Ev hanimiyim calismalimiyim

Dlbrhln

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
20
-7
1
Merhaba hanımlar. Ben evliyim ve yeni bebegim oldu. Bekarken çalışıyordum evlenince eşim memur olduğu için başka şehire gittik ve işimi bırakmak zorunda kaldım. Buarada 4 yıllık evliyim. Eşimin ailesi ilk başta beni istemediler çalışmıyor memur değil diye evliligimize karşı çıkmışlar. Ama eşim çok istediği için karşı koyamamışlar. Bu sene de yeni bebeğimiz oldu şuan 7 aylik. Evimiz arabamız var şükür eşimin maasi da dolgun. Kayinvalidemlere biara bebegimi buyutuyum bende çalışırım dedim. Şimdi arada diyorlar ki biz bakarız bebeğine çalışmak istersen diyolar. Ama ben bebegimi en az Bi ilkokul çağına gelene kadar kendim yetiştirmek istiyorum. Bir yandan da çalışmak istiyorum. Sizce ne yapıyım?

Çalışmayan kadını da para kazanmıyor ama eşi tarafından değer görüyor, bak adam ailesini karşısına alıp evlenmiş diye kıskandı herhalde. Bulmuştur muhakkak kıskanacak bir şey.
:) Saygi duyanlara da kinli, aklinca giydiriyor.Amaci hunharca saydirmak, 2 tane saksakci bulursa daha da celalleniyor. Yaptıgı yorumu okuyan, akli basinda kimse suna hak vermez. Calismalisin, ekonomik özgürlüğün olsun, minvalinde bir mesaj da yazmiyor. Hakaret ediyor. Bu hakki kendinde görüyor cunku kendi hayatinda mutsuz

Mutsuz ve Khomyuk dediği gibi kadın düşmanı. Çalışan kadına başka sebeple saldırıyor.

Çalışmadığı halde “tercih” edilmesine öfkeli.
Çalışsın çalışmasın genel kadın düşmanı o.

Mutsuz ve Khomyuk dediği gibi kadın düşmanı. Çalışan kadına başka sebeple saldırıyor.

Cunku 'koca parasi' yiyorlar diye nefret ediyor onlardan da. Daha once de demistim Ferhans'a ben calisiyorum, doktora mezunu bir muhendisim, hem de yonetici kadrosundayim ve kocamin parasini yiyorum, beraber yiyoruz yani ayni hayati paylasiyoruz ne yapacagiz baska? Bir hakaret kelimesi olarak koca parasi yemenin kullanilmasini cok komik buluyorum. Kaldi ki anneannesinin annesi dahil calisan kadinlarin oldugu bir aileden geliyorum her zaman kadinlarin calismasini desteklerim. Ama eve giren para ailenin ortak parasidir, kimse kimsenin parasi yemiyor, esim benim kendi kazandigim parayla ciktigimiz bir tatile 'kari parasi yiyorum' gozuyle baksa evliligimde bir sorun oldugunu dusunurdum.

İlkokul çağına gelene kadar evde kalmak yanlış geliyor.
İş yaşamından çok uzak kalınca dönmekte zorlanabilirsiniz.
2 maaş ile çok daha rahat edersiniz,eş ailesi de sizi darlamaz.

Evliliği anlayacak idrak yok onda. Evlilik kurumunu da anlayamaz zaten. Çarpık kafası için değil evlilik fln.
Akıllı bir insan kadınların üreme sistemini kıskanıp hemen hamile kalabiliyor muyum diye denemek için birinden hamile kalıp sonra da aldırmaz.
Bu kafasızlıkta biri aile bütçesini de evliliğin ne olduğunu anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…