- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
Ben storları bügün temizlemeye vereceğim tanesini 7 liraya yıkıyorlar bu mu pahalı geldi bu adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum.Hayatım paraya ihtiyacım var bir miktar fazla verir misin demek ayrı bişey evi temizledim temizlikçiye vereceğini bana ver demek ayrı bişey. Bilmiyorum, bana çok çirkin geldi.
Canım bakıcı tutabilirsin yada kreş bir tanıdık ile arkadaş akraba uyguna anlaşıp çalıştıktan sonra düzene sokabilirsin neden olmasin eminim sen herşeyi yapabilirsin canının kıymetini bil keyfine göre harca biriktirdersin ki durumunuz çok mu kötü hayır değil o parayla batmazdı mesleğim var öğretmenim çocuga bakacak kimse yok kayınvalide deme bana annem desen söz verdi sözunde durmadı
Benim sadece salon storlarına evde yıkama için 700 lira istediler. Yenisini alırım dedimBen storları bügün temizlemeye vereceğim tanesini 7 liraya yıkıyorlar bu mu pahalı geldi bu adama
öyle oldu ne ek kartı nerede ben istesem ihtiyaçları ben alıyorum der ne gerek var der ihtiyac dediği evitiyaçları kadınlığımı unutum yemin ederimEksik olan siz değilsiniz ki eşinizin düşünceleri ve size verdiği değer malesef.
Baştan da herşeyi yaparım,hallederim moduna girdiyseniz zaten sıkıntılı olan eşinize bir rahatlık gelmistir. Siz kendi konforunuzu düşünecektiniz ilk önce.
Bende şuan çalışmıyorum, ek kartlar var bende, harçlık almıyorum onlardan istediğim kadar harcıyorum, harçlık almak kısmı da hoş gelmiyor bana.
Neeöö ayyy başlarım böyle işe anamın kumaş güneşliklerine kurban olaydım , benim biri zebra stor 2 diğeri de güneşlik stor, 700 lira ne ya su fışkırtıyor adamlarBenim sadece salon storlarına evde yıkama için 700 lira istediler. Yenisini alırım dedim![]()
Kendi adiniza kartınız yok mu?kartı olurda bana verirse bir şey için hemen ister
iyi yani bir perde yıkatması 100 küsür tutacaktı batmazdı bununlaEsinizin maddi durumu nasıl?
Allah yardımcın olsun canım. Bu olayı yaşamayan bilemez hiç. Eğer çalışmana karismiyorsa bence çalışmalısın. Ama eşinin huyunu da bilmiyorum bu konuda. Çalışınca paranı elinden alir mi. Çok insan biliyorum oyle eşleri alıyor paraları.insanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...
Ben de kendi yapmayacağı şeyler için yorum yapılmasına karşıyım.bende stor kullanirim eşin kendi yıkayabilecegi seye para vermek istemedigini belirttigi icin kendisi yıkıyor.
madem yikanacak bisey oldugunu dusunmus verin kendi yıkasın taleplerinize olumsuz karsilik veriyorsa çözümünüde siz değil o üretmeli , geçen gunde annesigil gelecekti evde cocuk oldugundan cok detayli temizlik yapamiyorum süpürme işi onundu yatip uyumayi tercih etti,
eve temizlik yapacak bayan cagirdim parasini ödemek zorunda kaldi.
şu korona doneminde 1 senedir evime ilk kez bir yabanciyi sirf inattan soktum.
paşa gönlün bilir diyip bildiğinizi okuyacaksiniz
annesigil gidince kalkti evi süpürdü hemen bidaha cağırmayim diye![]()
yok tabi nereden olsunKendi adiniza kartınız yok mu?
hayır karışmaz kesinlikle parayıda almaz beni en çok üze şey değer vermemsi ben evlenene kadar çalışan bir kadın olduğum içn paramı kazandım hep şimdi gücüme gidiyorAllah yardımcın olsun canım. Bu olayı yaşamayan bilemez hiç. Eğer çalışmana karismiyorsa bence çalışmalısın. Ama eşinin huyunu da bilmiyorum bu konuda. Çalışınca paranı elinden alir mi. Çok insan biliyorum oyle eşleri alıyor paraları.
Perde yikatmak heryerde ayni fiyatta degil. Artı konunuz sadece perde değil. Inşaat temizliğini sadece siz yapmışsınız. Ayrıca bu cümlenizi eşinize söyleceksiniz. Bana değil.iyi yani bir perde yıkatması 100 küsür tutacaktı batmazdı bununla
ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum