Ev hanımları evde gününüzü nasıl geçirirsiniz?

bende bekarken çalışıyordum da malum evlenince şehir değişikliği nedeniyle..ayy ev işi yap yemek yap pasta börek yap onlardan da sıkıldım ben artık yaa.bebek var mı peki canım??

hamileydim fakat düşük yaptım canım bende hipotiroid var hala değerlerim düzelmedi işte düzelse tekrar denicez siz düşünüyormusunuz bebiş bu arada memleketin neresi

hamileydim fakat düşük yaptım canım bende hipotiroid var hala değerlerim düzelmedi işte düzelse tekrar denicez siz düşünüyormusunuz bebiş bu arada memleketin neresi

canımm benim gerçekten mii ayy çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın.inşallah değerlerin düzelir bebeğini kucağına alırsın sağlıklı hayırlı bi şekilde malesef bende 2 düşük yaptım.çok zor bi imtihan rabbim yardımcımız olsun.bak bide hemşehri çıkarsak hiç şaşırmayacağım.bizde istanbuldayız eşimin mesleği icabı mecburen görev yerimiz burası siz nerdesiniz?

Ev hanımı olmak bi nebze zevkli olabilir ama ailenden uzakta bi şehirdeysen ve kafa dengin yoksa çok sıkıcı insan kapım çalınsa diye bekliyor yalnız olmak çok zor bişey hergünün aynı neyse ki bebiş imdadıma koşucak

bence bi an önce çocuk çalışmalarına başla
düşünmediniz mi yoksa olmadı mı onu merak ettim açıkçası.nasıl vakit geçiricem dersen tv kitap internet vs.. otur bi hatim in mubarek ayda

çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun inşallah sende bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlım. canım ben muğlalıyım eşimde konyalı eşimin işinden dolayı bizde konyadayız ama kız kardeşim istanbula gelin gitti 7 senedir orda

ayy evde zaman geçmez olurmu
sabah kalkıyosun evi toplim yatağı düzeltimmm kahvaltı edim derken öğlen oluyorrr
haydeee biraz temizlik yap kapı cam sil, snrada yemeğe giriş bi bakıosun akşam olmuş
hele bnm bide 5 aylık bebeğim var, feleğim şaşmış durumda.
onun dışında eşimle geziyoruzz, anneme ablama vs gidiyorum
ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var.
tek görüştüğüm ark.lar var.
zaman geçiyor.

rabbim inş. en kısa zamanda bebiş sanada verir.

Son düzenleme:
evlenmeden once hep calsııordum gectıgımız kasım ayında evlendım evlendıkten snra ev hayatında alıstım sonra subat ayında işe basladım derken hamıle oldum martta; hazıranda da cıktım dusuk tehlıkesı yuzunden bana soracak olursan ev hayatı gusel ev ıslerı fazla kolay dill ama evde zaman iyi gecıyor sabah kalkıorum kahvaltı yapıorum sonra ev topluyorum mutfak tı yemektı derken zaamanım cok cabuk gecıor kıs olsa ev gezmelerıne gıdersin ama yazın dısarıda cıkılmıyor evin içinde kendıne ugraslar bul yapmadıgın yemek lerı dene ayrıntılı temzılık yap sende anlamazsın zamanın nasl gectıgını ev hayatı güsel ınsallah bebegınde olur

Bende 3 senelik ev hanımıyım.Yaşım 23.7 AYLIK kızım var.Önceleri yani ilk 1,5 sene çok bunaldım.Ailemden 15 saat uzaklıkta evlendim.Gündüz 12 1 de kalkardım.Yemek yapardım.Akşama kadar oturup sıkıntıdan etrafıma bakardım.Temizliği falanda salardım valla sıkıntıdan stresten.

Şimdi kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.O uyuyunca iş güç filan yapıyorum.Akşam oluyor.

Eğer maddi açıdan iyiyse durumunuz hobi edinin.Bi kursa falan yazılın.Yoksa komşu edinin bol bol:)Oraya buraya gidiyorum derken yine zaman geçer.Ama çalışmaya alıştığınız için eşinizde illa evde otur demese gidin iş bulup çalışın:):)

1 yıllık evliyim. Evlenmeden önce çalışıyordum şimdi çalışmıyorum. Başkasının kahrını çekmektense evde istediğim gibi davranırım diyordum. İlk başta çok güzel ve zevkliydi herşey.Anneme yakın oturuyordum.

Şimdi eşimin işi nedeniyle İstanbuldan Kahramanmaraşa taşındık.20 gün oldu geleli... Şimdi hiçbirşey yapmak istemiyorum nedense. Alışamadım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…