- Konu Sahibi sevdicegimogi
-
Çalışırsan eğer sevgilin senden ayrılacak mıymış? ya da üniversiteye gidersen ?Cok fazla laf soyleyen oldu hicbirinize kizmadim, belki iyiligimi dusunuyorsunuz. Universite benim gercrkten hayalimdi ama calismiycaksam ne onemi var bunun deyip okumak istemedim gercekten aptalca ama bilmiyorum iste kendi kendime yazik edicem. Inan eger oyle sorunlarim var ki bu yasimda aniden bissuru rahatsizligim cikti migren en hafifi derim herseyi dert ediniyorum cunku
Bu seçtiğiniz hayatın ne kadar arkasında durduğunuza bağlı. Ünvden ayrılmış biri olarak tek bir gün pişman olmadım. Benzer şeyler söylendi. Bir gün eşimden ayrılacağım diye evlilik yapmak kadar saçma nir düşünce yok. Ama bunun yanında okumaktan vazgeçmek zorunda değilsiniz ki...kitap okumak bazen ünv okumaktan daha çok şey katar insana, mesele kendini geliştirmek çocuklarımıza ve evliliğe faydalı olmaksa. Sonr açıköğretimden bir bölüm okuyabilirsin. Hem aileme yük olmazsın hem de ünv okuyor olursun bir yandanMerhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
hayat hayallerle yürümeyecek kadar sert sevgili kız kardeşim..Evet hayali plan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?