Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımÇalışan hanımlar ev işlerinizi nasıl yetiştiriyorsunuz ? ben bi türlü bitiremiyorum hep istediğim gibi bir düzen sağlayamıyorum evimde![]()
Gece saat kaç olursa olsun evimi topar mutfağımı temizler uyurum. Sabah eşimi işe gönderirim,kızım uyanır sütünü içer,yatağını toplarım kendi yatağımı toplarım. Kızımın üstünü değiştirirsltını değiştiririm. Kızımla biraz oynarız sonda kızım kahvaltı yapar. Mıtfağı toplarım. Sonra kızımla beraber evi süpürürüz. Bu arada evim dubleks. Sonra kızımın odasına dökeriz oyuncakları bi güzel oynarız. Kızımı uyuturum çorbasını yaparım kendim bişeyler atıştırıp çamaşır varsa yıkamaya atarım. Evi silerim. Kızım uyanır öğle yemeğini yer tekrar mutfağı toplarım,kızımla vakit geçiririm,sonra kızımla beraber çamaşır asarız varsa çamaşır onları katlarım. Akşam yemeğini hazırlarım. Kızımın izlediği çizgi filmleri izleriz kitap okurum kızım oynarken. Sonra üstünü değiştiririm eşim gelmeden. Eşim gelir yemeğe otururuz. Sonra o kızımla odaya geçer ben mutfağı temizlerim. Yanlarına giderim tv izleriz kızımızşa oynarız. 9-10 gibi kızım yatar oyuncakları toplarım. Eşimle vakit geçirir bütün ev toplumda yattım. Iki gine banyo temizlerim. 15 de bir kadın gelir öyle işte :)Çalışan hanımlar ev işlerinizi nasıl yetiştiriyorsunuz ? ben bi türlü bitiremiyorum hep istediğim gibi bir düzen sağlayamıyorum evimde![]()
işte gadın :)Merhaba canım
Sana kendi formülümden bahsedeyim. Ben çalışıyorum ikide çocuğum var 7 ve 2 yaşlarında. Ben bi aylık plan olusturdum kendime once bütün odalarda yapılması gereken işleri listeledim örneğin cocuk odası gardırop düzeni çocukların baza alti temizligi mutfak dolap içi dışı temizligi buzdolabı iç temizligi vs vs..
Sonrada tarihler attim su gun şunu yapıcam bugün bunu yapicam mesela bugün kapıları silmek vardı listemde akşam işten gelince yemek pisene kadar sildim kapıları yarinda evdeki tüm tabloları silecem böylece elim sürekli evin icinde oluyo ve iş birikmiyo. Yatmadan oncede tum dağınıklığı toparliyorum 2 gune bir aksamlari süpürge acip parkeleri siliyorum sabahları da 15 dk evi havalandiriyorum. Yani sadece aksamlari yarım saat ayirip evimi mis gibi yapiyorum. Plan cok onemli....