- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Geçen aylarda,eşim küçük çapta kredi cekmeyi düşündü..ama harcayacagi yer eften puften.Neden dedim,tatlı tatli yemenin acı aci ödemesi olur dedim.Trip atti biraz,çekersen hiç bir şikayet duymak istemiyorum öderken dedim,döndüm gittim.Cekmemis,saygım azalmadı arttı yani,daha iyi olmadı mı:))Yaaa yapmayin boyle seyler
Sizi tenzih ederim. Kendi adima konuşuyorum nacizane:ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
Ah ama bu cok gecerli bir sebepGeçen aylarda,eşim küçük çapta kredi cekmeyi düşündü..ama harcayacagi yer eften puften.Neden dedim,tatlı tatli yemenin acı aci ödemesi olur dedim.Trip atti biraz,çekersen hiç bir şikayet duymak istemiyorum öderken dedim,döndüm gittim.Cekmemis,saygım azalmadı arttı yani,daha iyi olmadı mı:))
Hep böyle yapın valla bana çok iyi geliyor telefon elimde şapşal şapşal gülüyorum senin yorumlarını okuyuncairan da bir şeyler oldu bugün belki tekrar yükselir ben bir kaç ay bekleyeceğim bakalım nolacak .teşekkürler bu arada ben gerçekten derdi olanlara yardımcı olurum hem genelden hem de özelden onun dışında tırı vırı dertlerde banlansam da eğleniyorum ne yapayım hep dert dert olmuyor
benim yorumlar bedava aynılarını Cem Yılmaz yapınca milyon dolarlarHep böyle yapın valla bana çok iyi geliyor telefon elimde şapşal şapşal gülüyorum senin yorumlarını okuyuncaİranda noldu benim haberim yok.
Para almamakla kalsa yine iyi üstüne birde dert dinliyorsunbenim yorumlar bedava aynılarını Cem Yılmaz yapınca milyon dolarlar
Herkesin kendi tercihi tabii ki ama ev hanımlığı daha zorsa niye bir sürü üniversite mezunu da dahil olmak üzere çalışmak istemeyip ev hanimi olan kadın var. Ya da evlenince işi bırakan... Akıllarından zorları olacak değil ya. Çocuk olunca ara verenleri demiyorum yanlış anlaşılmasınKadın çalışmak zorunda degil kusra bakmayın ev hanımlıgıda sorumluluktur kendi tercihi herkesin ben o kadar çalıştım ev hanımlıgı daha zordu
Herkesin kendi tercihi tabii ki ama ev hanımlığı daha zorsa niye bir sürü üniversite mezunu da dahil olmak üzere çalışmak istemeyip ev hanimi olan kadın var. Ya da evlenince işi bırakan... Akıllarından zorları olacak değil ya. Çocuk olunca ara verenleri demiyorum yanlış anlaşılmasın
Aynen ben de biliyorum birisi baya yakınım hatta ne yazık ki. Sirtlanma her şeyi diyorum ıkiniz de aynı işi yapıyorsunuz evde de öyle yapın diyorum ama pek tınlamıyor. Ben de konuşmamaya karar verdim iyiliğini düşünürken haddimi aştığımi düşündümDoğru, cocuk disinda evde olmanin bir zorluğu yok. Calişan her kadinin da emrini bekleyen yardimcalari olmuyor.
Hem calisip hem evin işini yapan kadinlar biliyorum melesef
Ne iş yapıyordunuz ?Kadın çalışmak zorunda degil kusra bakmayın ev hanımlıgıda sorumluluktur kendi tercihi herkesin ben o kadar çalıştım ev hanımlıgı daha zordu
Yemekhane personeliymdim ve aşçı yardımcılığı .bulaşıkcılık her işi yaptımNe iş yapıyordunuz ?
E çalışınca hem ev hanımı oluyorsun hem çalışıyorsun. Ben anlamıyorum bu ev hanımlığı daha zor diyenleri. Çalışınca her işini başkası mi yapıyor?Herkesin kendi tercihi tabii ki ama ev hanımlığı daha zorsa niye bir sürü üniversite mezunu da dahil olmak üzere çalışmak istemeyip ev hanimi olan kadın var. Ya da evlenince işi bırakan... Akıllarından zorları olacak değil ya. Çocuk olunca ara verenleri demiyorum yanlış anlaşılmasın
Ben de anlamadım niye öyle dediğini kolay işlerde de çalışmamış aslında. Bir de kadın çalışmak zorunda değil falan demiş ama ben orda da öyle düşünmüyorum. Keşke iş hayatında da ev hayatında da her şey eşit olsa.E çalışınca hem ev hanımı oluyorsun hem çalışıyorsun. Ben anlamıyorum bu ev hanımlığı daha zor diyenleri. Çalışınca her işini başkası mi yapıyor?
Cok kolay yani evlendiyse adam gibi evinede bakacak tamam birinin butcesi daha fazladir digerinin daha azdir ama ne kazaniliyorsa sizede vermesi lazim insan cocuguna nasil harclik veriyor esinede az cok vermesi lazim. Bir sey istemiyorim demissiniz bir ablan olarak soyleyeyim ISTE ama kavgayla degil normal her zaman bir seyler iste valla istemeyen degil isteyen daha iyi oluyorya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?