- Konu Sahibi tavamvarhavamvar
-
ozaman biraz dur bakalım çookk sıkılırsan işe başlarsın mesleğine göre bişi bulursun elbet
bende ev hanımı olmak istiyorum. sabah evimde keyifli kahvaltı yapmak istiyorum,akşam için yemek yapıp eşimle birlikte yemek yemek istiyorum..evimi rahat rahat temizlemek istiyorum..öğlenleri çay,kısır,börek yapıp arkadaşlarımı çağırmak istiyorum...en önemlisi saatterce uyumak istiyorum.off ya evde oturmayı çok özledim...
bende ev hanımı olmak istiyorum. sabah evimde keyifli kahvaltı yapmak istiyorum,akşam için yemek yapıp eşimle birlikte yemek yemek istiyorum..evimi rahat rahat temizlemek istiyorum..öğlenleri çay,kısır,börek yapıp arkadaşlarımı çağırmak istiyorum...en önemlisi saatterce uyumak istiyorum.off ya evde oturmayı çok özledim...
gerçekten bu söylediklerinin hepsi çok güzel ama belli bir süre sonra sıkılmazmısın
evlenince 1 sene çalışmamıştım..ilk zamanlar güzeldi ama sonradan çok sıkılmıştım.o yüzden tekrar işe başladım..ama artık iştendede çok sıkıldım..hergün aynı şeyler..o yüzden işte sıkılacağıma evimde sıkılmayı tercih ederim.....
bende çalışmıyorum malesef bebişimizde yok sıkılıyorum ahh kimsede yokkk gurbetteyiz..yalnızlık yalnızlık..
bende bekarken çalışıyordum da malum evlenince şehir değişikliği nedeniyle..ayy ev işi yap yemek yap pasta börek yap onlardan da sıkıldım ben artık yaa.bebek var mı peki canım??canım hayatımız çok benziyo bende gurbetteyim bende yalnızım çalışıyodum kısa bi süre öncesine kadar ama şimdi evdeyim çooookk sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?