Ev hanımları evde gününüzü nasıl geçirirsiniz?

tavamvarhavamvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
98
24
36
İstanbul
selam bayanlar. ben 5 yıllık evliyim çoçuğum yok evlendiğimden beri çalışıyorum.yalnız yarın itibariyle ev hanımı olucam.yalnız ben bunalırım evde canım sıkılır.çoçuğum da olmadığı için oyalanacak bişeyimde yok.siz neler yapıyorsunuz evde gününüzü nasıl geçirirsiniz

bende çalışıyorum iki yıldır ev hanımlarına özeniyorum aslında bazen ben olsam gezerim arkadaşlarımla buluşurum temizlik vs yemek bulaşık ütü derken zaman geçiverir işten niye ayrındın cnm ne güzel çalışıyormuşsun
bide nerdesin bilimyorum ama belediyeler güzel sanatlar kursları falan veriyo mesela kuran kursuna gidebilirsin şimdi yaz dönemi zaten onlara bi bak vakti değerlendirmenin bi çok yolu var evlendiğinden beri çalışıyorumuşsun gitmediğin akrabalara falan gidersin günlere gidersin hihi

bir süreden sonra ister istemez sıkıcı olacaktır evde olmak..çok geniş ve sosyal bir çevreniz varsa durum değişebilir..mesela benim 1.5 yaşında bir oğlum var ve ramazan süresince çalışmayacağım..tabiki insanın çocuğuyla ilgilenmesi çok keyifli ama bir yerden sonra hergün aynı şeyleri yapmak insnı depresyona itiyor

4,5 aylık bir oğlum var zaman nasıl geçiyor bilmiyorum..bekar iken çalışıyordum evlendiktren sonra çalışmadım..açıkcası zor geldi evde oturmak ama meleğimmmm yetişti hiç sıkılmıyorummm =))))

bende ev hanımı olmak istiyorum. sabah evimde keyifli kahvaltı yapmak istiyorum,akşam için yemek yapıp eşimle birlikte yemek yemek istiyorum..evimi rahat rahat temizlemek istiyorum..öğlenleri çay,kısır,börek yapıp arkadaşlarımı çağırmak istiyorum...en önemlisi saatterce uyumak istiyorum.off ya evde oturmayı çok özledim...

gerçekten bu söylediklerinin hepsi çok güzel ama belli bir süre sonra sıkılmazmısın

gerçekten bu söylediklerinin hepsi çok güzel ama belli bir süre sonra sıkılmazmısın

evlenince 1 sene çalışmamıştım..ilk zamanlar güzeldi ama sonradan çok sıkılmıştım.o yüzden tekrar işe başladım..ama artık iştendede çok sıkıldım..hergün aynı şeyler..o yüzden işte sıkılacağıma evimde sıkılmayı tercih ederim.....

oda doğru ama ben hiç evde kalmadım evlendiğimden beri.şimdi evde yapamam gibi geliyor.dediğim gibi çocuk olsa onla zaman geçer de tek başınada zaman geçmezki.depresyona girerim.

şimcik hem çalışmış hemde avde pineklemiş şimdide home ofis bir hayat süren biri olarak hangisi iyi bilemeyeceğim
ama tercihim yarım gün çalışıp yarım gün dinlenmek
bir müddet sonra evde miskinlikten canı insanın hiçbir şey yapmak istemiyor
çalışırken 2 velet spor salonu ev iş arasında mekik dokurdum
şimdi acaba nasıl becerdim diye düşünüyorum
kışın gene bir derece daha iyi
zaman daha çabuk geçiyor
sabah okula bırak çocuğu spora git
öğlen birini al ötekini bırak yemek hazırla v.s. gün bitti
yazın ne yapacağımı şaşırdım sıcaktan internete bile girmek istemiyor insan
eskiden film alıp izlerdim günde 2 tane falan ama oda bütçeyi aştı
arkadaşlar tatilde yazıkta v.s.
gün içinde tv kendime göre program yok oturup izleyeyim
anca arada anneme gidiyorum
alışveriş merkezi çarşı pazar v.s.
senin birde çocukta yok işin zor :44:
hobi kursları yemek pastacılık kurslarına falan gidebilirsin

Son düzenleme:
Ben bekarken ve evliliğimin ilk dönemlerinde hep çalıştım. Çalışmak evde oturmaktan bin kat daha iyi. Çalışırken daha az yoruluyordum sadece bilgisayara bakmaktan gözlerim zonkluyordu o kadar ama şimdi ev işi yapmaktan ve bıcırığın arkasında koşmaktan her yerim ağrıyor :))) Tam bıcırığım bir yaşına girsin ben işe başlarım diyordum ki hooooppp yine hamileyim yani bizim işe başlama hayali başka bahara kaldı :)))
Kızım doğmadan önce evde temizlik, pasta, börek, internet, kitap okuma vs.. zaman geçiriyordum. Haftaiçi annemlere gidiyor hafta sonu da kocam nereye gezi planlarsa oraya gidiyor vakit geçiriyor açıkçası çok eğleniyordum ama bu süre uzun bir zaman alınca kurtlandım artık çalışmak istiyorum. Çocuk olsa bile 7/24 annelik yapmak bazen sıkıcı oluyor.

Ben topluyorum onlar dağıtıyor ben topluyorum onlar dağıtıyor

İnadına topluyorum illa bıkacaklar dağıtmakdan akşama kadar böyle cebelleşiyoruz

Ev hanımlığı zor zanaat

Çalışırken 1 mesleğiniz oluyor işiniz o mesleğinizin üzerine oluyor..

Ev hanımı oluncaa herşeyden sorumlu devlet bakanı gibisiniz herşey herkes sizin elinize bakıyor..

Çok moktan geçiyor... :18:
Her gün diğerinin aynısı gerçi iş hayatında da öyle ama en azından değişik yüzler görüyorsunuz, duvarlara bakmıyorsunuz. Çocuğunuzda yokmuş kesin sıkılırsınız ve kesinlikle çalışın bu zamanlarınızın kıymetini bilin.

Ama illa da çalışmayacağım diyorsanız kurslara gidin...

bende çalışmıyorum malesef bebişimizde yok sıkılıyorum ahh kimsede yokkk gurbetteyiz..yalnızlık yalnızlık..

bende çalışmıyorum malesef bebişimizde yok sıkılıyorum ahh kimsede yokkk gurbetteyiz..yalnızlık yalnızlık..

canım hayatımız çok benziyo bende gurbetteyim bende yalnızım çalışıyodum kısa bi süre öncesine kadar ama şimdi evdeyim çooookk sıkılıyorum

canım hayatımız çok benziyo bende gurbetteyim bende yalnızım çalışıyodum kısa bi süre öncesine kadar ama şimdi evdeyim çooookk sıkılıyorum
bende bekarken çalışıyordum da malum evlenince şehir değişikliği nedeniyle..ayy ev işi yap yemek yap pasta börek yap onlardan da sıkıldım ben artık yaa.bebek var mı peki canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…