- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi minikmavikus
bence de eve gelince çocuğu ile ilgilenmeli siz de nefes almalısınız.bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de eve gelince çocuğu ile ilgilenmeli siz de nefes almalısınız.bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım
Aynen öyle.. zaten kendi de kabul ediyor dürüst ol evde oturup bebek bakmak ister miydin diyorum haklısın yorucu diyor bazen sinirlenince de ben yorgunum bi pazarım var vs vsBebek bakmak kadar zor birsey yok bana boyle dese esim sen evde bebek bak ben calisirimda eve gelince ise yaparim derim:) esim eve geliyor kendi goruyor 1 saat ilgilense bebekle gercekten zormus haklisin hem ev isi hem bebek bakmak diyor kabul ediyor ustelik bebegi iki kisi yapiyor degilmi yani ikiside bakmakla yukumlu kadinlarin ustunfe butun yuk biz neden evlendik ozaman bekarken iyiydi boylemi diyelim
Ha o konuda haklisin .. isin ucundan tutunca gebermez.. ama yatana kdr cocuk baksin demissin?!!! Bu yanlis bi dusunce bana goreÇalışan kadınların yardım değil iş bölümü talep etmesi gerekir bunu kediler bile biliyor..
Gelsin akşama kadar iş yapsın diyen yok tabi ki işlerimi yapıyorım zaten ama bi yardım isteyince bizim de bi pazarımız var vs deyince sinirleniyorum doğal olarak
Hayalimdeki evlilik :)Ya canim butun gun evdesin. o zaman bebeginle oyna hic birsey yapma. esin esek gibi gelsin aksam birde yemek yapsin. evi temizlesin. camasirlari yikasin bulasiklari dizsin cocugu uyutsun birde sana cay demlesin icin. ne diyelim. ikna edebiliyorsan boyle olsun bari.
Peki o ara tatilde benim de bi tatilim var yaptırma bana bir şey deseydi ne derdiniz?Yanlışsın. Adama hiç es vermeden eve geliyor ve yeni bir mesai başlıyor. 1-2 saatten fazlasını beklemek çok büyük bi bencillik.
Bende evdeyim. Televizyon video yok. Hep aktifiz. Birde kuşum var ki ilgilenmeyince triplere giriyor. Ama oynarken oturuyorum mesela. Yada tek başına oynadığı zamanlar oluyor. Aram oluyor en azından. Eşimin hiç yok. Bunu bu ara tatilde daha iyi anladım. Adam evi temizliyor. Bulaşık yıkıyor, çamaşır asıyor. Sabah kalkıyor kızımızı doyuruyor. Çünkü; yorgun değil. Ama çalışırken pek bir şey beklemiyorum. Genelde dağınıklığı toplar. Dağıtmaz. Oda bana yetiyor.
Calisan kadinlar hem isde calisiyor hem eve gelip bebek bakimi yemek temizlik vs yapiyor boyle konular burada onlarca kez acildi bu toplumca kabullenilmis birsey ama erkege eve gelince yatana kdr cocuk bak demek bencilce oluyor kadinlar zaten evde yemek temizlik vs islerini normalde yapiyor adam calisiyor sadece bide ekstra bebek bakimi bizde..kadinda full time calisiyor zaten suan ayagimda salliyorum mesela dalsin hemen mutfaga gecip yemege basliycam sonra camasir yikama asma ortalik toplama ee ben daha agir isciyim.yahu:)Aynen öyle.. zaten kendi de kabul ediyor dürüst ol evde oturup bebek bakmak ister miydin diyorum haklısın yorucu diyor bazen sinirlenince de ben yorgunum bi pazarım var vs vs
Bi tatil değil ki bu 15 günü var. 1 tatil günü ne demek? Haftada 1 gün dinleniyorum diyor. Bunu eşimde söylüyor. Haftasonunun biri ailelere biri bize kalıyor. O 1 günde dinlenmek istiyor. Ben iş yaptırmasamda kızım canını okuyor yinede.Peki o ara tatilde benim de bi tatilim var yaptırma bana bir şey deseydi ne derdiniz?
En azından dışarıda iki insan görüp sohbet edip rahatça yemeğini yiyebiliyorsun çalışırken.çok ağır çalışma şartları olsa zaten talep etmem. Sabah 8 akşam 5 evimiz de uzak değilEşiniz isyerinde 16 saaten fazla çalışıyor mu?
Kaldı ki sizin mesainiz 24 saat.
Hiç bitmeyen bir işle nasıl basedebilirmis sorun ona.
Bebek var bebek var, burada kolay diyenlere buyrun benimkilere bakın diyebilirim.
Kimisi bir uyur 3 saat uyanmaz, anneye bagimli degildir kendi kendine ağlamadan durabilir, kimisini 30 dk uyutmak için 1 saat çaba sarfedersiniz, tuvalete gitmek için bile evde kaos çıkar, yemek ne demek unutmussunuzdur kaldı ki çamaşır asmak...
Yani diyeceğim o ki, ben 16 saat dışarıda çalışmaya razıyım biri de benim evde yaptıklarımı yapsın.
Eşime hergün derim sen evde kal ben gideyim ise diye ama gıkını çıkaramaz çünkü bilir insanüstü bir emek verdiğimi.
Çalışmak çok ama çok kolay...
Eşinizle benzer pozisyonda çalışıyorum.Yemek ve çay molalarımda var. Ama öyle iş yerinde dinlenilmiyor. O beyin hep çalışıyor. Eve gidince de istiyorsunuz ki biraz uzanmak istiyor.Eşimin işi masa başı kafa yorucu bir iş mühendis ama bence eminim dinlenmeye zamanı oluyordur kahve içmeye yemeğe çıkıyorlar sonuçta
Bunu diyen sacmalamis.. ama tum gun calisip yatana kdr cocuk bakan koca varsa.. getirin kocalari degiselim :))))bebek bakmak calismaktan cok kolay diyenin cocugunu cok merak ettim dogrusu kii benim icin tam tersi gecerli
O şekilde karın tokluğuna bile çalışmaya razıyım ben, para mühim değil.En azından dışarıda iki insan görüp sohbet edip rahatça yemeğini yiyebiliyorsun çalışırken.çok ağır çalışma şartları olsa zaten talep etmem. Sabah 8 akşam 5 evimiz de uzak değil
Ee??
Bende ev hanimiyim iki kizim var..kizim dogdugundan beri ne tuvalet banyo yikadim nede ev supurdum.tek sarti vardi esimin cocuklara vurma ve bagirma.cocugunun mutlu olmasini isteyen adam herseyi yapar en basta karisini memnun eder.haftada 2 yada 3 kez yemek yaparim ben hicde utanmiyorum cunku cocuk ciddi bir mesaidir.goren duyan aman ne fedakar kocan var desede isin asli oyle degil kisaca.olmasi gereken bu.merhaba arkadaşlar
Bir şeyi merak ediyorum doğrusu. Ben şuan çalışmıyorum bebeğim var. Eşime ev işlerinde yardım eder misin dediğimde minnetle yapıyor.
Eskiden çalışıyordun tamam ama şimdi evdesin işten gelip çamaşır asacaksam niye evlendim dedi ve konuşmuyoruz şuam
Ya evdesin lafı beni delirtiyor sanki yatıyoruz evde . Bebeğime tv açmıyorum video izletmiyorum akşama kadar birlikteyiz sürekli aktif haldeyim gün sonunda yorgun oluyorum.
Bebeğin banyosu onda sadece bazen de altını alır akşamları oynatır vs ama
Ev hanımları eşinden yardım bekleyemez mi yani ben mi abartıyorum.
Bir de akşamları gelir gelmez eşimin ilgilenmedisini bekliyorum
biraz kendimle kalmak istiyorum hem babasıyla zaman geçirsin diye o da oynuyor ama bi kaç saat sonra da ben ne zaman dinlenicem diye söylendiği oluyor
bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım