Ev Hanımları

merhaba sevgili hanımlar.yeni geldim aranıza ve gelir gelmez de yardım istiyorum sizden :)
Aramızda çalışan hanımlar kadar,ev hanımları da vardır.
Ben de bir ev hanımıyım ama mutlu değilim.
Acaba bir ben mi bu durumu yaşıyorum.Mutsuzum,umutsuzum,çaresizim ve yalnızım.
Kendimi programlanmış robot olarak görüyorum.Yemek,temizlik,çamaşır,ütü,çocuk...
Sosyal hayat diye bir şey yok çünkü çocuğum var ve
bakacak kimse yok.Stres,sıkıntı doğal olarak eşimle ilişkimi de zedeliyor...
Evde,yalnız ama mutlu olan hanımlarrrrr;Bunu nasıl başarıyorsunuz???
İnanın kendimi çaresiz hissediyorum,lütfen yardım...

canım bende evlendikten sonra ev hanımı oldum eşimin mesleğinden dolayı ben mesleğimi icra edemiyorum...bende kendimi programlanmış robot gibi hissediyorum yalnızım,gurbetteyim,komşularım iyi değil vs vs senin enazından sorun olarak gördüğün çocukların var bence şükretmen lazım canım benim oda yok yani gerçekten yapayalnızım:25:senide anlıyorum elbetteki evde durmaktan insan asosyal oluyor sonuçta çocuğun çok küçük değilse avmlere filan gidin canım enazından çocuğunun hasta olma ihtimali olmaz....aslında yalnız ve bazen mutlu bazen mutsuz benim yerime yalnız ve çokkk mutlu olan bayanlar yorum yapsa daha iyi olurdu:9:ama beterin beteri var onu söylemek için yorum yaptım canım rabbim hepimize yardım etsin...:16:

kusura bakmayin ama evde olupta depresyona girecek sekilde bunalima giriyorsaniz bu birazda kendi sucunuz..daha oncede yazdim...hobiler edinip gezebilirsiniz...evde birseyler yapip satabilirsiniz...ayrica kursa vs gidip arkadasliklar edinebilirsiniz..kaldiki bebeginiz kucukse simdilik carsi pazar gezerek vakit gecirebilirsiniz...bir muddet bu sekilde vakit gecirilebilir..esiniz yaninizda sagliginiz yerinde cocugunuzda varmis cok sukur..dayak yok, siddet yok, maddi sknti yok...calismak zorunda olma durumu yok!!!! cok goruyorum boyle diyenleri...

dunden beri stokta sutum kalmamisti ve bebegim bir kac gundur mama almiyor...ne yiyecek diye dusunup durdum tum gun is yerinde... evde olsam veririm gogsumu ya da ona gore birseyler bulunur...icsede mamasini icmesede ben yaninda olurum en azindan!
o kadar zormuski..ilk defa bu kadar stres yasadim bu yuzden...ilkti ama son olmayacak gibi gozukuyor...sutumu sagmaya gidince oturdum cocuklar gibi agladim inanirmisiniz? ne kadar dokundu minicik yavrumu o sekilde baskalarinin ellerine birakmak?!?!? :14: :43: siz evde sklmaktan bunalima girmekten bahsediyorsunuz :50: simariklik geliyor bu haller bana :50::50: yatin kalkin sukredin calismak zorunda olmadiginiz icin, bebeginize kendiniz baktiginiz icin...Rabbime ne kadar sukretseniz azdir :34:

her insanın kendine göre derdi var canım benim de evde bicocuğum olsa evden hiç sıkımazdm

Ya ben anlamıyorum bu ev hanımları sıkılacak zamanı nasıl buluyor hele de bebeği olanlar???? Ben 11 yıllık ev hanımıyım 2 kızım var okullu oldular biri sabahçı diğeri öğlenci servisle gidip geliyorlar sabah kızımı uyandır sütünü hazırla giydir tara beslenmesini yap yolla geri yatıyorum malum hamileyim sonra 11 gibi uyanıp kahvaltı giydirme vs diğer kızımı yolluyorum o gidiyor sabahçı olan geliyor yemek hazırlıyorum ödevlerini yapıyoruz bu arada dikkat edin temizlik falan yapmadım çünkü sadece hafta sonu dip köşe ev temîzliyorum hafta içi olan düzeni muhafaza ediyorum neyse ödevler bitiyor akşam yemeği hazırlığı başlıyor akşam yemeği hazır olduğunda öğlenci olan kızım gelmiş oluyor yemek yiyoruz onun ödevlerini yapıyoruz tv îzleyip yatıyoruz hafta sonunu ise hiîiç anlatmayım başınız döner banyo faslı çamaşır yıka kurur ütüle vs yani sıkılacak tek dakikam yok kızlarım bebekkende her sabah kalkar kahvaltı eder onların bakımını yapardım malum altlarını değiştir üstlerini değiştir yemek yap evi temizle bu arada onlarla oynamaya mutlaka zaman ayırırdım yemeğimizi hazır ettikten sonra hava nasıl olursa olsun mutlaka dışarı çıkartırdım çünkü doktorumuz mutlaka sıkı giydirip soğukta bile çıkartın derdi hep öyle yaptım hamdolsun hastalık bilmeyiz Rabb'ime bin şükür bu arada dikkat ettiyseniz eşimin hiç bahsi geçmedi çünkü kızlarım 2,5 yasında biri ve 6 aylık diğeri iken eşim yurtdışına görevli gitti 6 ayda bir gelebiliyor bebekkende onları akrabalarıma arkadaşlarıma hep götürürüm yazın günlerimiz Park'ta geçer toza toprağa bulanırlar hamdolsun asla öksürdü hapşurdu aman rüzgar esti diye pimriklenmedim Rabbim izin verirse bu bebeğimi de öyle yetiştireceğim inşallah kısacası ne ara vakit bulup sıkılıyorsunuz keşkebana da söyleseniz kendime hiç vakît ayıramıyorum bile

ama ımkanım olsaydı kursa gıtmek yuruyus yapmak spora gıtmek bır hobı ıle ugrasmak sosyal ortamlarda daha cok bulunmak ısterdım bunları da eklemek ısterım

bende ev hanımıyım... iş hayatımda olmuştu... evlendim şimdi evdeyim.. ooohhhhhhh ne rahat hayat dedim... canım evim güzel evim...sıcacık sarar kollar beni... odalarım evim... evimin kokusu... :) bilmiyorum hanımlar ben çok mutluyum çok şükür evimde... sabahleyin güzel bi kahvaltı yapıyoruz eşimle güle oynaya... işine gönderiyorum arkasından duualar okuyup üfleyerek :) sonra canım isterse uyuyorum uykum yoksa evimi temizliyorum... eşyalarımı düzenliyorum... internetten yemek tarifleri.. tatlı tarifleri araştırıyorum... mutfak için püf noktalar buluyorum falan filan :) kendime sıcacık bi kahve yapıyorum yaslanıyorum arkama ... sessizliğin sesini dinliyorum ohhh beee :) mutluyum çok şükür... iş hayatımı düşünüyorum bazen... müdüre hesap vermeler... başarılı olamama korkusu iş yerinde sizi ezenler ezmeye çalışanlar işleri sizin üzerinize yıkmaya çalışannlar..laf sokanlar ...sinir bozanlar... sabahın köründe gıcık olunan olaylar... iki kuruş para kazanacağız diye ööööffff de ööööf... allah kadını narin yaratmış.. gelemiyor böyle şeylere maddi manevi yıpranıyor... dönelim bana akşama doğru yemeğimi yaparım eşim gelir.. onun gülen yüzünü görünce yelkenleri suya indirir huzuruma huzur katılır çok şükür... elhamdülillah... yemekten sonra beraber koyun koyuna bi film seyrederiz bazen kitap okuruz... ya bilmiyorum evimi çok seviyorum ben yaa.. başkasının dırdırını kaprisini çekmek istemiyorum... bütün enerjimi elin müdür olacak kibirlileri alacağına varsın benim gül yüzlüm alsın... eşimmm seni bana yar eden yaradana sonsuz şükür..... rabbim mutluluklar versin bu yazıyı okuyanlara.. :)

amin canim aminn..ne guzel dua etmissin

başlık yanlış bence, bu işin ev hanımı ya da çalışan hanım olmakla alakası yok.
Çalışan kadınları da evde bir sürü çamaşır, bulaşık, temizlik, ütü, yemek, çocuk bakımı bekliyor çünkü. Yani kadınların tümünün derdi bunlar. Ben çalışıyorum, benim de çok canım sıkılıyor, ev işleri de bitmek bilmiyor

ben de çalışan biri olarak izinli olduğum günlerde bir sabah uyandığımı bilirim bir akşam yattığımı. yapacak o kadar çok şey var ki aslında. ben de sizin sıkılmanıza anlam veremiyorum.

Back
X