin elinde meslegin olmasi. Evlendikten 1 sene sonra seni burda aof sinavlari ile ilgili yazarken gorecegime eminim. hayatinin hatasini yaparsin okumamakla. Sonra mealegini sen sec ister ev hanimi ol ister is kadibi ama oku.Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
ohadoo. senin hayatını o iğrenç egoları yüzünden mahvedecek. seni ne kadar seviyormuş bu sevgili belli.Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
ay oda lisedeymiş. daha 3000 lira yok . hayaller hayaller. 2nizde okumayacaksınız. süperOda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucak
Oda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucak
ooooo ikiniz de liseye giden çocuklarmışsınız daha:))Cok fazla laf soyleyen oldu hicbirinize kizmadim, belki iyiligimi dusunuyorsunuz. Universite benim gercrkten hayalimdi ama calismiycaksam ne onemi var bunun deyip okumak istemedim gercekten aptalca ama bilmiyorum iste kendi kendime yazik edicem. Inan eger oyle sorunlarim var ki bu yasimda aniden bissuru rahatsizligim cikti migren en hafifi derim herseyi dert ediniyorum cunku
Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?