- 15 Eylül 2020
- 47
- 19
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hayalahsen
Hanımlar mrb. Ben ev hanımıyım 2 yıla yakındır evliyim. 29 yaşındayım. Eşimden çok memnunum evliliğimde mutluyum çok şükür. Bir oğlum var 8 aylık iyi ki var
Benim sitemim ev işlerini yetiştirememek. Vakit çok çabuk geçiyor kendime ve eşimle zaman ayıramıyoruz birbirimize. Oğlum akıllı öyle huysuz bir bebek değil çok şükür. Ama ona rağmen temizlik, bulaşık, yemek, ütü, bebeğin 3 öğün ek gıdasını hazırlamak yedirmek, bebeğin bakımı bazen hasta oluyor kabızlık diş sancısı bilirsiniz siz de. İnanın yetiştiremiyorum. Bir de uzaktan eğitimle okuyorum. Öyle eşime hazırdan yapıyım geçiştiriyim karakterine sahip biri de değilim. Bebeğimi de ihmal etmek istemem asla elimden geldiği kadar. Tabii çok şükür Rabbime şikayet değil haşa. Ama sizler de benim gibimisiniz diye merak ettim. O yüzden bu konuyu açtım. Vakit çok çabuk geçiyor. Oturup kendimi dinleyemiyorum. Rahat rahat çay içip dinlenemiyorum. Otursam ziyandan sayıyorum. Telefonla konuşsam ziyandan sayıyorum. Eşim de yorgun geliyor işten. Yine elinden geldiği kadar yorgunluğuna rağmen yardım etmeye çalışıyor ama ona da kıyamıyorum yoruluyor diye. Evden de nadir çıkıyorum. Malum pandemi. Ona rağmen düşünün. Sık çıksam nasıl olurdu tahmin edemiyorum. İşte böyle...