Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Ben de istemem. Bizde de yok öyle paranın birinde toplanması olayı. Kim neyi istiyorsa onu ödüyor. Kredi kartlarını öderken mesela kendiminkinin yanında kocaminkini de ödüyorum falan. Sonraki ay bakıyorum o benimkini ödemiş. Öyle sen mutfak öde ben faturaları halledeyim diye de bölüşmedik mesela, kesin bir çizgi yok. Benim gelirim çok değişken çünkü. Genelde fazla kazanırsam artanı tatil parası olarak kenara koyuyorum. Bizde tatiller benden Ama işte herkesin düzeni farklı, alışkanlıkları farklı. Doğru bir tane değil ki.

Geçen akşam dizide gps uygulaması ile takip sistemini gördük, konusu açıldı eşimle.
‘Biz de yapsak ya çok mantıklı, kaza bela olur birbirimizden haberimiz olur’ dedi ki ben banyodaki klozet kadar evdeyim zaten

‘Yok ya saçmalama ne kadar aşağılayıcı, güven zedeleyici bir durum bu, takip mi edeceğiz birbirimizi, başımıza bir musibet gelecek diye totomuza çip mi takalım’ diye cevap verdim.

Bunu bilinçli yapan, kocalarına bu baskıyı kuran kadınlar ve dediğiniz gibi karısından ödü patlayan birçok adam tanıyorum.
Hepsi de tam örneğinizin birebiri, diplomalı ev hanımı(ben gibi) adamlar da mevkii sahibi ya da ticaretle uğraşıyor.

Şu yapılan yorumlara beğenmedim ifadesi bırakanlara da ayrı gülüyorum. Beğenin ya da beğenmeyin diye yorum yapmıyor kimse. Herkes fikrini söylüyor. İster beğeniiin ister beğenmeyin

Ooh iyiymiş,benim yatak geniş ama benim taraf eskidi,eşim koalagillerden:))
Daraliyorum ben de,millet eşi sarilsin ister,ben buldum da bunuyorum

Canım orası Bursa,Bursalılar genelde muhacirdir,muhacir erkekleri iyidir,cevval görünse de accik eşlerinden korkarlar evet.Ama sayarlar da,eser miktarda tirsmakla karışık:))

Bunun calisip calismamakla hiic ilgisi yok.Ne calisan kadinlar yaziyor burada; maasimi esim aliyor diye bilseniz.. En akilli kadin kimdir biliyor musunuz? Sinirlenmeden,kavga etmeden dedigini erkege yaptirandir.Ben bunu yillar sonra ogrendim.. Benim kp cook sinirli ,bagiran cagiran,asker emeklisi bir adamdir,kv ise sakin ,uysal,melek gorunumlu cin :) Kadin her istedigini yaptirirdi şaşar kalirdim.Teknigi biliyomus meger :) Sinsi ve sakin davranarak ,asla sinirlenmeyerek adama istedigini yaptirmak teknigi :) Benim bunu çözmem uzun zamanimi aldi,inanin ise yariyor.Sabrederek bunu uygularsaniz tabii.

iran da bir şeyler oldu bugün belki tekrar yükselir ben bir kaç ay bekleyeceğim bakalım nolacak .teşekkürler bu arada ben gerçekten derdi olanlara yardımcı olurum hem genelden hem de özelden onun dışında tırı vırı dertlerde banlansam da eğleniyorum ne yapayım hep dert dert olmuyor

kayınvalideye saygılar.gerçekten işin sırrı bu.bağırma çağırma kavga olmayınca erkek milleti benim istediğim yapılıyor sanıyor aslında tam tersi

Çoğu ev kadını o parayı veremez ben çoğunluğu temsil ediyorum , paralı olanları değil , halen fakir ülkesiyiz ama özenti çok fazla oda gelir dağılımı adaletsiz olduğundan

Aferin

Çoğu ev kadını o parayı veremez ben çoğunluğu temsil ediyorum , paralı olanları değil , halen fakir ülkesiyiz ama özenti çok fazla oda gelir dağılımı adaletsiz olduğundan
şimdi oldu anladım.tüm ev kadınları evde her işi yapmak zorunda perdesini de yıkamak zorunda anladım ben ondan kızdım.Yoksa ayağını yorganına göre uzatmayanlara en başta sinirlenen üyelerdenim.Hele sitede doğru dürüst iş güç yok hala 8 binlik gelinlik yemekli düğün şaşalı kına balayı derdi açanları görünce dayanamıyorum.Ülkemiz de özentilik var haklısınız en düşük gelirli bile evinde herşeyi olsun istiyor ve bunun için de çocuğunun eğitiminden tut boğazına kadar kısıyor da kısıyor.dar gelirlilerin evleri benim evden şık elektronikler hariç ben de şaşıyorum aynı sizin gibi.sevdiğim üyelerdensiniz sevgilerr

Son düzenleme:
Canım orası Bursa,Bursalılar genelde muhacirdir,muhacir erkekleri iyidir,cevval görünse de accik eşlerinden korkarlar evet.Ama sayarlar da,eser miktarda tirsmakla karışık:))
Ay ne bileyim yaaa
Bak anlatayim somut bir olay. Bir arkadasimin kendi fabrikasi var,satinalma bolumune tecrubeli mudur ariyordu,bir adam buldu ise almaya karar verdi. Adam gayet normal takim elbisesini giymis gelmis is gorusmelerine,birkac defa. Karsilikli anlasilmis. Adam hatta emekli albaymis, universitede cocuk okutuyor diye tekrar calismak istemis. Tamam demisler karsilikli su gun gel basla. Adam geri aramis insan kaynaklarini,esim izin vermedi calismama diye. Gunlerce gulduyduk. Hatta hepimiz arkadas arasinda ulan bizler nasil karilariz beee falan dediydik.

Yani nasil bir kadin olmalisin ki,emekli albay kocan is buluyor ama sen izin vermiyorsun calismasina. Guler misin aglar misin? Simdi bu adam kendi emekli maasini kendisi cekebiliyor mudur sence? Asla

şöyle bir koca bulamadım ya

Ahhahhah,kadın elini beline koydu,ayağını yere vurdu galibasi
Onu bilmem de bölge insanına göre de değişiyor olay.
Örneğin tanıdığım bir aile babası,mülk satsa,arsa devretse,araba satsa,ev ahalisi başkasından duysa,hayırdır ne iş diyemez, deseler su ifadeyle karşılaşırlar
Adam en doğal hakkı olduğunu düşünüyor,öyle olmasından da eşten korkup çalışmasın bosversene:/
Ha adam kim mi,kuzenimin babası:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…