• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Hanımları

7660

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
28
13
88
35
Merhaba arkadaşlar sorum çalışmayan bayanlara. Evde vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz, gününüzü planlıyor musunuz,hobileriniz var mı yoksa klasik her gün yemek, bulaşık, çamaşırla mı geçiyor?

Bebegim oldugundan tabiki planım ve hobilerim yok gun boyu oglumla geciyor isleri zor yapiyorum zaten

çaışıyorum ama cmts pazar tatil ozaman ev kadını oluyorum :) klasik bir cmts pzar günümü anlatayım
cumartesi. uyanılır önce oğluş kahvaltı yapar sonra kendime hazırlarım
oğluş yıkanır
mutfak toplanır çamasırlar yıkanır
oğluşla oynanır
ogluşa babaya öglen yemegi hazırlanır (eşim işteki öglen yemegini eve gelip yiyor )
oğluş yedirilir uyutulur
akşam yemegi hazırlanır ev toplanır ütü veya banyo temızlıgı ikisinden biri secılıp yapılır
başedilmicek gibiyse hiç yapılmaz banane çok yorulup oğlumdan mahrum kalmıyorm :)
oglum uyanınca yemek yer yahut meyvesını
dısarı cıkarız bıraz oglumla sonra geliriz
çizgi film izleriz beraber
babamız gelir onlada boğuşuruz =)))
yemek yer uyuruz

pazar günü
harika bir kahvaltı hazırlanır önce oglumu kahvaltı ettirir sonra kendimiz ederiz 12 yi 1 i bulur :)))
oğluş banyo yapar dışarıya gitmek için plan yapılır o gün gezilir yorulunur :))

Kızım var 14 aylık onun keyfine göre plan yapıyorum . Neşesi yerindeyse hasta değilse parka gidiyoruz alılverişe gidiyoruz . Geri kalan zamanda da anca ev işi yemek vs. İle geçiyor. Yeni yemek tarifleri deniyorum kızımın kahvaltısı öğle yemeği derken günü bitiriyoruz.

Bebek olmadan önce incik boncuk ile uğraşırdım. ( Tepsi, cam boyama vs gibi...) Bebek oldu keyfine göre hareket ediyorum. Uyuyunca işler uyanınca oyun... Ama mutluyum :)

Klasik islerin disinda yazin neredyse her gun yuzerim, kisinda yuruyuse cikarim. Gunun yaklasik 2 saati boyle gecer. 2 saatte kitap okurum. Internetten bazi dizileri takip ederim.

Merhaba arkadaşlar sorum çalışmayan bayanlara. Evde vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz, gününüzü planlıyor musunuz,hobileriniz var mı yoksa klasik her gün yemek, bulaşık, çamaşırla mı geçiyor?
Niye soruyorsunuz ki?
Dert mi bu? Mune Mune @Margarikotin
Ne yapacaksınız milletin ne yaptığını?
Becerinizin olmadığı bir şeye sırf öneri geldi diye kalkışmayacaksınız değil mi?

Niye soruyorsunuz ki?
Becerinizin olmadığı bir şeye sırf öneri geldi diye kalkışmayacaksınız değil mi?
İnsanların fikir edinmesi karşılaştırma yapması öneri almadı yasak mı?

Özellikle yeni anneler gününü büyük kısini evde geçirenler acaba diğerleri ne yapıyor siye merak ediyor olabilir gayet normal.

Arada ofise gidiyorum ama sabah 8 aksam 6 şeklinde mecbur bi çalışma hayatim hic olmadi. Spor ve yuzmeye gittigim donemler oldu. Hobi kurslarını cok seviyorum. Misafir agirlamayi ve arkadaslarimla görüşmeyi seviyorum. Onun dışında klasik camasir, bulasik, utu, sil, supur, toz al. Yetmiyor bile gün :D şimdi bebek bekliyorum, sanırım bastan sona degisecek bu hayat

İnsanların fikir edinmesi karşılaştırma yapması öneri almadı yasak mı?

Özellikle yeni anneler gününü büyük kısini evde geçirenler acaba diğerleri ne yapıyor siye merak ediyor olabilir gayet normal.
Dert olmadığı için bakın konu taşınmış.

Niye soruyorsunuz ki?
Niye soruyorsunuz ki?
Dert değil evet lakin siz de daha kibar bir üslupla belirtebilirdiniz bunu

Back
X